189

Анонимен

преди 3 години

Не ни е нужен имунитет срещу несъществуващ вирус.

188

Handel

преди 3 години

Нещо престанаха да показват снимката на въпросния алкохолизиран наркоман проф. Николай Витанов от БАН, математик на Националния оперативен щаб, който само че чуди каква цифра да измисли за да заработи някой и друг сребърник в повече. Между другото той явно много се харесва защото по едно време беше дал снимка за публикация на която даже си беше и полегнал.

187

Чичето

преди 3 години

20% са ви известни, а броят на тестваните е под 10%! Ако тествате 70% от населението, с изненада щ откриеш, че над 50% са минали вече през короната, като повечето дори не са разбрали!И вземи си изяж дипломата - за математик не ставаш, за вирусолог - още по-малко!

186

Анонимен

преди 3 години

Сега пак ще дойдат едни да ме питат за тея летящи чинии. Ще дойде ден ,когато всички ще ги виждате. Честит рожден ден на ВАНГА!

185

Анонимен

преди 3 години

Те пък учениците от 1-ви до 7-ми клас щото слушат. На някои от големите може да се обясни, но по-малките са още по-диви. Те не само се ритат и блъскат по коридорите като стадо бикове, но и стават да се бият в час. Та сега изведнъж ще почнат да спазват 2 метра дистанция. Някои не възприемат никакви авторитети. Има учители, които се страхуват от второкласник, сериозно говоря.

184

епидемиолог

преди 3 години

До Анонимен 190И как ще го спреш? Като се затвориш в херметичен бункер ли? Или затвориш граници? Не става. Докато вируса е пуснат вече свободно по света, не това е начина. Това за което говориш има смисъл само при първоначалното му откриване- отцепва се района с пълна карантина и така до изчезването на вируса по естествен начин за няколко месеца. Но китайците го пуснаха по целия Свят.Така е и с обикновения грипен вирус-при локдауни ще се влачи вечно и измират повече. Писах достатъчно-чети

183

SHEFA

преди 3 години

20% ДРУГ ПЪТ -ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 10 МЕСЕЦА ВСЕКИ ВТОРИ СЕ Е СРЕЩАЛ-АМА НАЛИ НИ КАЗВАХТЕ ДА СИ СЕДИМ В КЪЩИ.-АМА ВИЕ СИ ПИШЕТЕ-НЕКА ДА ИМА НЕЩО.-А УТРЕ 30% НАПИШЕТЕ-А НИЕ ПАК ЩЕ КОМЕНТИРАМЕ.БААААААААААААААААААААААААА

182

Офчар Тулуп Мисирков

преди 3 години

Стаден имунитет?Стадо ли сме?Стадо сме,защото ни краде оня с чекмеджетата златни кюлчетаи го търпим.

181

Лекар

преди 3 години

Глупости на търкалета, от хора на които им диктуват в ухото! В Благоевград всички до един се срещнахме с вируса. Преди преглеждах по 50-60 пациента на ден, а сега няма нито един. Самият аз на три пъти имах леки симтоми, но не се е налагало да пия антибиотици или отсъствам от работа. Всички, които ме послушаха и взимаха подходящи добавки, го прекараха почти безсимптомно, без да развият пневмония.

180

Анонимен

преди 3 години

Вирус, от който много хора умират се спира, а не се оставя да мори хората. Примерно вируса на ебола защо го спират, а не го оставят да постигнем стаден имунитет, както предлага един тук...

179

епидемиолог

преди 3 години

До Анонимен 180Никой нищо не е спирал. Може да се изолира за известно време, да си затвори границите и т.н., да си съсипе икономиката завинаги. Но не не и да спре вируса. Без национален имунитет вирус не може да се спре и да се върне света към нормален живот. Може само малки райони, където е възникнал вируса да се затвори всичко, и то драстично, докато вируса няма къде повече да се репродуцира и изчезне. Но веднъж изпуснат случайно или нарочно - не става. Как става съм описал в по долу

178

Анонимен

преди 3 години

Е как при такива разпуснати мерки и при такъв "свръхзаразен" вирус, само 20 процента за близо година???

177

Зозо

преди 3 години

До АнонименАз последно съм гласувал на местните избори 2015г., като лъгаха хората че е задължително да гласуват и за референдума на Слави и им бутаха бюлетините в ръцете.

176

Анонимен

преди 3 години

И кат ги сметнахте бе, другарю, като изследвания на групи и клъстъри изобщо не правите. Пускате на който мине из лабораториите и си плати по някакъв смешен ПСР, който ако човек си го пусне два поредни дни ще му покаже два различни резултата и отчитате едни кухи числа. Накрая пишете и приказвате пр.стотии и мислите, че наивниците тука ви се връзват.Чудя се колко нормални хора останаха да гледат, четат и най-вече да вярват на измислените дирижирани "новини".

175

Зозо

преди 3 години

Още декември 2019г. трима познати - яки като бикове изкараха по 10 дни на легло от "грип" с пневмония единия. Още тогава е бил тук вируса, не от март 2020г.

174

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоАз ноември бях 15 дни с хрема, кашлица и лек дискомфорт. Никъде не съм ходил по доктори. Дали са ме писали някъде в статистиката?Не се и съмнявай. Писан си . Дори пише че са ти платили за лекарствата дето си ги "ползвал" и за болничното легло което си заемал. Не се учудвай. Аз например се открих в избирателните списъци как съм гласувал за *** въпреки че от 8г. не съм стъпвал в избирателна секция .

173

Бааасси ???

преди 3 години

КАК само 20% ? Вие ноормални ли сте ? По данни на НОЩ-ните пипируди и лично Годжи и компания дето ЦЯЛА ГОДИНА съобщаваха за по хиляда - две хиляди нови заразени ВСЕКИ ДЕН до сега би трябвало всеки един българин да е преболедувал коронавирус поне по три пъти .... минимум.И извЕднаж - 20 %. Ами че това са точно около милиона за които мечтае прУфесора.Какво още иска ? Ахаа, сега ще вадят от обявените бройки ония от малцинствата дето се писаха болни за да вземат по някой лев помощи .... ЯСНО

172

Анонимен

преди 3 години

Още един любител на свободните съчинения.Ама така е - като не е писал кога е трябвало такива "произведения", наваксва на дърти години.

171

Зозо

преди 3 години

Аз ноември бях 15 дни с хрема, кашлица и лек дискомфорт. Никъде не съм ходил по доктори. Дали са ме писали някъде в статистиката?

170

Анонимен

преди 3 години

Как се спира вирус питайте Нова Зеландия, Австралия, Тайван, Лаос, Камбоджа, Виетнам, Тайланд, Китай,.... Тях питайте, а не мутри и Калинки.