17

Трънка

преди 3 години

Статията е подвеждаща. Авторката да докаже написаното или да си затваря устата, че ръси само простотии

16

Анонимен

преди 3 години

Само за това ли ни мамят. По телевизията рекламират само лекарства.

15

Дедо Пенс

преди 3 години

Па това не е от вчера!!! Всички телевизии освен интернет бълват подобни реклами! А ,, краварката е в левия ъгъл,, си е чисто менте-масло...

14

Анонимен

преди 3 години

Голяма част от лекарствата са измама понеже не лекуват а само облекчават дадем симптом.

13

Анонимен

преди 3 години

"Глупави" и "виновни".А по-младите,които си купуват машинерия за уголемяване на пениса??

12

Анонимен

преди 3 години

Те мамят целия народ е ако носи маска няма да се зарази от ковид а какво остана за пенсионерите.

11

читател

преди 3 години

Решението е просто - купуваш САМО лекарства, и то от известни фирми.Всичко друго е измама.Но, докато има балъци, ще има и тарикати.

10

Валяка

преди 3 години

Освен, че се обещава пълно излекуване, това се потвърждава и от известни до момента лекари. Поставена им е снимка с цел по-висока увереност в рекламата. Не знам знае ли проф. Иво Петров, кардиолог,когото много уважаваме, че и той присъствува в тази операция в Интернет. Има водещи специалисти от различни области. Хората се чудят къде е истината!?

9

.

преди 3 години

Глупавите не са виновни , никой не р виновен ,че възраста му не му позволява да мисли трезво , виновен си , когато правиш нещо умишлено , когато си стар и ума ти не е в час са виновни други , ние сме виновни , че мълчаливо търпим , държавата е виновна , че толерира престъпноста , законите ни са виновни , непукизмът и егоизмът в обществото ни. Най-леснно, виновни пенсионерите и да умират там , но на далечния път приятелю и ти не ставаш по-млад с годините , гледай да не си "глупав и виновен".

8

Анонимен

преди 3 години

И каква е разликата между това и всички реклами на лекарства и добавки?Лекар - актьор (или от продуктов сайт за интернет рекламите), обещания че помагат и са чудодейни, че са без предписания и нужда от лекар... сега има реклами и за такива уж срещу корона вирус...Единствено сигурно не са си платили за регистрация и "официални" изследвания.

7

Св

преди 3 години

Най - лесно и удобно се продават добавки, мазила или някакви други илачи без конкретно действие. След 28 дни пенсионер ще е забравил че го е и пил и пак ще си го боли. Ама само вижте, засечете си, колко и какви са рекламите на повечето телевизии, К1 разбира се е насочен към добавки за възрастните. По другите нац. ТВ летят коронавируси, илачита, като "предпазно средство" пък ако те хване ... ми да си се пазил. Вярното е само цената. Витамини, добавки имуностимулатори, кремове.. мазила - измама!

6

Анонимен

преди 3 години

Виновни са си глуупавите, които вярват в чудодейни хапчета и прахчета.

5

Анонимен

преди 3 години

то ако са само добавките с мед да ги намажешсега като вкарат животни в кланница нищо не се изхвърля всичко си отива в колбасите от перошина и кожи до рога и копитачесито на печелевшитиеа банани има целогодишно нали за това се борихте

4

Анонимен

преди 3 години

в демократична българия искат да знаят всичко и да има прозрачност но не смеят да кажат името на обикнавени мошеницимогат да ти пишат километрични материали какво правил путин по часове а информация за производителинте на млечни продукти с палмово масло са държавна тайна- охранявана от главния прокурор да не говорим за колбаситедо 89 година всеки окр град имаше екарисаж - за изгаряне на негодни месасега за станата има само два-останалото за изхвърляне е на пазараи горим чужди ***.пфу

3

John Smit

преди 3 години

ми всяка добавка над 10лв си е измама

2

аз

преди 3 години

Като е измама назовете продукта,какво поднасяте някаква обща информация ! Всеки ден може да си пишете статия за някакво си менте лекарство без име та да си пълним страницата с информация.

1

Анонимен

преди 3 години

Бягайте от цени, завършващи на .9, .99