38

Случаен минувач

преди 3 години

Този генерал искам до го набия и освен това искам да стана интимно близък с майка му.

37

Анонимен

преди 3 години

Ако се ваксинирате,производителят на ваксината не може дабъде съдебно преследван за понесени щети на ваксинирания(смърт,онкологични заболчвания).Напишете в You Tube Пламен Пасков-болен здрав носи.Там той задава много въпроси, на които няма кой да отговори.

36

Анонимен

преди 3 години

И за какво са ни 18 милиона ваксини.И тоя взе да приказва като тулупов наедро.

35

Анонимен

преди 3 години

Време за реформи е! Времето на празните приказки на Борисов изтече. Избори 2021!

34

Анонимен

преди 3 години

Ваксините са като дъвката, колкото повече ги дъвчеш толкова повече се разтягат.

33

Анонимен

преди 3 години

Искаме ваксини, искаме ваксини, искам ваксини, искаме ваксини, искаме ваксини искаме.

32

1-н

преди 3 години

Никой не може да ти даде това, което аз мога да ти обещаяАман от ЛЪЖЦИКъде са ваксините за данъкоплатците?Седнал да ми разтега локум за края на годината!

31

Анонимен

преди 3 години

Производителите на ваксини, казаха че е нормално ако ви поставят ваксина да полyчите болки на мястото, температура и някакви реакции. Тъй че Мутафчийски и Ангелов дето казаха, че нищо не са усетили трябва да се ваксинират наново, явно ваксината не е хванала при тях.

30

Анонимен

преди 3 години

Фирмите не са държавни а пазарни и по закона на пазарната джунгла ще се прецакват една други за да елиминират конкуренцията и докато се карат и съдят, хората ще умират. ЕС и Борисов също си прибират заплатите и за добри пари им преливат плазма и се спасяват. Живеят богатите, а бедните чакат и ако имат късмет.

29

Анонимен

преди 3 години

Разбирачите от вирусология са се сменили с разбирачите от ваксинация.Или са същите?

28

Анонимен

преди 3 години

"Икономиката не работи на глътки и затваряне, очакват ни масови фалити!Съсипахте всичко, мошеници!"Говорите на ангро, ми се струва! Не обобщавайте!Стига мързел и чакане на помощи!Как някои си работят при спазване на мерки!И изнасят продукция и в чужбина!Въпрос на желание, предвидливост, предприемчивост!

27

Анонимен

преди 3 години

Прибраха кинтите на Комисията уж за изследване и ваксини и после среден пръст. Брюкселската пара си се краде- кой как може. Просто тук гонят и съдят разни кокошкари с къщи за гости, а там хората си я крадат парата по европейски.

26

Анонимен

преди 3 години

"Aма да сте мислили, похарчихте наще пари за продукт, който е експеирментарен и мнозиството не исака и сега някой па виновен..."Досега няма нито една ваксина, приключила 3-ия етап на изследвания. Нито една!

25

Анонимен

преди 3 години

Aма да сте мислили, похарчихте наще пари за продукт, който е експеирментарен и мнозиството не исака и сега някой па виновен... пълнете гушите на ваксърските компании после ваще гуши ще орежем...

24

анонимен

преди 3 години

До О хо хоЕ, че какво толкова?! Те още отдавна си знаят, че ПЦР тестовете имат някаква сигурност до 70%! Остават около 30% фалшиво /+/ или /-/! Също и въпроса с бързите тестове за антитела - доколко хващат само и единствено на КОВИД-короната антителата!? Имаше и някакво изгъбаркване с папая и коза в Танзания преди време! Имаше и скандал с ПЦР тестовете в Швеция, но кой им обръща внимание в голямата вълна на корона-психотерора!?

23

О хо хо

преди 3 години

ПО- ДОБРЕ ВИЖТЕ СКАНДАЛА С ПСР ТЕСТОВЕТЕ НА ДОРОСТЕН И ПИШЕТЕ ЗА ТОВА!!

22

Анонимен

преди 3 години

Държавите в ЕС се натцакват и който плати повече. Останалите чакат ако остане нещо.

21

Борис

преди 3 години

За ЕС - каквото остане !

20

Анонимен

преди 3 години

Абе, червените фенове какво сте се загрижили за ваксинирането докъде било стигнало, нали вирус нямаше, нали Мангъров бил прав?Вашето е като асфалт не ядем, ама ела ми закърпи дупките по улиците?

19

Хмм

преди 3 години

А са да видят българските политици как се чувстваме като даваме пари, а те се бавят или нищо не правят!