232

Анонимен

преди 3 години

Подкрепям го в борбата му срещу мутрата, но черепа вече предобря манджата.Това, че се разправиха с него по мутренски не означава, че и той не е една мутра.Ако бъде избран, ще е поредното падение на този малък, но мн про...ст народ.

231

Анонимен

преди 3 години

Наесен и за президент ще се кандидатира.Ко му е?

230

ТИ ДА ВИДИШ

преди 3 години

Значи ЧЕРЕПА при не регистрация вече е и републиканец и член при партията на ЦВИНОКИО като основен спонсор....нали виждате ЦВИКИ какви пари харчи....

229

Сата НАТО

преди 3 години

Въобще вервате ли си като говорите за 19 обвинения? Вервате ли, че една оядена с виня като Гешев, със сичките му изявления срещу Държавата, работи във ваша полза? Нали точно в това е противоречието - как от 19 обвинения поне едно не е достстъчно основание за пред Интерпол. Да беше едно-две, да кажеш, че е случайност. Но от 19 едно да не е истинско - за каква Прокуратура говорим? И този човек е несменяем. За каква Държава говорим?

228

ТИ ДА ВИДИШ

преди 3 години

Абе те тея 80% вече повече от 11 години избират байх0я и ШАЙКАТА му та ЧЕРЕПА да не изберат ...дето си баш цвете за *** пред тия мутри РАЗБОЙНИЦИ!!!!

227

Анонимен

преди 3 години

е тое ясно че ще стане "депупап" с листата на мая дълбокото, триото и другите некадърници

226

Анонимен

преди 3 години

Сами си приставете Божков председател на НС и и командва герб )

225

тоя човечец

преди 3 години

Си е само за депутат!

224

Анонимен

преди 3 години

Има много болни хора дето ще гласуват за Божков, за Славуца...НапукА с напук не се живее, ще правим избори на всеки 6 месеца, държжавата ще затъне, всичко ще се прецака за дълго...

223

До 244 за данаците

преди 3 години

Ами ЧЕРЕПА си плаща данъците... ама директно къде на чекмеджето!!!!САМОПРИЗНАНИЕ до прикриватурата за дадени 67млн. на Влади за байх0я и пренасяни за лептата от ШЕХЕРЕЗАДА всеки месец от при ЧЕРЕПА уж за отказване за нещо си!!!!!В белите държави за това корумпаторите отдавна да са в кафеза!!!!

222

Анонимен

преди 3 години

Държавата го издирва, той избяга - сега партия ще прай. А бе ние и сега си имаме престъпници във власта, не ни трябват повече. Именно че българския народ иска да се отърве от престъпници във власта. Тоя иска да влиза. Няма да влезе. В парламента. В затвора със сигурност. Ела си, ела. Чакат те.

221

Анализатор

преди 3 години

Мокри сънища на един болен човек. Но съм сигурен, че ще събере гласове. Това е възможно само в държава, в която според професор Иво Христов живеят 80% дебиилии

220

Анонимен

преди 3 години

ако дойде в България милицията трябва да го задържи

219

ТИ ДА ВИДИШ

преди 3 години

Да виждате разлика между ЧЕРЕПА и НаХални...и двамата борци срещу тирани и корупция.... и двамата мошенги бандета...само, че НаХални е и предател и МАЙЦЕПРОДАВЕЦ!!!!Ако не регистрирали партията на Черепа той си имал резервна партия чрез която ще ходи на избори.....А на бас, че това ще да е републиканската партия на ЦВИНОКИО . . ... ТИ ДА ВИДИШ!!!!

218

Ама няма как ...

преди 3 години

Няма човек с 19 заведени дела дето да има право да бъде депутат! Няма как да стане - тънкия номер да отървеш килията с имунитет депутатски няма да мине нали знаеш?

217

Наблюдател

преди 3 години

А уж бил математик...по скоро е отчаян богат емигрант невъзвращенец /поне в мандата на Гешев /

216

Анонимен

преди 3 години

ИСКАЛ ДА ОТЪРВЕ НАРОДА...АМА НЯМАЛ ЖЕЛАНИЕ ДА ПЛАТИ ДАНЪЦИ 700 000 000 ЛВ ДАНЪЦИ.

215

Анонимен

преди 3 години

Викаш ,,депутатски имунитет значи''? Хммм...ами хитро е.

214

Анонимен

преди 3 години

Един бандит иска да вземе властта от друг бандит.

213

Анонимен

преди 3 години

ВАСИЛ БОЖКОВ И КОМПАНИИТЕ МУ ПОДПИСВАТ 15 Г ДОГОВОР С МОЛДОВА ДА ОРГАНИЗИРАТ НАЦИОНАЛНАТА ЛОТАРИЯ, КАТО ДЪРЖАВАТА ТРЯБВАЛО ДА ПРИБИРА 85% ОТ ПРИХОДИТЕ, ДА ДЕ, АМА НЕ- ВАСЕТО ТАКА ОВЪРТОЛЯВА НЕЩАТА, ЧЕ МОЛДОВА ПРИБИРА САМО 11% ОТ ПРИХОДИТЕ И ТАМ Е СТОПИРАН ДОГОВОРА, ДА ПИТАМ В МОЛДОВА СЪЩО ЛИ УПРАВЛЯВА ХУНТА И ОЩЕ НЕЩО ЩЕ УЗНАЕМ ЛИ ИМЕТО НА ПАРТИЯТА МАНДАТОНОСИТЕЛ, НАПРАВО ДА ПИТАМ- ТОВА ПАРТИЯТА НА СЛАФЧУ ЛИ ЩЕ БЪДЕ.