115

АНОНИМЕН

преди 3 години

До Анонимен 144. Заинтересувай се кой е ЛЕВ ГЛАВИНЧЕВ, прочети за този изверг с кого е бел, на кого е служил и в коя партия е бил. Повтарям, този ***, а не човек.

114

Роза

преди 3 години

До Време еНе се надявай!Онзи съд,на който безсрамно е лепнато прозвището "народен",се е провел в друго време и при съвсем друга политическа обстановка.Може сега времената да са много тежки,но онова,сталинското време на масов терор и насилия,дай Боже никога, никога вече дане се повтаря в бълг.история!

113

Анонимен

преди 3 години

ИСТИНАТА ЗА НАРОДНИЯ СЪД И жертвите.... дето са били убийци!!!!!skandalno.net/ето-я-истината-за-народния-съд-след-9-ти-181556/Сайт свързан с Бабикян! Вервайте!

112

Отечествен Фронт

преди 3 години

Ама тая верно много неграмотна ,не стига че не знае коя е столицата на виетнам ами и със историята нещо е много зле нищо че има гугъл и там всичко е казано кое е наложило народният съд във България да бъде толкова строг към престъпниците докарали България до три национални катастрофи и избили десетки хиляди инако мислещи хора и 250 деца някой от които фашистите хвърляха телата им на кучетата . за отрязаните партизански глави няма да говоря и за избитата интелигенция също .

111

Анонимен

преди 3 години

Арогантни сте като точно като тази партия в миналото.

110

Анонимен

преди 3 години

Та тежка намеса в миналото и невиждане в бъдещето, навремето само комунистическа партия са се изказали. И колко заводи и пътища сте направили да вида дали не сте преписали и речта на Тодор Живков

109

Анонимен

преди 3 години

Прекалено си *** за каквото и да е.

108

Васето

преди 3 години

Тая ***.а кърджалийска .... кво се изказва да всичко?!? Все компетентна разбираш ли...

107

Аз

преди 3 години

Защо си губите времето с коментари за тази компрометирана кърджалийска...

106

Анонимен

преди 3 години

Герб ще плати горчива цена за дето забраняват шаловете и шлемовете освен ако ако не преосмислят това грубо нарушаване на права на лица от тяхна страна на герберите.

105

ЗаеВи го ....

преди 3 години

ЗаеВи го народ дето 11 години настъпва една и съща мотика и избира МУТРАТА *** барабар с целата ШАЙКА!!!!

104

ПKП

преди 3 години

ИСТИНАТА ЗА НАРОДНИЯ СЪД И жертвите.... дето са били убийци!!!!!skandalno.net/ето-я-истината-за-народния-съд-след-9-ти-181556/

103

Анонимен

преди 3 години

Цвета просто да каже не знам кво е това Народен съд и кога е бил/май в околностите на Пекин/ и да си признае гордо :Аз съм проста кърджалийска балалайка....

102

защо

преди 3 години

"Просто, Цвета да каже, аз съм / срам ме е да го напиша/ u не мога да правя разлика между масови изстъпления и геноцид"Без коментар.

101

Анонимен

преди 3 години

Голям страх тресе мутрите народът да не поиска отново Народен съд за престъпленията им.Никой не се страхува от народ при който 80% са неимоверно надарени! Щом 32 години този народ не са усеща че го манипулира единствено и само мутациите на БКП, червените манипулатори ще спят спокойно още дълги години! :)))))))

100

Анонимен

преди 3 години

ПИЕТРО МАСКАНИ Е ПОСВЕТИЛ НА ТАЯ ОПЕРА ОЩЕ ПРЕЗ 19 в.НАРИЧА СЕ СЕЛСКА ЧЕСТ"

99

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНароден Съд не може да има сега защото народа доброволно си дава правата и свободата но ще има друг съд.

98

Анонимен

преди 3 години

И къде мислиш е отишло имуществото им ?Ако питаш за Франция и Белгия имуществото на колабораторите е отишло в ръцете на тяхни роднини които не са били на страната на германците!При нас обаче отиде в червените джобове разделяно по пиратски - едно на теб, едно на мен! Така беше в България! :)))))))))

97

Анонимен

преди 3 години

всички гербаджии сте пряко или косвенно свързани с БКП или ДС, така че имате най-малкото прав да говорите за този период.ЦИРКАДЖИИ НАГЛИ

96

Анонимен

преди 3 години

За чекмеджетата трябва ли да има Народен съд?