58

Анонимен

преди 3 години

Да отговаря за Стената-хотел на плажа.Корумпираните очилати кукумявки да гледат собствената си корупция.

57

Словянин

преди 3 години

Навални не разбира, че ако парите не са в руски бизнесмени, ще ги лапнат чужди. Така руснаците ще обеднеят и ядат само картошки, както при Елцин. Бях в Новоросийск през 1994 и 2014. През 1994 по магазините имаше само картофи, през 2014 всичко и по-евтино, отколкото при нас, при 2 пъти по-евтини горива от нашите и еднакви цени на храната. Тогава заплатате на руснаците бяха със 100 долара по-високи. И сега е така.

56

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаНе, приятелю, аз много добре зная какво съм гледал. А и ти много добре го знаеш, но се правиш на л уд.

55

Анонимен

преди 3 години

Слушайте, стига с тия мантри. Всеки ден ги гледам по телевизията колко мирно протестират.Провокатори замерят полицаите с какво ли не и налитат да ги бият. Един протестиращ със забинтована глава и цялата в "кръв", но при това бодро крачеше в строя и разказваше как жестоко са го били. На другия ден го засякоха с измита глава, свеж като градинска репичка и без нито една рана по главата. Наистина съвременната медицина прави чудеса.

54

Мнение

преди 3 години

Аз пък осъждам къпането с водни струи посред зима на протестиращите във Франция....

53

Анонимен

преди 3 години

Най-смешно ми беше като разфасоваха Кашоги и евртолерантните се чудеха какво да кажат, че да не обидат някой пустинен фараон. Не за друго, ами ще им секнат пералните в първествата по футбол:)

52

Анонимен

преди 3 години

Не на Путинизма

51

Народът

преди 3 години

Ние пък искаме да осъдим вас политиците при първа възможност и без много приказки.

50

Анонимен

преди 3 години

Тая отново се има за важен министър )

49

Анонимен

преди 3 години

Пак са и изпратили написани думички от американското посолство. Меккере

48

Анонимен

преди 3 години

за това й плащаткакто и на повечето медииеничари презряни

47

Помияри краварски,

преди 3 години

не си врете г ъза където не ви е работа, вашето джавкане никой не го чува, кучетата си лаят, кервана(Русия) си върви. Всичко което се прави без народа е противозаконно! Идва видовден, ще отговаряте за делата си!

46

Анонимен

преди 3 години

По-интересната новина от началото на седмицата е, че корабите на ВМФ на Русия проведоха стрелби в акваторията на Черно море, като по този начин, блокираха в украински териториални води двата разрушителя Портър и Доналд Кук на ВМС/фащКак мислите? Съвсем случайно ли двата разрушителя Портър и Доналд Кук + зареждащ ги танкер на ВМС/фащ се оказват в акваторията на Черно море точно при провеждането на очаквани масови протести в РФ? Само дето протестите се оказаха съвсем не масови, а един гол ПШИК.

45

Анонимен

преди 3 години

тая не трябва ли барабар с мъжлето да е в панделата? тръгнала да дава акъл.......

44

Хм !?

преди 3 години

А побоищата на протестиращите във Франция кога ще осъди това нещо, което казват, че била министър?

43

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов (60) Като държим едно на ум, а именно, че брюксел е поръчковата вувузела на Пиндостан.

42

Анонимен

преди 3 години

До Кафяв герберЕдва ли Путин чете постове на министри на страни-слуги, от които нищо не зависи.Защо да си губи времето и да си забива главата с глупотевини?Да си постват.

41

Анонимен

преди 3 години

"Осъждаме за пореден път насилственото задържане на мирно протестиращи..."=================Бегъл преглед на вчерашните деорганизирани, неуспешни и малобройни опити за демонстрации в Русия и на реакцията на силовите структури показва, че нямаше насилственото задържане на мирно протестиращи. Нито един мирно протестиращ не беше задържан. Имаше случаи на твърдо задържане на неадекватни протестиращи, нападащи фронтално полицаите с бухалки и фаери. Туитът на дамата е плонж пред Борух и пред Козяк.

40

Анонимен

преди 3 години

във Франция например им късат крайниците - я крак, я ръка, я някое око извадят. В Щатите пък им думкат 3-4-5 годишни присъди и след затвора всички излизат ***. Само в Русия се правят на демократи - я бой по каските

39

Анонимен

преди 3 години

'' Екатерина Захариева осъди насилственото задържане на мирно протестиращи в Русия ''.......................Ето само заради това си заслужава да гласувам за Герб