13

1234

преди 3 години

ЕК няма да разчита на банани от едни, ще чака банани от други. Въпросът е зашо не си произведе сама банани като са толкова ценни.... Това е въпросът на въпросите???

12

Анонимен

преди 3 години

Бавно и сигурно тоя вид ваксини заминават в историята, като парния локомотив.

11

Христо Христов

преди 3 години

До 6"евросолидарност - пфуимали още *** дето се връзват на измислените понятия" - де 5или да се връзват няма. Има платени да тролят мижитурки.

10

Др. Акула

преди 3 години

Който още не е загрял ОЧЕВАДНОТО - Ковидчето е пореден сезонен грип, но малко по-тежък."Ваксинките" са новите сезонни противогрипни ваксинки, само че много по-скъпи, и с много по-агресивен маркетинг.Осемнадесет, двадесет, сто милиона - ще си ги ползваме, всяка година, ще се търси начин да се набоде всеки човек. Като не щяхте да ги купувате преди, когато бяха доброволни, сега държавата ще ги купи и ще ви ги тypи.

9

а това

преди 3 години

българия купува 18 мил ваксини при население 3 мил ????

8

Анонимен

преди 3 години

Всичките ваксини са великолепни! Всичките имад 90+% "ефективност"! Всичките са напълно, абсолютно безопасни! Може да ги налеят накуп в един варел, да разбъркат и да бучкат със сместа! Така или иначе, всичките не работят! Подигравка, но трагична за нас!

7

Анонимен

преди 3 години

а ние се набутахме на тази половинчата ваксина, тука има тука нема

6

Праведен

преди 3 години

До АнонименКато не ти стига сивото в кратуната, по-добре си седи в калта !

5

Анонимен

преди 3 години

евросолидарност - пфуимали още *** дето се връзват на измислените понятия

4

ГосТ

преди 3 години

"Дъжд в есенната вечер В гостната на храма Карат се врабци " хахахаха

3

ГосТ

преди 3 години

Хахахахаха цирка продължава, те си крадяха маските и дезинфектантите пратени като помощ от Поднебесната, че за ваксините ли няма да се бият като пилци ? Хахахаха

2

Анонимен

преди 3 години

У нас тиквите заложиха основно на куция кон, интересно защо.

1

Анонимен

преди 3 години

Идеята за масова имунизация е обречена още от самото начало. Няма как едновременно за кратък период от време да се имунизират 70% от хората. Технически не може да се произведе и достави като брой ваксини необходими за планетата. Ако беше нужна по 1 ваксина-може би донякъде щяха да се постигнат едни резултати сравнително добри. Но след като трябва по 2 ваксини и дори не е известно за колко време ще трае защитата-обречено е на провал. Освен това учените вече говорят за ХРОНИЧЕН КОВИД19.