7

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Не знам какви снимки си гледал от Норвегия. Аз сега отново ги отворих. Ами има две три преспи. Свлачище, никаква лавина. Дори има разследване за строежа. Тук бил малко дъжда? 4 пъти нормата за месеца. В Трън 3 пъти месечната норма за 24ЧАСА!!!! Лек ръмеж му викаш? Над 2хил.м н.в. пороен дъжд! На камерите от Пампорово 50см сняг по пистите се"изпари"за ден. Къде е отишла тази вода? Боровец също. От -5, до 21градуса?! От двора на село изкарах колата като слагах клечки под гумите!

6

анонимен

преди 3 години

В коментар 3 определението *** оти - сляна думата е оставена. В коментар 8 е точкувана. Защо беееее.

5

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАбе и аз гледах кадри от свлачището в Норвегия, и там нямаше нищо общо с това от снимката под статията като мащаби, да не говорим, че последното беше причинено от лавина.За Италия също съм гледал зверски наводнения, това у нас си беше просто малко повече дъжд.И народа се дразни, защото не са 1-2 случая у нас, а е непрекъснато и е навсякъде.

4

Анонимен

преди 3 години

Абе не съм строителен специалист, ама като гледам снимката - това май пак ще се свлече/срути.Изглежда ми като набърза направено и за малко пари.

3

Ъъъ

преди 3 години

До Анонимен 2Прав си донякъде - и сред населението на западноевропейските, пък и източно европейските, и даже азиатските и африканските страни се срещат ***, но в толкова голямо количество, както в шайката герп, ги няма никъде.

2

Анонимен

преди 3 години

Знам ли? Чета в Северна Италия свлачище се спряло във влак. Затворена е магистрала заради наводнение. Ж.п. трасе също. Гражданска защита съветва хората да не излизат от вкъщи. Преди месец и нещо в Норвегия свлачище отнесе няколко къщи и хората в тях. Тук, този януари 4 пъти месечната норма за дъжд!!! Температурни разлики от -10, до 21 градуса. Ама "шайката на ГЕРБ". "В Зап.Европа такива неща не се случвали". Дори"водата се оттичала за минути"там. Камо ли да е имало срутища и затворени пътища.

1

Анонимен

преди 3 години

Някога майсторите които са градили мостова са стояли под когато са пробвали с претоварени каруци дали ще издържат. Сега трябва след най-големия дъжд тиквата да стои там и да се моли да не го затрупа.