5

Анонимен

преди 3 години

Да си съсед на Радев.........

4

Щерю

преди 3 години

Прибирам се след кръчмата в 3 часа посред нощ. Внимателно отварям входната врата и влизам. Събличам се набързо в тъмното и тихо, тихо, като нинджа на пръсти се промъквам до спалнята. Леко отмахвам единия край на юргана и без много се движения намествам на спалнята. А оная се обръща в леглото и ми вика: - Ти пак си пил! - Е-е, как разбра?!?- Ами живееш на горния етаж.

3

Пепи

преди 3 години

До дай една цигараДа определено. Особенно ако е от прованса и е живял на баира като дойде в София селото и се настани в апартамент, като се върне от работа минава перез денонощния за Ариана и като си свали миризливите обувки дето не се сменят по няклко месеца, па като му отвори вдулитровката и си пущи някоя бесна чалга.....Ела да видиш.Каквото и да му обясниш.... няма смисъл.Той е дошъл в София---- УСПЯЛ е....

2

Анонимен

преди 3 години

имах съсед който редовно си оставяше вонящите *** пред вратата на апартамента. Накрая отидох до тоалетната опаковах му едно топло, топло л..... и му го сложих пред вратата на апартамента под *** като не пропуснах да омажа дръжката на вратата му - оттогава не е оставил и троха пред вратата на апартамента си. Подход си требе тука за подобни съседи!

1

дай една цигара

преди 3 години

не е нужно съседа ти да е звезда, за да вдига шуму нас се случва навсякъде