11

Анонимен

преди 3 години

То в Чехия все нали ромове бачкат...Еди познат работи в завод в Чехия точно 6 дни ,напусна че квартирата в която беше от завода живееха още 3 Рома )

10

Sk

преди 3 години

Наистина е странно защо държава по държава ги обявявате??

9

муспи

преди 3 години

Ето какво е Демокрацията: Народът си вярва че има броене на гласовете, и разсъждава по политически въпроси.

8

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо българи по света, които не са на държавно назначение или по държавна служба в съответните държави трябва да гласуват. Който е отишъл в странство да си гласува там в съотвената държава. Какво от майната си ще ми казва какво да става тука. Това е абсолютно несправедливо, примерно някой си от Нова Зеландия(отишъл по собствено желание) да гласува и да дава мнение кой да управлява тука.

7

Анонимен

преди 3 години

Страхотно, но защо така говорят държава по държава. Не е ли нормално да може навсякъде където има посолства да може да се гласува? Или смятате драги гербави !!! да нарушавате правата на българите в чужбина? А за датата... прекрасна е, защото тогава е празник и който работи ще има възможност свободно да отиде да гласува дори да е далеч, без да се притеснява, че на другия ден е на работа. Това герберугите не можете да го преживеете нали?

6

Пижо

преди 3 години

Ура! 23-те българи в Чехия ще могат да гласуват! Разбира се, останалите близо 3 млн. няма да имат този шанс! Няма как инак. Некадърната, безочлива мафия, която ги прокуди, няма да позволи те да гласуват)!

5

11

преди 3 години

Как така в Чехия ще могат да гласуват ?? Не мога да повярвам !

4

Анонимен

преди 3 години

To ma nezaujma...hod'te do rity

3

Анонимен

преди 3 години

Нова, голяма победа на българската демокрция...

2

Бау

преди 3 години

Както виждате, и католическа Чехия не намира никаква връзка между техния Великден и нашите избори! Само някои в България се "загрижили" за спокойствието на католиците!

1

Мяу

преди 3 години

Една хубава новина. Очакваме още.