47

Анонимен

преди 3 години

До АнонимеН 29Именно по вашата логика детето не е живо, защото няма сърце по времето, когато е възможно да се прави аборт. Ако има вече сърце, значи никой лекар така или иначе няма да се съгласи да прави аборта. Като грачите, поне се образовайте. ***.

46

Случаен минувач

преди 3 години

Правото на аборт е човешко право. В 21 век никой няма право да нарушава човешки права. Още по-малко пък европейска държава.

45

Аз пък

преди 3 години

В такъв случай бих искал да има машина на времето, която да върне тия протестиращи в утробите на майките им, за да бъдат абортирани !

44

Мда

преди 3 години

Сякаш имат някакво свещено право да си убиват децата в зародиш !

43

Пена

преди 3 години

Кой *** е писал тоя закон, някое малумно мъжле

42

Роза

преди 3 години

Браво на поляците,че са бунтари и не се примиряват с несправедливостта!Подкрепям ги с две ръце!Позор за католическата църква ,която си е присвоила правото да управлява съдбите на хората въз основа на догми отпреди две хиляди години!!!

41

Анонимен

преди 3 години

Имат демокрация в Католическа държава Полша. Фундаменталистка и екстремистка държава.

40

14/88

преди 3 години

ГосТ айде беж в Япония.Европ не е Азия и никога няма да бъде.Ай друм

39

ГосТ

преди 3 години

Може и като Диоклециан, понеже простолюдието не харесва развития азиатски свят, заради йерархията. А в Япония, абортите са забранени, освен по медицински и криминални причини. Нормално.

38

ГосТ

преди 3 години

А ако такива като мен постъпят като великият Йеасу Токугава ? Ехеее току виж сме стигнали японците. Всъщност, аз не съм противник на истинската религия, а на еврейските шарлатани нарекли се християни.

37

ГосТ

преди 3 години

А на религиозните - пълна забрана за медицински услуги и фармация ! Това е сатанинска работа. И така... простолюдието да убиват децата си на воля, а килимяфките -без медицина. И току виж баланса се възстановил.

36

Анонимен

преди 3 години

Полякините с тия отворени граници ще хващат самолета за съседната държава и ще абортират там

35

ГосТ

преди 3 години

От друга друга страна, нека простолюдието убиват децата си, защото по некое време ние ще трябва да вършим мръсната работа. Да им разрешат ако искат и да ги пекат във фурната.

34

Abesss

преди 3 години

Колко милиона е Полша,колко България?Не им давайте акъл.Нали нашата страна е либерална,затова след някое десетилетие ще има много етнически сблъсъци заради смесеното население,половината българи,другата половината други.Заслужена съдба.

33

Чичо

преди 3 години

Бой и повечко арести си трябват и въпросът ще се реши!

32

Анонимен

преди 3 години

Дуда ще яде дудата май накрая... А с него ще трябва да се готви и Орбан. И двамата решиха, че могат през 21-ви век да се изживяват като еднолични владетели, но ще им се наложи набързо да наваксат няколко века...

31

Анонимен

преди 3 години

Полякините искат екстремен скс ако може да са в 9-тия месец и да ги....Там е проблема и после аборт

30

ПросТ

преди 3 години

До ГосТБащата също има личен избор да си отреже фишока.

29

Анонимен

преди 3 години

А пък нашите протести не успяха да изгонят мутрите от парламента, начело с министър председателя, мутра No1 и затихнаха....

28

Анонимен

преди 3 години

В Полша не стихват протестите...Ами протестират сър, там не е България като им покажат един полицай на кон и да се осерат!На протест! Българите има много да завиждат на поляците!