9

ББ

преди 3 години

Ммда г-жо Меркел залагате на губещи коне...сметката я плащаме с животите си...създавате ЕСССР...върнете Силата на Вермахта...плащайте за образование...прекратете убийството на ЕС...лицемерието и страха са храна за слаби и жестоки...ЕС е невиждана...човешка...божия идея...опорочавате я и я предавате...

8

дедо Ташунко

преди 3 години

Това са неверни твърдения, истината е съвсем друга. Евреите и англичаните си осигуриха с договори отдавна ваксините, а от устата на Урсула излизат само добри пожелания. Умее добре да кърши ръчици. През първото тримесечие в Германия ще бъдат ваксинирани по-малко от 10% от населението. До бедните държави по света ваксина няма да пристигне изобщо. Някои африкански държави до този момент са получили по 25 броя ваксина.

7

Анонимен

преди 3 години

Най-некадърния председател на ЕК, който съм виждал. Като цяло сегашната ЕК не чете договорите. Не знаеше договора за ваксините, както и Ирландското споразумение. В рамките на една седмица ЕК стана за смях на цяла Европа и тази вместо да си подава оставката. тя се държи така, сякаш нищо не се е случило. Опита да обвини АстраЗенека за собствения си провал, но не и се получи. После опита да обвини Великобритания и да затвори границата и стана за смях. Изобщо пълен резил.

6

Анонимен

преди 3 години

От неработещата нали

5

House M.D.

преди 3 години

На език какъв в заглавието словоредът е?

4

Да

преди 3 години

Презкурамин ще има ли? Колко дози?

3

Анонимен

преди 3 години

Остава да се намерят и 250 млн нефелни да се ваксинират. Мисля няма да им е много трудно, като гледам нивото на европейците.

2

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Тия инжекции стават ли за Дарц?!?оТи аз друга полза от тях не виждам.С радост бих отстъпил моята на на някой в нужда, а ако е депутат или тъмно зелен брат ще е с предимство.

1

Христо Христов

преди 3 години

Линията на партията е права, дори когато е крива.Венсеремос!ПП. Ко става, ес ще въвежда ли граница между Ирландия и Северна Ирландия?