52

Анонимен

преди 3 години

Това е външен вирус. Минава и заминава. Най големият врус е, невежеството на хората и че са спрели да се развиват.Променята е необходима. Светът е на ръба. Хората трябва да си помагат на земята, да не живееят само за себе си- така няма да оправят работите си. Егоизмът е коренът на злото.Любов е нужна на човека.

51

Анонимен

преди 3 години

"На въпрос защо България е на последно място по ваксиниране в ЕС Кирилов коментира, че трябва да се погледне на това комплексно."...........Мамин златен!Да гледаме "комплексно", викаш, на вашата престъпна некадърност и чиновническо безхаберие. И комплексно да го гледаме, и да го въртим, и да го сучем, резултатът е все един - НАЙ-ЗЛЕ сме във всяко едно отношение в ЕС, а по много показатели - и в света.За което, естествено, сме си виновни сами. Че ви ТЪРПИМ!!!

50

Аз

преди 3 години

Не давам да ме имунизират.ако ще и да на обесят.

49

Анонимен

преди 3 години

Масово утряване на Народа , такъв Геноцид не имало от времената на Насилственото Християнизиране на Българите от Византия през 866 г. (всъщност у нас малко познат Процес)

48

Анонимен

преди 3 години

Знаем какви ваксини чакаш! С Кожените на Лойко ще изхвърчиш с 300 ....

47

Анонимен

преди 3 години

А Мерси АЗ Несъм Любопитно Опитно Зайче ....!!!!!!

46

Анонимен

преди 3 години

Аз съм един от най-убедените от ползата от ваксините. 15 г. поред всяка есен се ваксинирам с противогрипна ваксина. Съвсем доброволно! Купувам си я от аптеката и жена ми я поставя в рамото. Карал съм грипове, но никога тежко. Това е смисъла на ваксинирането против грип.Но за ковидните ваксини хич нямам намерение да участвам в третата фаза на изпитанията им. Предпочитам да се пазя и да засилвам имунинета си, отколкото да си вкаравам някакъв белтъчен буламач в тялото!

45

Питанката

преди 3 години

Коя година?

44

Анонимен

преди 3 години

А бря ти ваксинира ли се )

43

ПРОСВЕТЕН до 38

преди 3 години

Аман от " ботове" на "статуквото"!!!Аз не живея в България и не работя за 2000 (деноминирани левчета),които изключително малко хора получават във България,във "колониалната държава" със липса на икономика и субектност!!!

42

Калинчо мамин

преди 3 години

Най-малко имунизирани в БГ има защото сте най-некадърни и корумпирани - това е отговора, колкото и да го усукваш. А сега със сигурност ще въведете и принципа "мой човек" при разпределението на ваксините - той ви е в кръвта.

41

Анонимен

преди 3 години

Тате ще ми купи ски, ама лятото. Българите ще имат ваксини, ама 2060-та година.

40

Щирлиц

преди 3 години

От масовост към майсторство!За високи резултати в спорта!Ура другари!Обаче се увеличават тези,които не ви вЕрват.

39

Анонимен

преди 3 години

Министъра казва февруари,тоя казва април на кой да вярваме?Вече на никого не вярвам аз.Всеки лъже и маже както му падне.

38

до 37

преди 3 години

Факт е, простите сервитьори няма да се ваксинирате, а тези, които така и така ви издържаме, ще се ваксинираме. То си е за вас. Въпрос на личен избор. После да не се чудиш само защо бачкаш за има няма 2000лв..

37

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Поредният "мишок" на " държавна службичка" се "опитва да разсъждава на глас"!!!!Огромна част от Българският народ не иска да се "ваксинира"!!! Но познавайки зависимостите на т. нар. "Бг елит" ще направи "активното мероприятие", което е във ход и благодарение на " медийте за дезинформация" населението ще бъде първо "облъчено",а на по-късен етап и " зомбирано" и след това резултатът е ясен......

36

АнонимеН

преди 3 години

ДОБРЕ СА ИНСТРУКТИРАНИ ДА ЛЪЖАТ ИНАЧЕ УВОЛНЕНИЕ!!! :DДО ИЗБОРИТЕ НЕМОЖЕЛО! НО ЩОМ МИНЕЛИ, ВЕДНАГА ВСИЧКО СЕ ПРОМЕНЯЛО :DОТВРАТИТЕЛНИ!

35

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Поредният "мишок" на " държавна службичка" се "опитва да разсъждава на глас"!!!!Огромна част от Българският народ не иска да се "ваксинира"!!! Но познавайки зависимостите на т. нар. "Бг елит" ще направи "активнито мероприятие", което е във ход и благодарение на " медийте за дезинформация" населението ще бъде първо "облъчено",а на по-късен етап и " зомбирано" и след това резултатът е ясен......

34

Анонимен

преди 3 години

с крадците от герб нищо не е възможно.

33

1-n

преди 3 години

коя година ве лъжец?