106

Анонимен

преди 3 години

Хайде сега да чуем мълчанието на толерастите. Надолу беше писани че Сърбия е *** на Китай. А ние чия *** сме.

105

Некомпетентен

преди 3 години

Не разбрахте ли че 90% от Българите не искат да се ваксинират.

104

БГ

преди 3 години

Независимо, какви са ваксините, факт е, че хората в тоталитарна Сърбия, пионка на Русия и Китай, бомба на Балканите и други проевропейски епитети, имат право на ИЗБОР, което в нашата "демократична" България го няма!

103

Анонимен

преди 3 години

До 124 "Аз от русия самовар няма да си купя камо ли ваксина." - то ясно, че няма да купиш друго освен нов диван, като изпърдиш стария в панелката

102

Анонимен

преди 3 години

По-зле сме от СОЦ-а !Преди години нищо извън червената завеса не съществуваше според вождовете.Днес е така но с обратен знак!Когато руснаците ПЪРВИ направиха ваксина всички у нас и на запад ОГЛУШИТЕЛНО мълчаха. А ако някой се осмели да каже нещо то бе от рода "Абе аз не разбирам ама щом е руска значи не съществува!"Е да ама не!Западния свят както е тръгнал скоро ще се върне при третия свят.

101

Анонимен

преди 3 години

Според проучване около 21% от българските учители биха се ваксинирали срещу COVID-19. Причината е липса на достатъчно информация за страничните ефекти на предлаганите ваксини.Защо не опитате да ни предложете /на нас/ руската ваксина "Sputnik V" и да проверите дали отношението на българите ще е негативно.Пробвайте.Може би негативизмът не е към ваксинацията, а към предлаганите от правителството ваксини?Пробвайте. Унгария одобри "Sputnik V".Липсва ли смелост и свобода на избора на вожда?

100

Анонимен

преди 3 години

За разлика от населението на зоната nare`ena ЕС, в Сърбия гражданите могат да избират свободно която ваксина искат. А те масово искат "Sputnik V".

99

Анонимен

преди 3 години

Как Сърбия стана отличникът във ваксинирането в Европа?Как Северна Италия се спаси от епидемията и масовия мор преди 10 месеца?Много просто.С безценната помощ на Русия и Путин.

98

Анонимен

преди 3 години

Аз от русия самовар няма да си купя камо ли ваксина.

97

Шиби Риби

преди 3 години

Показателно е не толкова изборът на сърбите на ваксина , а това ,че имат право на избор, нещо което в "демократична " Европа липсва и последствията са видими.Браво на сърбите.

96

Анонимен

преди 3 години

Поредната лъжа.....

95

до Зозо и следващия

преди 3 години

абе уйййсплескан, в Бг са поставени едва 42 634 дози, в Сърбия 4 пъти повече и те започнаха седмица след нас. Факт цифрите говорят. Отделно че са си направили труда и организацията да си набавят 1 милион на склад

94

Анонимен

преди 3 години

Явно не съм добре с очите , защото след две прочитания на статията не видях данни за брой ваксинирани.ПРИМЕРНО Ако там са 100 , а в Бг 50 души, са ваксинирали 100% повече, но кято абсолютна бройка продължава да е нищо. Така че поредната партенка

93

Зозо

преди 3 години

В Сърбия са ваксинирани 180 000 души при условие че имат 1 милион ваксини. Голям успех, а? :))))))))))))))))))))))))) Аман от руска пропаганда и лъжи!!!Тука ваксинираните са 50 000 като чакат постоянно да докарат ваксини.

92

Демократ

преди 3 години

Браво на сърбите!

91

Някой

преди 3 години

Сърбия поддържа топли връзки с Русия и затова горивата им са по скъпи от нашите!

90

Зозо

преди 3 години

Хахахахааааа, статия за ***-путинисти. Смях в залата :)))))))))))))))))))))))))))))))))))Получиха 1 милион дози от Китай и пак никой не ще да се ваксинира :))))))))))))))))Чакат си европейската ваксина.

89

Мяу

преди 3 години

Статията трябва да е "Как България стана двойкаджията" - Сърбия малко ме вълнува.

88

Интересно

преди 3 години

Непрекъснато отричат ваксинирането, а същевременноизмерват в коя държава колко се ваксинират и със явнозадоволство, тези против ваксините, констатират колкомалко са се ваксинирали, според тях.

87

1-н

преди 3 години

А тука си бъркат в носаИ лъжат, лъжат ...