33

Анонимен

преди 3 години

До ПитърГоляма част от икономиката на запад разчитала на туризма, услугите и развлечения та според теб. Сори ама нещо си се объркал. И то много. На тези неща разчитат второ и трето разряд ите икономики. Най развитите западни икономики разчитат на съвсем други неща, тези които изброява са ей така между другото, да носят по някое и друго евро.

32

Анонимен

преди 3 години

В Кипър се готвят за сезона отварят всичко за ваксинирани туристи. Лекарствата и прегледите са безплатни, наблюдава се масово намаление на цените на стоките от първа необходимост. Социална страна и социално общество. А в просперираща България всичко поскъпва.

31

Анонимен

преди 3 години

За колко време влизат на топло такива като теб.

30

бл.134 в Зап. парк

преди 3 години

Ей, милионери станахте с тия глупости. Не остана не спасен човек!

29

Питър

преди 3 години

До Анонимен 28Интересна теория, обаче потреблението на стоки не е толкова силно засегнато от пандемията. Ударът беше основно в секторите на туризма, услугите, развлеченията, които съставляват голям процент от западните икономики. Потреблението на стоки дори е нарастнало според мен, а китайските фабрики са увеличили производството

28

Анонимен

преди 3 години

Тоя на снимката щом още вярва че коронавируса е преминал от животно на човек начи е голем фантазьорин.

27

Анонимен

преди 3 години

Китай преминава от експортен модел към модел на ръст чрез разширяване на вътрешния пазар. Това означава, че дори западът да задържи пандемията няколко години както е планувано за да рухне потреблението и следователно и китайската икономика, то Китай повишава постоянно стандарта на живот и стоките които преди изнасяше сега ще се потребляват на вътрешния пазар. Може да се окаже, че цялата режисура на "пандемията" е била напразна.

26

Хикс

преди 3 години

Търговци на здраве, какво да кажат?

25

Анонимен

преди 3 години

На този човек лицето ясно показва негативната енергия. Негативната енергия всички тези внушения манипулации и това което се случва , се прави за да се създаде нов световен ред. Човекът който носи любовта в себе си излъчва светлина.Тези са слуги на злото.

24

Анонимен

преди 3 години

Британския щам - отначало беше лесноразпространим и по - малко смъртоносен . Сега не се знае как се разпространява и е по - смъртаносен . Учудвам се че все още има хора които системно си джавкат коматчето .

23

Round The World

преди 3 години

Тези, които създават паника за колко време обикалят света?Да се вземет професори и всички професионални търговци на здраве и да обикалят денонощно света, десетина години поне.

22

Totenkopf

преди 3 години

Напълно е изкукал от коката.

21

Ами

преди 3 години

То вече минаха 2 години от началото на вируса...той си циркулира по света от януари 2019 г. И една година....хората страдаха и никой нищо не разбираше. После взеха,че набедиха бедните ухански прилепи. А сега чакаме експертите на СЗО да кажат нещо относно произхода...ама надали.

20

анонимен

преди 3 години

Тоя Кантарджиев не се и усеща какви ги дръсти! Специализациите на тоя са кандидози и микози! Същата е по наследство и специализацията и на сина му, дето е във ВМА! И станал ловец на микроби с душа и сърце още в гимназията! Ако тоя ще ме лекува от бруцелоза ще му избягам при Кунчев!

19

Анонимен

преди 3 години

Подготвят ви да си стойте заключени до 2023

18

АнонимеН

преди 3 години

САМО ГЛУПОСТИ ПЛЕЩИ ТОЯ!!!!!!ТОВА НЕ Е НОРМАЛНА ЕПИДЕМИЯ!!!!ТОЗИ ВИРУС НЕ СПИРА ДА МУТИРА!!!!КОВИД 2019 КИТАЙКОВИД ПРО 2020 БРИТАНИЯКОВИД АФРО ПРО 2021 АФРИКАНСКА РЕПУБЛИКАИ ТАКА ДО 22 ВЕК!

17

Анонимен

преди 3 години

Дай ми твоята заплата и милионите ПОДКУП които взе от хунтата на БКП за последната година и епидемията ако иска и 22 години да обикаля света . Друго си е да си замезил с 10-15 милиона за година докато нацията се гърчи в бедност и мизерия нали мустак

16

Анонимен

преди 3 години

Още първото изречение е лъжа...

15

Ямболски цървул

преди 3 години

Смешикджиев.....в момента ТИ и останалите около теб натрупвате лоша карма за много поколения напред.Кармата ще е за вашите поколения Смешикджиев.Не за нашите!

14

GOGO

преди 3 години

До Айде деИ ТИКВОН СЪЩО ХОДИ БЕЗ МАСКА, НО ТОЙ Е ВЕЛИК .