11

АНОНИЕМНИАЛ

преди 3 години

До изстрадал гражданин Ура.. ура.. ура всички противници на бой....ко....ви ъ....ъ.....ъ

10

АНОНИМЕН

преди 3 години

БМБ се старае да ви прави птища и магистрали, вие крещите асвалт не се яде . търсите курсури сега за чий *** ревете , за *** на БМБ ама много ви стана на вас глезлювцете

9

Анонимен

преди 3 години

Нека всички камани, които падат по-пътищата/гордостта на тиквата/се струпват в/у главите на тези, които го избраха и искат да го преизберат.

8

До изстрадал граждан

преди 3 години

Пази боже бб да ни е слънце - всеки ден щяха да валят л...а от небето.

7

До Петко

преди 3 години

Петко, вземи реформирай общинарите, които издават строителни разрешения наляво и надясно.Вземи реформирай кметицата на София, която едно метро не може да пусне навреме.Вземи реформирай общинските съветници (единият го съдят в момента), че не могат една улица да ремонтират като хората.Защото ако имаш читави общинари, кмет и общиснки съветници, те сами ще си изберат някой квалифициран акхитект, а не куха фирма за пране на пари.

6

Анонимен

преди 3 години

Тя пък една ключова улица.Селските бекове я ползват, за да си съкратят чакането и се нервят, че и другите селски бекове са я научили.Проблемът на Овча Купел е, че този квартал си остана със скапан транспорт, а заради тези от околовръстното сутрин има задръствания и по Линкълн и по Монтевидео. А то реално други улици там няма - Народно хоро си е нещо като двулентова (на места 1,5 ленти) вътрешноквартална пряка.

5

Петко

преди 3 години

Моето мнение е, че ВИАС трябва да се реформира. Старите професори трябва да бъдат пенсионирани и на тяхно място да се назначат хора със визия. Достатъчно е човек да гледа един Американски филм и един Руски за да види разликата в планирането на градската среда. След това да влезе в GoogleEarth и да погледне отгоре.Цялото безумие на строителите става ясно видимо. А за тези които продължават по руски, трябва да им се отнемат дипломите и да не им се разрешава да заемат длъжност по-висока от техниче

4

изстрадал гражданин

преди 3 години

Бойко и слънце да беше, пак щеше да има сенки. Много се направи и много още предстои да направи. Виждаме че цял народ сега него гледа. Той е единствената опора за тези изстрадали граждани.

3

Венци Стефанов

преди 3 години

Като станем шампиони ще оправим всичко в овча купел.

2

Анонимен

преди 3 години

А га настроиха блоковете по тротоарите ни риваха... Да ги накарат собствениците на имоти да платят тротоарите, а пътното платно от общината.

1

вижда се

преди 3 години

Не държава а овча кошара !!Всичко е пълен леш !!Само жълтите павета светят !