27

Зозо

преди 3 години

И да не забравите да гласувате пак за герб, ей, мyшмopoци. Следващия път може вие да сте под скалите, но който оживее - само за герб

26

Анонимен

преди 3 години

pochitni ruini

25

Анонимен

преди 3 години

Свлачищата стават ежедневие,внимавайте като карате по пътищата!!!

24

до №14 - Видовден

преди 3 години

2009 ГЕРБ печели евроизбори организирани от тройната коалиция на БСП2009 ГЕРБ печели парламентарни избори организирани от тройната коалиция на БСП2013 ГЕРБ печели предс. парл.избори организ. от служ.кабинет на Марин Райков2013 ГЕРБ местни избори във Варна-орг.от кабинета Орешарски на БСП2014 ГЕРБ печели евроизбори орг.от кабинета Орешарски на БСП2014 ГЕРБ печели предс.парл избори орг от служ.прав. на Г.Близнашки2017 ГЕРБ печели парламентарни избори организирани от служ.кабинет на Р.Радев.

23

Пашата

преди 3 години

Кой изсече гората. Кой

22

Анонимен

преди 3 години

Сечете, сечете! Дърво няма да остане тук. Само камъняк, свлачища, суша или наводнения. Най- прекрасната страна скоро ще я превърнете в пустиняк. Ум царува, ум робува, ум патки пасе.

21

SHEFA

преди 3 години

ЕЛХАТА -САМО ДЪРВОТО-ПОСТАВЕНА В ЦЕНТЪРА НА МИЛАНО СТРУВА 50 000?.-В БЪЛГАРИЯ КВО СЕ ПРАВИ?-ДОКАТО ИМА.-НАЛИ?ЩЕ СТАНЕМЕ КАТО В ГЪРЦИЯ.-И ПО ЗЛЕ ЩОТО ПЪРВО АКТИВНИТЕ СВЛАЧИЩА ТРЯБВА ДА ПАДНАТ-И ПОСЛЕ САМО КАМЪНИ.

20

SHEFA

преди 3 години

ИЗСЕКОХА ГОРИТЕ ОТ БУК ЗА МЕБЕЛИ ОТ ФУРНИР-НЯМА ЛИ КОИ ДА ГИ СПРЕ?-ДЪРВЕНАТА МАФИЯ БАЧКА ЗАКОННО.-АМА ТОВА СЕ ПИШЕ НА НАШ ГРЪБ.

19

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВ западна Европа,поне в нашия край,изграждат такива стени от камъни и цимент,старите стени в България също са от камъни и не са мръднали, камъкът е най-издръжливия на метереологични условия материал и стената се изгражда по-широка. Допълнително ,отзад трябва да се залеси с диви дървета с добра коренова система,а не култивираниНо бедствията през последните месеци, са атентати срещу правителството на България,а не са случайни.

18

Анонимен

преди 3 години

Отсечката със скалата е много труден участък.Минах есента когато ремонтираха,тогава скалата беше навесена,сега е полегата.Съборили ли са голяма част,но на асфалта се вижда пръст,а не част от скала,защото скалата беше варовикова и доста трошлива.Може би трябва бетона да е по високо и укрепи повече,но и да се намери начин да се оттича водата,над мястото е гора или да се търси друг път.

17

Ди 14

преди 3 години

Изборите досега се организират от служебните кабинети,последните от Радев,а Радев като е избран и тогава ли е фалшифицирано?

16

Анонимен

преди 3 години

Това са атентати срещу България и срещу правителството,но не от страна на БСП,а от останалата опозиция!

15

Само да попитам

преди 3 години

Тиквата не е ли обучен в милиционерската комунистическа школа?

14

4.4.21 - Видовден

преди 3 години

Този път на ГЕРБ ще им е изключително трудно да фалшифицират Изборите.Ще бъдат следени под лупа.Вече и в света разбраха как печелят.А и изпечения мошеник Цветанов вече го няма ...

13

Любопитен

преди 3 години

Да попитам колко милиончета ще бъдат източени след поредния гербав Ремонт на ремонта?

12

Анонимен

преди 3 години

Очертава се пак яко крадене от близките до Кюлчев Чекмеджиев фирмички на Пеевски и Цветелина.

11

Анонимен

преди 3 години

ГЕРП = БКП

10

Анонимен

преди 3 години

След герб ще останат само свлачища.А след бсп разграбена и унищожена България!

9

ФАКТ

преди 3 години

най-голямото свлачище е на позитано!

8

до 7

преди 3 години

Така де рефрена на тиквата комунистите са виновни и чат, пат природата.