11

И аз страдам,

преди 3 години

Докато и чета глупостите

10

Явор

преди 3 години

Страдат от депресия и явно търгуват добре с нея, саморекламират се добре, а ние, зрителите, като стадо, четем за преживяванията им. Като избиратели сме стадо, затова управляват некадърни хора и неграмотници като Борисов, а в други държави също има сходни примери, като зрители сме стадо затова агресивни нахали с големи амбиции и претенции владеят шоубизнеса. Има продуценти, с които дами като въпросната дама спят, ама публиката трябва да си намерим с фенерче вкуса под леглото.

9

Pro- staka

преди 3 години

Депресирана е защото има много бели хетеросексуални мъже в Холивуд .Друго си е да си с черно кож еднокрак . тра / вес . /тит ! Борят се хората за разнообразието като на острова на доктор Моро. Америка се е запътила към тази литературна творба

8

Анонимен

преди 3 години

Езикът ми ще бъде дълбоко в дупето и поне 12 хминути

7

Анонимен

преди 3 години

изтрити коментари. мамицатавидеебадолна дановиумратдецародителироднини и да са затриете отсвета

6

Анонимен

преди 3 години

Ша и изям котето.

5

ДДРОнег

преди 3 години

Бето всички известни 'мериканци все са преживяавали няк'ва травма като деца, това май е задължително условие за "звезда" :):):)Или те всички 'мериканци са травмирани като малки, с насилие или др. ?!

4

gogo

преди 3 години

До Анонимен за цензуратаСлед като може да се цензурира названието на определен цвят, черен цвят на латински и испански и още много езици, което название също е име и на множество географски и всякакви обекти, реки, планини, какво е чудното че се цензурират всичко, което се пожелае

3

бай Стамат

преди 3 години

да се чипира и ще е щастлива

2

Анонимен

преди 3 години

Аууу буу хуу. Да отиде при Елон Мъск да й сложи чип, и ще може да си играе електронни игри с примaтите

1

Анонимен

преди 3 години

Не е имала достъп до чудотворната българска ракия! Българският народ никога не се депресира защото ракията парира всичко човешко.:))))))))