156

Метро Китай город

преди 3 години

Не си довърши...Абе руснаци не съм виждал хора да играят, освен на българска сватба и по курортите ни, еле сибиряците! На - 52 градуса като излезеш да по стоиш, след 5 мин. си с хипотермия, особено на вятър! Така че, Аман от кухи, недоказани фейкове (лъжи) по нашему! Опитват се да смачка поредната страна, която гледа собствената си икономика и не ходи по гайдата на корпорациите! Ама ще се озорят!

155

Метро Китай город

преди 3 години

Уважаеми Авторе на статията (Анисия),*** първо да поживееш в Москва, преди да пресъздаваш поредната глупава пропаганда! Затвориха центъра на центъра на града. 8 станции на метрото, при 14 линии и над 400 км метро под земята. Знаеш ли колко са 3000 души на 16 милионен град? Колкото да напълнят един Търговско-развлекателен център (така викат руснаците на моловете с кино вътре). Стига реклама на измислени протести, които не предлагат никаква алтернатива на хората, които не я искат, между другото!

154

Анонимен

преди 3 години

Има разследване за финансови престъпления срещу Навални, значи е истински демократ. С Васил Божков и Цветан Василев са в един отбор.... Хахахахааа

153

Антисоросоид

преди 3 години

Такива новини ме кефат ! Бой и смазване на сороскитеГендари

152

В

преди 3 години

Руснаците трее вземат пример от американците и направо да ги стрелят...

151

Владо

преди 3 години

Навални не е опозоционер, нито политик. Той е един блогър. В Русия в момента е голяма мания с тия блогър в социалните мрежи. Има всякакви. Някои са готови на всичко за да са популярни. Той реши, че правейки се на преследвана жертва, ще стане известен и подкрепен от противниците на Русия и Путин. Това е истината.

150

Анонимен

преди 3 години

3 хил са нищо на фона на многомилионна Русия.

149

Анонимен

преди 3 години

Блокада на ...върба тия малолетни и старци ,за кой се застъпват ?за поредния милионер кой не е доволен от Путин ,и държави от ЕС и САЩ го използват ,срещу високо заплащане

148

Анонимен

преди 3 години

Тоя божков и там плаща на ***....

147

НАП

преди 3 години

глоби, глоби, глоби, докато се фалират спонсорите

146

ЯСНО!

преди 3 години

Накрая джуджетата ще избягат в Северна Корея

145

буда

преди 3 години

тия стари хитреци най-накрая ще предизвикат световна война, отстраниха с мошенгии Тръмп, сега са тръгнали пак към Русия след Ленин и Троцки, после пратиха натам Хитлер, преди това Наполеон, но тоя път ще ядат дървото, нямат мирясване

144

С.С.

преди 3 години

В днешния еврейски глобализъм мога да цитирам една поговорка от старите фенове на Берое относно тези на Левски и ЦСКА.Та, приказката е такава "Едни и сщи ***, но от различни села, едните от Левски, другите ЦСКА."С политиците пред камери е същото и вирусчето го доказа.

143

Анонимен

преди 3 години

Ние балгарите не подкрепяме прутестите!

142

Един от Германия

преди 3 години

https://youtube/watch?v=WBmNL6-d27gВижте днес какво става във Виена, оставете Москва.

141

Анонимен

преди 3 години

Путин съсипа Русия.Путин пропиля богатството на Русия.Ако сме братя на руснаците, трябва да знаем че Путин краде и да кажем че краде.Който е с Путин, е против православието.

140

чарли

преди 3 години

Москва 3000 човека,от 9 000 000 какъв ли е процента ?

139

Цола Драгойчева

преди 3 години

До Христо ХристовВ Русия криза няма, справиха се с китайския вирус още в зародиш, благодарение на професионалното ръководство на Хаяско, управляващ от бункера си!П. С. Намали бояришника, товарищ, иначе ще загубиш връзка с кораба майка!

138

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовНа тоя Свят няма кой да се мери с тебе по кадърност.хахахаМного си *** Христо.

137

антизападопоклонник

преди 3 години

Хах- цензорират Куpнела! Смях!