65

Анонимен

преди 3 години

БСП ако иска да загуби може да го подкрепи

64

Все тая!

преди 3 години

Който и да завземе властта у нас няма никакво значение, защото много скоро ще я изгуби. В близкото бъдеще, след война, Новият световен ред ще помете всяка фалшива власт и ще въздаде правосъдие чрез Военен трибунал. Да му мислят червените крадци и псевдо-европейците...

63

teo

преди 3 години

Ако Навални беше българин щеше да издигне най-реалния инпийчмън на нашия президент Румен Радев, който вместо разумен държавен глава, той продължава да руши и съсипва България, като най-опасния враг на българите!!! Радев работи като комунист, по-опасен от фашист,който издига българи срещу българи в мирно време!!! Българино ?????

62

Истерия в Ко4ина

преди 3 години

Фигуранта е в паника и истерия - разбра че шефовете са му били шута! Кремъл разбрах, че този броздт, дискредитиран агент не може да им свърши работа. Само 1-2 хил. низши умове се последваха вдигнатия му юмрук. Той не може да е лидер и ще бъде сменен! Сега цели 10 месеца ще трябва да слушаме квиченет му! Но пък е приятно да слушаш, как национален предател циври за милост!

61

Селянина

преди 3 години

Жалкият ни президент продължава да сее омраза, слушайки го бедните пенсионери се конфронтират със собствените си деца, които за пръв път от години живеят що години прилично с добри доходи добра храна хубави почивки по четри ваканции на година стандарт къкъвто не сме имали. Разбира се, че има бедни ниско образовани без стремежи мечти хора който се надяват на пари от небето, това са гласоподавателите на галоша ни президент

60

Анонимен

преди 3 години

Страхливец -харесва му да си стои в президенството и безотговорно да лае !Ако наистина милееше за народа ,щеше да поведе партийна листа и да се бори реално.

59

Сам паднах

преди 3 години

Ами, аз съм доволен, че Разединителят-Заразител ще се кандидатира за втори мандат, защото така ще можем да го "пребием" като куче на президентските избори, каквото си и заслужава. Ако беше по-умен, щеше да се изхлузи и после цял живот да разказва вицове за "успешния" си президентски мандат. Както знаем обаче, когато господ раздавал акъл, той чакал военните на моста - те обаче форсирали директно през реката, та пропуснали. Видимо, Рундю също е пропуснал срещата!

58

Анонимен

преди 3 години

Подкрепяш Румен Радев и получаваш торта Червено Кадифе с глазура от Васил Божков, К.Нинова, МаяМа, Хаджигенов, Бабикян, Красимир Премянов, Бриго Аспарухов, О.р. генерал Димитър Шивиков, Минеков, Румен Гечев и за тепсия Десислава Радева.Честито! :D

57

Чебурашка

преди 3 години

Да кажеш, че Радев е честен означава, че или лъжеш най-безогледно или изобщо не си в час.

56

Анонимен

преди 3 години

ЗАД РАДЕВ ЗАСТАВА ОЛАФ И ОНЯ С КАСКЕТА И КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ.....ТА ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ЗАМЕСЕН, НАМЕСЕН, ОВЪРТОЛЯВЕН И НАЙ ГОЛЯМАТА МУТРА.

55

до 63

преди 3 години

шкафчето няма шанс ;))

54

Анонимен

преди 3 години

Радев ще спечели и без БСП

53

Миро

преди 3 години

Вече Радев е изпята песен.Време е да дойде някой друг.

52

Бунтата

преди 3 години

Не е важно дали онази предателка и двуличничила Корнелия е зад президента!!!!ВАЖНО Е!!!,че народа е зад него и пак ще бъде избран и този път тежко им на гробарите!!!!

51

Анонимен

преди 3 години

Ами ако другият кандидат е Борисов кой ще спечели?

50

НигогаПовечеСДС-Чума

преди 3 години

Аз ще гласувам за тази личност,без да ме интересува зад кого крушовската *** застава или не застава.Анатема на интригантката от от Позитано!

49

Анонимен

преди 3 години

До 60. Ти очевидно гледаш само К1, БТВ, Нова СКАТ. Доста си зле.

48

Анонимен

преди 3 години

Той Божков застана и зад протестърите, и зад храната, която хвърляха и зад палатките.И кво?От това те не спряха да вонят по-малко. И Радев вони та се не трае на предателство.

47

Анонимен

преди 3 години

БСП може да не застане, но Божков ще застане със сигурност!

46

Анонимен

преди 3 години

не е ясна каква част от избирателите би пренебрегнала вота от страх да не се зарази с Ковид-19------Това не е проблем - просто слагат три маски за половин час и готово.