27

Анонимен

преди 3 години

Извадете главите от пясъка- 12-ти клас и в присъственото посещават само предметите ,според личното виждане , за кандидатстване..при другите учители ходят само за да им кажат ,че им трябва -6, ще кандидатстват,така ,че електронното е супер за тях - има 3 месеца до матурите,излишни показни напъни ,че уж се учи..и матурите могат да се спестят - по желание , който е доволен от годишните си оценки- не отива на матура..същото и при 7- клас и без това на изпита им е материал от 5,6,7 кл

26

Анонимен

преди 3 години

До момента има регистрирани 63 случая на новият Британски щам и това са само официално регистрираните. Колко е скритата зараза никой не знае, а те присъствено от тази седмица. Не си ли научиха урока от есента. Или който оцелее, оцелее

25

БЕСЕН

преди 3 години

Това министърче, да спре са се гаври с деца, родители и учители!! Не желаем присъственото ви безсмислено двуседмично редуване в гимназиите! Спрете да експериментирате със здравето на деца, родители и учители, заради ваши лични облаги и интереси!!! Това е геноцид!! Никога повече няма да ви гласувам да Герб, НИКОГА! Отвратихте хората до безкрай, подавайте си оставките незабавно!!! И върнете ПАРИТЕ, милионите, които наляха за ДО!!!

24

Анонимен

преди 3 години

Ми то от Вълчев вече не очаквам нищо друго освен да взима погрешни решения, да загрява бавно и да действа няколко месеца след събитията...

23

Анонимен

преди 3 години

Коментирам думите на министъра: "Изпитването не трябва да притеснява учители, родители и ученици "Напротив! Създава големи притеснения. Пак според думите му, с всяко дете трябва да се работи индивидуално, според възможностите му. Изпитите не са съобразени с индивидуалните му особености, а са еднакви за всички. Това обезмисля цялата ни работа и детето с ниски резултати се демотивира. Били рутинни изпити. Е защо са тези външни квестори, пароли, идентификационни бланки и куп глупости.

22

баба

преди 3 години

Този няма да е министър Юни! Да внимава обаче да не му сменим професията на затворник тогава!

21

Няма смисъл

преди 3 години

Уж най-важно е да опазят ученици и учители здрави, а пък дай сега да ги струпаме всички на изпит, от който нищо не зависи, за да отчетем какви превъзходни резултати дава дистанционното обучение. А още по-безсмислен е изпит онлайн - и с него, и без него - все е нищо.

20

гневен дядо

преди 3 години

Изпоразболяха децата тия. Всичко, което не е нужно, да го махат. За какво са тия матури в 4 и 10 клас? Не знаят ли тия какъв ужас е в момента. Не ми се мисли, където имат по двама ученици. Като много иска, да иде той на матури. Очертават се бъдещи болни от стрес, затлъстяване, диабет, затъпяване и каквото се сетиш. Матуристи с матуристи.

19

родител

преди 3 години

Няма , ами че как. Нали той няма да плаща уроците. Кому са нужни тези издевателства над децата. Малко им е дистанционното.

18

Анонимен

преди 3 години

Тоя министър да се научи да си пише заповедите разбрано. Никъде в заповедта за промяна на ваканциите не пише, че удължаването е за твзи, които не са учили 2 седмици в началото на ДО. Така е написано, все едно се отнася за всички- и учили, и не учили.

17

Анонимен

преди 3 години

А студентите? До кога ще им съсипвате следването?Наясно ли сте колко се губи от т. нар криза? Наясно ли сте, че те са инвестирали не само в образованието си,?Върнете редовните занятия в университите, може да бъде направено, съсипахте нещата много повече, от колкото би ги съсипал един грип.

16

До # 2

преди 3 години

Нали резултатите ги направиха в точки, точно заради големия брой двойки преди време. По-малък шок и ужас за всички по веригата....

15

Хил5

преди 3 години

Браво! Сложете им по 7 матури на децата, ако може през седмица. Това е глупост. Тия матури освен след 12ти клас, нямат никаква функция освен да стресират и децата, и родителите, а и учителите. Взехте им детството на тия деца в последната година съвсем. Спрете ги тия *** изпити, а вместо това дайте повече свобода на учителите в методите които използват (не говоря за бой или някакво насилие), и вижте че всичко ще е ок.

14

Анонимен

преди 3 години

АКО ,МОН смятат , учебния процес върви , трябва всички според Закона изпити да се проведат не както миналата година под натиска на "некои" отмени изпитите за 10 и 4 клас,защото и преди , и сега всички са наравно в ситуацията ,но за изпитите се "пържиха" 12 и 7 клас..защо миналата година отмениха изпитите за 10 и 4 - да каже министъра..в другите страни отмениха матурите заради К19 и тук може да се направи- който си харесва оценките от годините не се явява , който не ги харесва ,се явява

13

Анонимен

преди 3 години

Какво говори тоя няма никакво значение, след 2 месеца няма да е министър. Мутри вън!

12

Анонимен

преди 3 години

Отдавна се съмнявам, че този човек, наречен министър на МОН, е разумен, интелигентен и информиран.Сега вече доказва, че не владее и една от основните образователни компетенции, а именно четене с разбиране.

11

Майка

преди 3 години

Уважаеми г-н Министър, вземете и я направете тази реформа, защото принуждавате учащите да се развиват в условията затъпяваща и унизително демотивираща учебна програма в гимназиален курс. Не може най-важната част от История на България да се остави за 12 клас, когато никой не се интересува от нея. В 12 клас прогресивните и мотивирани ученици трябва да учат само специалните предмети по профила, това, което е необходимо за следващият етап на обучение и Български език.

10

Анонимен

преди 3 години

Ученик

9

Изключително бесен

преди 3 години

Алооо,веднага обявявайте нулева учебна година и отмяняйте всичко веднага бе писна ни вече от тия глупости бее. Как не ви е срам бе как не ви е срам бе!!!Веднага да се обявява нулева учебна година и децата на училище септември тва е

8

Анонимен

преди 3 години

До до 4Ще ги карантираме бе, то е лесно, не може 3 заразни щама да циркyлират и тоя да казва, че там не са имали досег с контактни. СЗО казаха да не се събират повече от 2 човека на едно място и да се правят ПСР тестове. Тоя не e медик да казва къде да си пускаме децата, направо туй минестрество да го закрият, докато отмине пандемията. Какво зависи от тоя, нищо, само ходи и взема заплата.