300

Анонимен

преди 3 години

То вчера ОЛАФ каза как си браните.........джобовете

299

Анонимен

преди 3 години

Големи глупости накуп изказа вчера този индивид. Уж вип, а манталитетът му много нисък. Знае се, че имаше конфликт с Борисов, когато тръгна да се пенсионира, защото беше решил да приеме номинацията на соц партията. След като стана голямата работа обаче, не му отива да налага непрекъснато на цялото население личната си омраза към едно лице. Супер дребнаво е!

298

Анонимен

преди 3 години

Добре че е РАДЕВ,за да се отървем от Боко тиквата и неговата шайка от крадци и мафиоти...

297

Барселона

преди 3 години

Слушах го тази утрин да се плюнчи пред камерите......Надявам се пак да бъдем заедно с БСП.Нали си Независим...Чорап...каква коалиция търсиш с Нинова...Излез с юмрука и кажи в прав текст....Да аз съм кандидата за Президент на БСП...Ама откъде33434 тази смелост...

296

стига толкова

преди 3 години

Учението на Маркс и Енгелс е безсилно, защото е невярно.Това е в основата на безсилието на Румен Радев.Той наистина се опита да направи нещо, но се намери в положението на Фигурант. И с метежът му не стана нищо. Време е да осъзнае своето нищожество и да се оттегли да пази колите на някой платен паркинг, с каквито е осеяна България вследствие на комунистическото планиранае на жизнената среда в градовете.

295

Анонимен

преди 3 години

Подкрепяш Румен Радев и получаваш торта Червено Кадифе с глазура от Васил Божков, К.Нинова, МаяМа, Хаджигенов, Бабикян, Красимир Премянов, Бриго Аспарухов, О.р. генерал Димитър Шивиков, Минеков, Румен Гечев и за тепсия Десислава Радева.Честито!

294

Анонимен

преди 3 години

И ОЛАФ Е ОКОЛО ПРЕЗИДЕНТСТВОТО!

293

военна хунта

преди 3 години

До ХахахаДотам може да ни докара!

292

Анонимен

преди 3 години

Абе някой даде 3 млрд.за построяването на руски газопровод, дали беше Радев...Май, май...Не, не беше Радев, някой друг беше!

291

Нещо се е объркал

преди 3 години

Много на сериозно се е взел Радев , пък Божков каза, че бил само Фигурант !

290

Ани

преди 3 години

Радев е жалък. Воден от правилото: "който не работи - той не греши", след като видя че опита за разделение на народа не среща подкрепа в по-образованата и продуктивна част от обществото, той предпочете да се занимава с нищоправене, за да не допусне някоя грешка. Четри години загубени за България. Ще тябва да търпим още една година.Наистина тъжно, но факт.

289

наистина жалко

преди 3 години

Този Радев е толкова плашеща алтернатива, че аз бих предпочел да гласувам за Бойко пред вида на мързела и бездарието което олицетворява господина Радев.

288

Фигурант

преди 3 години

Много е жалък .........

287

Анонимен

преди 3 години

А има ли резултат от това? Никакъв!

286

4epa

преди 3 години

КАК ДА НАПРАВИШ ОТ4ЕТ КОГАТО НИЩО НЕ СВЪРШИЛ- НАПРАВО ФИГУРАНТ !!!!!!!!!!!!!

285

Анонимен

преди 3 години

Каква ковид паника? Какви сгрешени мерки? В България реално нямаше първа ковид вълна. Имаше заразени чак есента.Едва ли има човек, който да смята, че мерките са били неправилни, освен ***.ите и мунчов.ците.

284

Анонимен

преди 3 години

И с какъв резултат е отстоявал интересите? Лично моят интерес беше накърнен от платените протести и опитите за метеж и клатене на властта в най-неправилната година.

283

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 3 години

Всички които пишат Коментари против Президента Радев са Корумпирани членове на ГЕРБ , Подкрепа и КНСБ . Виждаме ги в Социалните Мрежи .Имате ли такова Наблюдение за *приятели* във Фейсбук - Никакъв а Хоп Апартамент в Банско , Хоп на Ескурзия в Занзибар ?

282

Анонимен

преди 3 години

Свърши много важна работа като катастрофира дрона и Бойко разбра. :)))))))))

281

Избран

преди 3 години

е от 2милиона и половина народ доволни сме от Президента.