59

Анонимен

преди 3 години

ха ха, а колко трябва да са..Все някой със слаба имунна система се заразява.. през колко ируси грипове сме минали.Но това не е причина за ограничения и създаване на фалити,безработица депопулация и омраза.Контрол над хората.Много му харесва на вируса,не иска да си отива,тръгва за малко и пак се връща.

58

Вирус на конци

преди 3 години

Ами той вирусът се съобразява с това,което прави правителството.

57

Анонимен

преди 3 години

Ми като са малко дигнете бройката.. не е като да не си играте на стакмистика тука 1 година...

56

Тялото

преди 3 години

С други думи е неделя.

55

анонимен

преди 3 години

Кой е по-ценен, зависи от конкретния човек. Като цяло обаче, пенсионерите да са по-скромни и да не реват постоянно. Другите не са ли важни? По-голямата част от тях имат и жилища, и ренти, и дори спестяват дори и да са малки суми. Не мисля, че са по-приоритетни от другите, които пък им изкарват пенсиите.

54

Анонимен

преди 3 години

Някои хора на по 30-45 години яко се стреснаха като видяха какво се е случило с техни приятели или познати на тяхната възраст. Други все още делят хората на млади и стари. Кой е по-ценен за обществото - един професор на 60 години или един крадец на 20 години?

53

До 56

преди 3 години

С много ограничен промит мозък си. Живей си в дупката и не занимавай хората с глупостите си. Нормалните здрави работещи хора са двигателя на държавата и икономиката естествено трябва да отворят моловете, фитнесите, училищата, ресторантите, нощните заведения.Там не ходят бедни стари и болни пенсионери на по 70 80 90 години. Не можем да съсипваме живота на работещите хора и младите които са бъдещето, заради пенсионери които са с по един крак стъпили в гроба да дадат път на младите.

52

РАЗТРЕВОЖЕН ВАКСИНАР

преди 3 години

Това обезсмисля мерките и ваксините. Обещали сме над 70% от хората без значение дали са преболедували да ги боцкаме по два пъти с ваксини.Явно от САМОСЕБЕ СИ ВИРУСА СЕ САМООГРАНИЧАВА по ЕСТЕСТВЕНИ ПРИРОДНИ ЗАКОНИ. Обаче това е кошмар за ВАКСИНАРИТЕ и властите, които злоупотребяват с хората. Нали трябва да си припишат заслуги и успех в липсващото лечение и напълно неадекватните мерки.

51

Анонимен

преди 3 години

споко отварят моловете, фитнесите, училищата, после и ресторантите и кръчметата и скоро ще си върнем първите места по заболеваемост и смъртност

50

Анонимен

преди 3 години

Доста хора минаха през вируса - може би един на всеки 30 човека

49

Гаргамел

преди 3 години

*** вече висят на тумби по паркингите. Естествено няма социална дистанция. Снощи на Билата трябваше да използвам шесто чувство за да идентифицирам една пикла отделена от тумбата, седнала на бордюра и не се виждаше в никое огледало. Седнала между две коли, тъмно яке, слушалките в ушите и вероятно гледа нещо в тикток. Ако не бях опитен шофЕр щеше да стане на палачинка, а мен щяхте да ме обсъждате във форума, на колко чашки съм бил и какъв ми бил цвета на кожата.

48

do52

преди 3 години

е чак цялото не е, но доста го минаха а други си заминаха.

47

Анонимен

преди 3 години

Хайде стига, а? Цялото население на БГ мина през настинката, а вие продългажавате с измислената ви статистика !?!

46

Анонимен

преди 3 години

Срамота! В еталона Швеция има умрели 71!

45

до33

преди 3 години

Не знам за вас, но аз като ходя на работа не се боричкам с колегите и не се плюем в почивките. При децата това е ежедневие. Дистанция и хигиена там е невъзможно да се постигне. Затова и на вирусчето при тях му е екстра. Добре че поне не го карат тежко, но това не може да се каже за техните близки.

44

Анонимен

преди 3 години

до 33Да бе! "Децата биха носили зараза, единствено ако се прибират при възрастен". Те защото децата от училище се телепортират в хола. Не ползват градски транспорт, не ходят по молове, в махалата не се събират на групи от различни училища, не ходят да си купуват храна от лавки, магазинчета и т.н.

43

до30

преди 3 години

Бабата и дядото си отидоха по този начин миналия месец. Детето каза че в училище имало болни, но си траели за да не ги карантинират...Българска действителност. Ще се оправим, няма начин.

42

Анонимен

преди 3 години

довечера Киро Брейка ще Ви каже на вас

41

Т-ЪП

преди 3 години

Понеделник е. "Вируса си почива", както в началото на всяка седмица. Това вече го научих.

40

Анонимен

преди 3 години

До изборите ще се преборят от герб с вируса.