52

всички ще умраем

преди 3 години

за да спасим юдо-масонския доллар и базираната на него западна финансова система

51

Ще стане като

преди 3 години

при комунизма - един НарМаг за целия град и тва екойто иска нормални стоки ще ги зарчя на тези дето отиват на командировка на запад .... то запада вече се състоя - на тези който отиват на командировка в Русия и Китай

50

Анонимен

преди 3 години

Аз пък опаквах бой за *** в мола и фитнес до посиняване...

49

Хора без предпазни

преди 3 години

маски, тапи за гъс, химически наметала и чорапи не се допускат

48

Анонимен

преди 3 години

До Е и ?ВЕрно ли? Ари уа!

47

Анонимен

преди 3 години

До Курдо КоленковТалони за търкане има, но са в ръцете на други мафиоти.

46

Анонимен

преди 3 години

В моловете има много работни места, на които работят хора, които също деца хранят. Затова оставете тоя патос срещу моловете, а мислете от двете страни.

45

Курдо Коленков

преди 3 години

Тази зима няма:1) талони за търкане2) кафенета3) молове4) кръчми5) барове6) чалготеки7) новогодишни куверти8) няма рев, сълзи и сополи че някой не могат да си платят тока и парното... Случайност? Едва ли...

44

Анонимен

преди 3 години

борисов докара пълен фалит на българия

43

Факт

преди 3 години

Држава , която милее за моловете и кръчмите , а не за децата и книжарниците не е държава. Зор да ядете и зор да си харчите жълтиците за парцали ! Голям зор бе ненаядахте се ! Много ми дреме че мола работел или фитнеса работел ...

42

емиграция

преди 3 години

Стига сте се оплаквали. В цял свят е така.Няма друг начин. Това е.

41

Анонимен

преди 3 години

ВСИЧКИ ЩЕ ФАЛИРАТ И ДЪРЖАВАТА ФАРИРА.

40

Хехе

преди 3 години

В моловете ходят само злетаците на обществото, застанете пред някой мол и ще се нагледате на неприятни физиономии и хора. Кофти материала е по моловете. Загледайте какви "жени" влизат там , кифли не ами чисти жрици.

39

Анонимен

преди 3 години

Моловете нищо хубаво не ги чака. Днес бях в The Mall - празно беше. Хората отвикнаха, цяла година стана. Не знам как ще ме накарат да си купя дрехи, като една година само анцузи нося вкъщи. Не виждам и кога това ще се промени. Фирмите освобождават офиси.

38

До 36

преди 3 години

Донре, че си с маска да не ти зяпам редките жълти зъбки и да не ти дишаме дъха на вкиснало зеле. Българите са по- хубави с маски ! А дезинфекцията и без ковид е задължотелна првдвид ниската култура и хигиенни навици

37

Анонимен

преди 3 години

Нито планирам да ходя на мол, нито на заведение. Ако приемем, че изискването за дезинфекция се спазва чрез забърсването на 20 маси или 20 магазина с общ моп (стирка, както му викат из Северна България), то общата вентилационна система и преди и сега е източник на всякакви замърсители. Така че не мерси, ще си пазарувам от малки магазинчета или онлайн, а на мол живи и здрави след някоя годинка и то само за кино.

36

7

преди 3 години

Мръсните поробители ни разказаха играта. Хората нямат пари. А дори и да искаш да си купиш нещо трябва да сложиш гнусна маска и да им дишаш дезинфектантите гнусни. Дано тези които създадоха тази ситуация си получат заслуженото!

35

A3

преди 3 години

kwo e twa mol i zashto da hodja w nego?

34

Анонимен

преди 3 години

Добре че ги отвориха да се разреди навалицата в парковете. С такава принуда и отегчение си влачеха децата на чист въздух че беше жално за гледане. Нека сега да се завърнат към моловете и да настане мир и спокойствие.

33

Анонимен

преди 3 години

Лека полека ще започнат хората да ходят пак - все пак е през седмицата- колко народ да хукне в мола?