17

Анонимен

преди 3 години

*** ,.каквото и да приказвате ще се ваксинирате и то доброволно и ще се молите.защото сте *** страхлива а аз ще ви накарам и молба за ваксинация да пишете ***.

16

Bond

преди 3 години

Ваксината, която идкам едва ли личният лекар ще ми я осигури - гроздова и троянска сливова.

15

Никога

преди 3 години

Няма да се записвам за ваксина!!! Не искам да умра след два дена :'( >:(

14

Никога

преди 3 години

Няма да се записвам за ваксина!!! Не искам да умра след два дена 😭:'(

13

Анонимен

преди 3 години

До 7. Доста глу.пав коментар си направил.

12

елементарно

преди 3 години

НЕ искаш ваксина!Не се записваш в списък при личния лекар.

11

Анонимен

преди 3 години

Банкянския бидон записа ли се при личната си лекарка, лъчко мозъка?

10

ГосТ

преди 3 години

И кой е тарикатлъка на дребно ? Че искам да заплащам направо медицинските си услуги по ценоразписа който простолюдието е сложило за неосигурените ? А най вероятно така ще стане. Ще се ваксинирам в цивилизования свят. Защото се надявам много по рано от 2025 да се евакуирам пак. За един приятел питам. Отново без здравни грижи и жипи. Явно това не е рядкост у бг'то, А ?

9

Анонимен

преди 3 години

защо на ваксинираните не им сложите марки на ушите, да ги разли5чаваме от далече, за да не ги доближаваме, защото като неваксиниран може да ги заразя.Ето, проявявам загриженост.Следващата мярка за неваксинираните-изолатори.Наречете го сега конспирация, после пак ще си говорим, когата стане "новина", а то ще стане, защото тези неща не си ги измислям аз, а ги чета от книгата COVID19-GLOBAL RESET, от Клаус ШвабВсичко е предварително измислено, това 4 икономическа революция.

8

MaйMyнaтa

преди 3 години

Не става ли на кръчмаро у тефтеро

7

Анонимен

преди 3 години

Предвидени 5-10 човека за деня нали щяха да ваксинират хиляди за час, нещо им омекна... Представете си хиляди джпита правят дълги списъци от цели 5 желаещи. Мъка, мъка, тежка гербоидничарска мъка.

6

Анонимен

преди 3 години

Записах се отдавна. Ваксина надали ще видя в скоро време с този темп на доставки. Това, което мисля, е да се ваксинирам в Израел в края на месеца.

5

Т

преди 3 години

Болен човек не ходи да се ваксинира, а ти искаш и да ти се плати и за преглед и то 2 пъти, по 5 лв за всяка инжекция , т , е 10 лв за 1 ваксинация + 2 пъти по 10лв от държавата, т, е , 30 лв да получиш за 1 ваксиниран човек, не наяла се

4

Анонимен

преди 3 години

До ГосТ 2Ще се ваксинираш в цивилизовния свят, а няма да се прибираш в България например. А ако си се прибрал, ще си платиш цената за тарикатлъка на дребно и ще се ваксинираш. Други въпроси?

3

искам

преди 3 години

Изключил си е телефона. Нормално - да не е телефонист?

2

ГосТ

преди 3 години

А за тези които нямат личен лекар ? Като мен ? Последните три години съм плащал здравни осигуровки в цивилизования свят и тук съм с прекъснати такива. Реших че няма да ги плащам, въпреки че от смехотворната ми заплатка вървят нек'ви в момента, защото няма смисъл да плащам накуп толкова пари при положение че така или иначе си плащам за всяко нещо. И аз искам да се ваксинирам евентуално ако съм тук, когато дойдат нек'ви ваксини. Ко да прая, М ?

1

Анонимен

преди 3 години

Аз ще се запиша в списъка за не искащите ваксина