51

...

преди 3 години

Аз ще забраня на мойте деца да влизат ,в час по История докато не седнат и не напишат цялата Истинска История на България!!!Има време докато пораснат.....

50

Еххх

преди 3 години

Господин Овчаров.вие какво направихте българските деца да учат истинската история за произхода на българите и величието на България? А не помияа.която учат в момента? Ще ви кажа.че и 2 -ки да имат по история.вече не ни пука.защото учат само за Гърция и Рим и за България 2 урока .и то глупости.Какво искате-децата да мразят Родината си ли? Е..постигате го с тези 5 учебника по история на разни издателства и драскачи вътре.които само хартията са изхабили.Кой плаща да затривате паметта на българите?

49

Анонимен

преди 3 години

До 48Бх .... дибре ли си уе? Май чи не

48

Анонимен

преди 3 години

"В началото всички народи говореха един език." Поради чалгата вчера и днес, на кого в БеГе му пука кой е бил този език! зОт шест хиляди години преди Христа е една сдревна еврейска библия, по която требват до днес евр. родове на Изток от нас. Езикът е старобългарски. Поинтересувайте се. не плюйте по себе си.

47

Анонимен

преди 3 години

Като почнете с "колко били дали българите на Света" и направо ...

46

Анонимен

преди 3 години

Някой бегета станаха бетер макета ...

45

Анонимен

преди 3 години

Тука един тpoл спори с професор по археология. Българите имат общо със славяниет, но не на 100% славяни (станаха, след като СССР така каза). Колкото до великолепния ти аргуемтн, че мали досег славяните с германците ... ами товажи в двете посоки, бе!

44

Домошар

преди 3 години

Банални истини,дъвчем отдавна сдъвкана храна,а Светът е Бездомен..

43

Реалист

преди 3 години

Излиза че траките - коренните жители на Балканите - са нямали дом?

42

Край

преди 3 години

До 41 и Шотландското лох /като Лох Нес/ е българското лок/ва/ нали.Всички са българи ама не си признават нали.

41

Анонимен

преди 3 години

ДОМ е полусфетичната шатра на прабългарите технивт дом. "Хайде дом!" (Хайде прибирайте, отивайте си вкъщи!), казват и до днес в някои райони на РБ.В по-късни епохи, с думата"дом" наричали куполите на храмове и т. н., поради сходството на формите, но българите вече ди имали нова дума "купол". Е лстиндки фори думста беллум, белли (война) е с бг корен - беля, лоша работа.Сунце, село, град, star - все думи с бг корен. Звездите ( stars) sа старият дом на прабългарите.Всеки ез е д бг следи

40

Между другото

преди 3 години

Професора първо да прочете какво е Gang Stalking или как Борисов с крадените пари плаща на банди да тероризират неудобни и тогава да говори за домът!

39

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАми отвори да видиш кои народи използват тази дума дом,отвори ,бе!Всички народи,които са били в контакт със славяните и съседи на славяните, думата преминава от славянския в немския език и не е латинска

38

Анонимен

преди 3 години

Не съм убеден, че домът дава фалшиво чувство за сигурност. Когато след ден, изпълнен с напрежение и умора се прибера вкъщи, щом прекрача прага, веднага усещам внезапно настъпила лекота, спокойствие и уют, от раменете ми се смъква товара на напрежението. Има някакъв психологически феномен, който англичаните са формулирали като "моя дом е моята крепост".

37

Анонимен

преди 3 години

До До 31Амо като са нямали Б гърците,са го изписвали като василевс

36

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАбе ей,защо лъжат,че и разпространяват лъжите си като официална наука,ето това ме ядосва,защото те са жалки и направват фалшиви информации ,сега отвори речника да видиш,че думата дом на латински не означва дом!Всичко им е фалшиво и така не само фалшифицират зананията,но и асимилират хората,което е престъпление!

35

До 31

преди 3 години

Не е ли "василевес"?

34

Анонимен

преди 3 години

Защото за обществото било по-добре, дай да прецакаме индивидите и родовете им, които са градивните единици на обществото, но да твърдим, че е за добра.Wat?

33

Анонимен

преди 3 години

До 31И това го каза защото?

32

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Добре, *** псевдопатриеотически! Вярвай в каквото си искаш. Сакън да не ти се накърни жалката мизерна чест и гордост. Живей си в глупавата илючия, че си някаквъ извънчемен и хиляди години преди теб не е имало нищо.