68

Анонимен

преди 3 години

Е що пък пред ЦИК са ходили тези отпадъци, да ходят при аг. Иван Шкембето и бургаският кабелен магнат.

67

Анонимен

преди 3 години

До 69На тебе колко бизнеса са ти откраднали?

66

Безпартиен

преди 3 години

Единствената политическа грешка на Волен, като изключим раздуханите от медиите скандали, беше 2013-а година, когато бяха трети и имаше 4 партии в парламента. Бойко го хвана шубето за коалицията и незнам защо го направи напук ли, да подкрепи кабинет Орешарски на ДПС, но това му изяде главата. Отврати много хора, които ги подкрепяха и на следващите избори се издъни, дори едно кресло не получиха Атака.

65

Сън

преди 3 години

Събуди ли се най после волине.така е наближат избори.

64

православен патриот

преди 3 години

Ще гласувам за Волен !! Защото е наистина свободен човек !! А както се знае ,истината е само една ,и тя е Свобода или Борба !!!!!!

63

Анонимен

преди 3 години

Аут..но само атата ще влезе в парламента ,другите патриотчета нанай

62

Питър

преди 3 години

До Solar PowerНе ставай смешен. Корпоративният данък в България е 10 процента, а "богатите" ни продължават да регистрират фирми в офшорни зони. И богаташите ни са като държавата ни - абсолютни ментета

61

Питър

преди 3 години

Болен Лидеров имаше няколко месеца, в които беше прегърнал кротоста и православната хрисимост, Фейсбук страницата му приличаше на сайта на БПЦ... Свърши обаче папото и пак наметна фюрерското пардесю, а от устата му изпълзяха жаби... Един от най-големите фалшименти на говняното ни преходче

60

Анонимен

преди 3 години

Ще се изкефя, ако АТАКА пак влезе в следващия парламент, а ВМРО и НФСБ не успеят.

59

Едно въпросче

преди 3 години

Волен Сидеров получава хиляда лева заплата на месец като общински съветник в София. Как плаща наем, гледа безработна жена и дете с 1000лв. месечно?

58

Анонимен

преди 3 години

Айде идват избори и програмата на Бол3н почна. Едно и също 20г. А тея дето гласувате за него ,какво постигнахте за 20г ?

57

Анонимен

преди 3 години

ВМРО и НФСБ по-добре да се прекръстят на коалиция Псевдопатриоти. Много ще им приляга.

56

Анонимен

преди 3 години

Без АТАКА, НФСБ и ВМРО щяха да видят парламента през крив макарон. В случая АТАКА са прави, не може да се променя името на коалицията, за която са гласували хората на изборите. ВМРО и НФСБ да си направят нова коалиция с ново име.

55

РЕШЕТНИКОВ

преди 3 години

Бе Болене-ти не разбра ли ,че си уволнен. Нет деньги. Конець филма. При Костя Копейкин са вече...

54

Анонимен

преди 3 години

Един циркаджия по-малко в Народното Събрание. Но друг напира - Славчо

53

Анонимен

преди 3 години

Според мен Тръмп трябва да се учи от Волен и на следващите избори да си основе партиен тиви ченъл.Волен наближат ли избори винаги излиза на протест.

52

Solar Power

преди 3 години

До Solar Power: Даже ще вкарам още малко конкретика: 50 милиона лева , висше задължително, годни минимум 50, семеен, минимум 3 деца.

51

смях

преди 3 години

Волен, може да е безпринципен опуртонист, но, НО, ся ще завърти пет скандала. Ще почне пак лафчетата за златото, колониите и т.н и ще влезне в парламента, да прави циркове. Добър е, не му го отричам.

50

Solar Power

преди 3 години

До Анонимен 50: Така е защото бедни отиват да управляват а живота им е един и се опитват да се уредят веднага. Винаги съм твърдял,че трябва да ни управляват богати хора милионери които знаят как се правят пари и винаги ще има и за държавата. Сега отиват разни бедни мижитурки и веднага почват да прибират всички. Не трябва да има възможност да бъдеш депутат ако нямаш изкарани преди това 50 милиона примерно.Инъче ще си просто поредния който ще бъде купен !

49

Болен се иявява

преди 3 години

Тея живи ли са още? Баха останали само алкохолици и неврастеници, та рекох, че пандемията ги е довършила.