110

Вълна

преди 3 години

Преди изборите ще да е.

109

Лелката

преди 3 години

Тая леля иска да каже сякаш да вземем да се мушнем с всеки от видовете ваксини 😂

108

Анонимен

преди 3 години

Едва ли е края на март ще има нова вълна. Сега от една седмица започна нова вълна заради най-малките деца в детски градини и училища. Пикът на сега започналата вълна би трябвало да е в края на февруари и началото на март. А до края на март ще има спад.

107

все тая

преди 3 години

през месец ,пик...на умрелите,аз така казвам,кой съм аз. Все тая ,,,ей така и тези на всеко полицай-професор,

106

Абе

преди 3 години

Защо не каже, че пикът на вълната ще около 04.04. Ей гадняри про сти. Толкова сте плитки.

105

Анонимен

преди 3 години

Затова ли пращате децата присъствено по училищата, за да има нова вълна през март? Толкова сте гнусни и жалки, никога повече няма да ви гласувам за Герб!!!

104

Анонимен

преди 3 години

най ме плаши четвъртата вълна към краят на април.

103

До 128

преди 3 години

Не лъжи бе ***! Какъв варненец може да си, кой от Варна пише и говори така?? Прииждате от села и паланки, а се правите на варненци, НО...личи ви от километри селяндурщината! Аман от навлеци във Варна, развалихте всичко в града!!!

102

Куцо

преди 3 години

До АнонименПровери си инфото - Христо Иванов беше цяла година министър - а после беше и в служебното правителство направено от Плевнелиев - недей да се изказваш неподготвен

101

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов не е бил министър.Той се опита да бъде министър и си подаде оставката, като видя, че Бойко го ползва само за кукла. Навтория или третия месец.

100

Варна

преди 3 години

Вълна да мине през семейство ти имунолошке... Стига сте лъгале и стресирале хората но идва времето на събуждане и ще има бойййй

99

Фондьо

преди 3 години

Аз също чух, че Трифонов е събрал най-добрите професионалисти в различни области в партията - и те ще са хората, които ще управляват - не той. Човекът от години е видим патриот и обича България - не виждам защо да не му се даде шанс - все пак 10 години дадохме шанс да ни управлява доказана мутра и престъпник, бодигард в групировки от 80-те и 90-те, който се обгради с ***, които не разбират от икономика и финански и прочие.

98

Помощ

преди 3 години

Вълни без край и нищо не помага. Нищо.

97

ЦИНИК

преди 3 години

Казай ли че жа са мре бря ? И тъз година жа има яка умирачка. Могу народ ша си иде.Трета,пета вълна ,глад,апашлък сичко жа има.

96

Иван

преди 3 години

Вместо да давате минуси - помислете с тези глави малко - спрете да бъдете коне с капаци - трябва да се гласува за партия извън статуквото - Христо Иванов от Да,България е бил министър в кабинета на Борисов, Манолова също е била в калта - само Има Такъв Народ не са били - нека видим какво ще направят - ако станат същите и те лягат под ножа и това е

95

Анонимен

преди 3 години

Не е нужно да бъдеш Доктор за да даваш подобни прогнози. Всички знаем добре че съществуват циклични грипни периоди. Когато те се застъпят с текущият COVIT-19 е нормално неподготвеноте институции/държави да се сблъскат с пиков кризисен период. Пример за това беше есенно/зимният период, за който се коментираше на световно ниво от юридирани персони месеци преди да настъпи. Разбира се съществуват безкрай допълни фактори, включително и неадекватни решения от/на оправляващо ниво.

94

Fax from Kazan

преди 3 години

Затвор за тази лелка щото сее страх у народа.

93

Иван

преди 3 години

3 варианта за гласуване има - Да, България, Има Такъв Народ, и Манолова и Отровното трио. От трите партии само тази на Трифонов никога не е газила в *** на политиката. Чета всеки ден и слушам какво се казва в страниците на 3те партии - но и чакам предизборната кампания - защото и те чакат тогава да представят планове, нови лица и т.н. Аз лично се колебая между Има такъв народ и Да, България - дочувам, че Трифонов е успял да привлече в редиците си едни от най-добрите икономисти и финансисти.

92

Никакви вълни

преди 3 години

Няма да има. Край на цирковете долнопробни.

91

Отвратен

преди 3 години

Как не се засрамихте и не се спряхте! От сутрин до вечер тормозите цял един народ! Язък ви за Хипократовата клетва!