6

Анонимен

преди 3 години

Интересно е, че на сайта на АПИ на по 1-2 pdf постни странички са показани 3 бюджета, саво до 2018г. Та от над 320 млн годишни приходи от винетки и пътни такси, капиталовите разходи са само 100млн, а над 200 млн са разходите за "издръжка", каквото и да означава това.

5

Койчо

преди 3 години

Този пак би тъпана

4

Анонимен

преди 3 години

Че на боко тиквата чекмедженцето да не е извор, трябва да се пълни. С една заплатка, не се купуват пуловерчета за по хилядарка, на унуките.

3

Знае се!

преди 3 години

Да, така е, разходите на АПИ са в пъти повече защото се краде в пъти повече. Като за последно. Дори ГЕРБ-ер 1 с върха на неговата мисъл, усъвършенствана с прочитане на половината от ,,Винету", няма да може да обясни защо продължи да ползва винетната система, още по-малко може да обясни защо измисли ТОЛ-системата облагодетелстваща един човек, като ние до идването на онова от Мадрид имахме най-съвършената система за събиране на пътен данък и такса МПС! Страдаме от неграмотници !!!!

2

ганю е хитър

преди 3 години

Мноого е хитър!От тая нашенска хитрост дивите чобани от Мала Азия ни таковаха 500 години!Няма и няма научаване,и туй-то!

1

Анонимен

преди 3 години

Разходите -добре. По-важното е какво има насреща . Разходи всеки може да отчита