26

Ай...

преди 3 години

Ай, по добре да си се пазят и да си седят повече в къщи бременните. Нямат нужда от ваксина

25

Анонемен

преди 3 години

Ваксините не са задължителни. Всеки има право на избор. Всеки сам взема решение за себе си. Защо винаги се прави драма от всичко?

24

Абе тия нещо?

преди 3 години

Егати геноцидът продължава с пълна сила. А за най-сигурно предлагам да ваксинирате бебето още вътреутробно......

23

ГМО

преди 3 години

Технологията се смятала за безопасна??? Я пак??? А защо тогава е забранена за използване в ЕС върху растения и всякакви аграрни култури? Някой дали ще може да даде смислен отговор???

22

Без коментар

преди 3 години

И двата препарата не са тествани върху бременни жени, но не показват никакви негативни ефекти при тестовете с животни.------------------------Ами за какво тестват върху хора въобще????

21

Анонимен

преди 3 години

Ботокса каза в,, Панорама'' че случаите с британския щам у нас вече са 33. Така че ония Марселчо и подобните нему м и шо ци е време вече да се скрият зад дивана за по сигурно. А и малка под сказка за тия от д нес прас прес за нова мелодраматична статия свързана с,, ужасния'' вирус.

20

ВАКСИФАШИСТЧЕ

преди 3 години

Недоумявам къде губите сигнала? Как е възможно още да не е достигнало до мозъчето, че експерименталните псевдо-ваксини не осигуряват защита от разболяване, не ограничават предаването на вируса, не дават траен ефект, новите мутации ще ги направят съвсем безполезни; При уязвимите хора-възрастни и болни - смъртността е по-голяма от ваксините, отколкото от ковид; И на това отгоре, има хора, които се наслаждават, че щяло "всички да ни принудят"? И кво? Идеята е и на Вуте да му е зле?

19

Sss

преди 3 години

Тези "експерти" ще се подпишат ли че ще поемат наказателна отговорност при евентуални бъдещи станични ефекти, щом така без изпитвания и тестове са толкова сигурни?

18

Хемус?

преди 3 години

Тия дето постоянно употребявате" ***"," ***" сте точно най-големите ***!Виждал съм какво представлявате под път и над път,хайде няма нужда!А ако зависеше от мен,щеше да усетиш,как ритам с десния крак,Марсел ли си Бау ли си!

17

Марсел Попов

преди 3 години

От мен ако зависи Гaньо ще бъде ваксиниран много бързо, ама управляваващите са мека Мария!

16

Анонимен

преди 3 години

Бременните също могат да се ваксинират но само с руска ваксина. Най-големия плюс от нея е че плодът претърпява путиноформация в утробата на майката и се ражда с *** на главата и лапти на ушите.

15

Хемус

преди 3 години

Докато няма осъдени и затворени медии,такива новини нон стоп ще четете,гледате,слушате!Автора на статията,да посочи по-какъв начин общува със СЗО!?Май съчиняваме

14

Анонимен

преди 3 години

"И двата препарата не са тествани върху бременни жени, но не показват никакви негативни ефекти при тестовете с животни." Тези в прав текст ни казват за какви ни смятат - животни! Пък вие се ваксинирайте. Първо беше, че за да се добие колективен имунитет трябва и децата да се ваксинират. Сега посегнаха и на бременните. И това без никакви тестове, да не говорим за годините такива, които са нужни по принцип. Технологията се смята за безопасна.... смята се... Мислете, Хора!

13

Анонимен

преди 3 години

За какво са майки като Светът е пренаселен

12

Анонимен

преди 3 години

Само мааалко да напомня - нито една, НИТО ЕДНА от mRNA ваксините не беше тествана върху животни.

11

АнонимеН

преди 3 години

Х-МЕН НАЧАЛОТО :D

10

Бау

преди 3 години

не е приятно като ви кажат, че не сте тооолкова важни, колкото си мислите :D На мама специалния :P

9

Анонимен

преди 3 години

И двата препарата не са тествани върху бременни жени, но не показват никакви негативни ефекти при тестовете с животни.------‐-------------,,---Сравнявате животните с хората???! Ужас!!

8

Анонимен

преди 3 години

Могат, разбира се, ако не държат да имат нормално, здраво дете.

7

до Бау

преди 3 години

Бау, учените пускани по медиите работят за Глобалистите. Повечето медии са под тяхен контрол. Света се управлява чрез измама и корумпирани правителства.