100

ОООх

преди 3 години

Лекарите за пари всичко правят и политици стават.

99

ОООх

преди 3 години

Лекарите за пари всичко правят и политици стават.

98

Тикволандия

преди 3 години

Решава министър Ангелов, а бизнеса да се оправя както може. А къде е правителството? Бойко за нищо не отговаря, само обикаля с джипа за да го покажат по телевизията.

97

ля ля

преди 3 години

за нищо не ставате !!!

96

Анонимен

преди 3 години

Е, склонен съм да призная, бай Бойко, също като учителя си бай Тошо, се държи като истински демократ.И въпреки че и двамата са бандити, бай Бойко постига завидни резултати: Там, където мерките са най-хлабави (България), заразата е най-слаба. Докато в държавите с най-жестоки, драконовски мерки (Германия, Англия), там сега наблюдаваме огнище на зараза.Прав е бай Бойко, по-хлабави мерки - по-добре!!!

95

Анонимен

преди 3 години

https://youtube/watch?v=YR5ApYxkU-UWe don't need no educationWe don't need no thought controlHEY! TEACHER! LEAVE THOSE KIDS ALONE!

94

Фигурантът

преди 3 години

прибира 25 милиона комисионна за Грипенитеи още 6 милиона за страрите нови коли дето ги е уредил неговия секретар - следствен от Олаф.

93

Лъже

преди 3 години

катофатмашкифигурант

92

към к.95

преди 3 години

От МВР пуснаха за една нощ разрешителни за "излет", на връщане оставиха 12-16 хил. коли в полето и заплашиха "екскурзиантите" със съд. През лятото всичко беше ОК, отново отпусна юздите в началото на септември, заразените от КВ скочиха и ти отново се измъкна. Сега пак готвиш отпускане на мерките, но насреща са учениците, студентите, МОЛовете са отворени, а щамовете на КВ се увеличават. Не прехвърляй нещата на мин.Ангелов и ген.Годжи, че изборите наближават. Яваш бе, яваш!

91

Анонимен

преди 3 години

Г-н Борисов, хайде да си припомним април м.г.: проф.ген. Мутафчийски тичаше на заседанията на НОЩ ту с черния, ту със зеления кител и раздаваше мнения и нареждания наляво и надясно. Ти му завидя, изчака нещата да се стабилизират и на едно заседание на НОЩ долетя като вихър, заяви, че НОЩ има само консултантски функции, а МС нарежда и грубо казано му отне (иззе) пълномощията. Отпусна юздите, софиянци препуснаха с колите към провинцията и тя отиде, та се не видя./следва

90

Анонимен

преди 3 години

IN GOD WE TRUST. GOD BLESS ALL!

89

Анонимен

преди 3 години

Нанко Буратинов пуска свои алпинисти да рутят,после Баце прибира по 6 милиона за картичка.То чекмеджето трябва да се пълни все някак....Същото е с PCR-ите и ваксините.Няма нищо безплатно купува ги Баце с нашите пари от данъците и после ги дава на лабораториите да ни ги шиткат на цена умножена по 10.А ваксини са пазарили на цена 2 евро парчето,обаче по документи е 12 евро парчето.10 евро за шкафчето на Баце.

88

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Нищо чудно така да каже банкянеца! той си е фурнаджийска лопата по рождение и нагъл лъжец! Както всички останали от ГЕРБ!

87

Анонимен

преди 3 години

Българина угодия няма. Едни реват щото щели да ги ваксинират принудително. Други реват че още не са ги ваксинирани. Едни искат да се затягат мерките други да се отпускат. Кой може да угоди на такъв крив народ, крив в червата както казваше баба ми.

86

Зозо

преди 3 години

До анонимен ...Бил Гейтс по телевизията каза , че чиповете във ваксините няма да се кирилизират....Хахахахааааа, ще ги командват на англйски путинистите:))))))))))))))))))))))))))))))))))))пък руската ваксина била по-евтина щото е без чип. Просто руският чип бил толкова голям, че не се побира в спринцовката :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

85

Гошо

преди 3 години

До ФактКъде ги тези ваксини, че да ваксинираш цялото население?

84

Факт

преди 3 години

За да има смисъл ваксинацията, трябва за кратко време да се ваксинират всички в България. Примерно за три месеца всички и с двете дози. При сегашния начин на ваксиниране на по няколко човека на ден, докато се ваксинират 5% от хората, действието на ваксината при първите ваксинирани, вече ще е свършило.

83

До Тонката

преди 3 години

Къде ги тия реки от пари, дето текат от ЕС бе, ? Що протестираха хотелиерите и ресторантьорите, като има реки от пари? Или може би тези реки събарят свлачищата (пардон срутищата) върху "великите" строежи на герб?Едни ваксини не можете да докарате, за "реки от пари" си точите зъбите.

82

гражданин на София

преди 3 години

Всякакави хора се опитват да манипулират общественото мнение.Нямало ковид!? че то даже вашият Путин го признава. Нали сте знаещи, четящи защо не виждате какво става в целия свят илипросто не искате защото не отговаря на другарите.

81

КОМИКСИТЕ НА БОРИСОВ

преди 3 години

нямат край. То не бяха сълзи, сополи за УБИТИЯ дядо уж комунистите, ТЕ ограбили бъдещето МУ. накарали го насила да стане офицер от МВРто, да дърпа маркуча, вместо меките части на банкянските девойки. А сърцето МУ все към СИК и МАТА ХАРА го тегли. Е като не е издържал изпита за ДС станал редови пожарникар със специалност СИК, ВИС и сродни специалности