9

Анонимен

преди 3 години

С етериум в trade republic се правят по 500-600 евро на ден, няма нужда от сайтове, сложни операции и тн. Приложението е лесно като за деца.

8

Анонимен

преди 3 години

Урока е следният. Купувайте биткойни на дъното и ги продавайте на върха. Гарантирана е 1000% печалба. Но това не е валидно само за биткойна. Ако миналата година по това време бяхте купили акции на Тесла по 360 долара сега щяхте да имате 1300% печалба.

7

Satoshi Nakamoto

преди 3 години

Милиони програмисти от цял свят развиват Биткойна и новата технология Блокчейн, която по-лека лека измества банките и фин. посредници. Програмистите правят пари и забогатяват, докато един куп журналисти пишат статийки за пазарна волатилност и още се опитват да разсъждават какво е Биткойн. Мухаха.

6

Анонимен

преди 3 години

Навални го хранят с биткойни.

5

Тарикат

преди 3 години

На 42 години съм. Твърде дърт за да се впускам в рискови начинания. На 20 години реших че няма да плащам и стотинка данъци и осигуровки. Уцелих 10-ката. Вече мога да се пенсионирам когато си реша с доходите ми от търговски помещения. Но вече съм закостенял за такива рискове. Днес всеки свободен лев инвестирам в закупуване на земя. От доста време не я произвеждат. Ако бях млад сигурно щях да тръгна и по този път.

4

Анонимен

преди 3 години

Какъв урок ми е дал биткойна ли? Никога не спирай да копаш на безплатен ток и продавай само на върха - за да купиш още копачки...Те това ме е научил и до момента не съм се подвел от 2015-та насам. Хоби, хоби, ама две коли купих, три мотора и изкъртих жриците на любовта, че и остана, а продължавам и да копая... не е зле като за странично занимание... виж, за основно - не знам, пък и не ме влече, че тогава ще ми побелее косата от риска.

3

АнонимеН

преди 3 години

ИЗОБЩО НЕ СЕ ВПЕЧАТЛЯВАЙТЕ !!!!ТАЗИ ГЛУПОСТ СЕ КАЧИ НА 32 ХИЛЯДИ ДОЛАРА ПРЕЗ 2018-ТА ГОДИНА И ПОСЛЕ ПАДНА НА 5 ХИЛЯДИ!СЕГА СЕ КАЧИ НА 65 ХИЛЯДИ ДОЛАРА И ЩЕ ПАДНЕ НА 15 ХИЛЯДИТОВА СА НОМЕРА!!!!!СЛЕД КАТО ПАДНЕ НА 15 ПОСЛЕ МОЖЕ И НА 90 ХИЛЯДИ ДА СЕ КАЧИ

2

Край

преди 3 години

Биткойна е иделната перачка на пари. С него може да се докаже произхода на всякаква сума в долари и евра. Купувам биткойни евтино от себе си и после си ги продавам много скъпо.

1

всеки който

преди 3 години

твърди, че познава явлението "биткойн" е в пълна заблуда, вклч и авторът на статията