23

Остаряло

преди 3 години

Доктора вече е по ускорена процедура за гражданство, но и само негова си е вината че не си е оправил досега законово документите.

22

Един от И-х

преди 3 години

Доктора е много добър най-важното има отношение към хората много голям професионалист. Но народния фолклор говори че докато е бил студен е бил вербуван и е бил агент

21

malart

преди 3 години

На северните *** мвро им раздава на кило, а за доказан специалист не може. Така е в територията. Не си е платил и не става. Тъжно е да си гражданин на територията, а често и летално

20

Анонимен

преди 3 години

Интересно но защо ли доктора не е пожелал да кандидатства за БГ-Гражданство ??? не е толкова сложна процедурата.Сигур си има основателна причина.

19

ала бала

преди 3 години

Ами то по тази логика и българин извън страната пове4е от 6еф4е на кенеф4е не трябва да става.С този манталитет оба4е никой никаде няма да ни бръсне за нищо и пак ганио ще се пита що бе джанъм е така а не ина4е

18

Анонимен

преди 3 години

До 19Нещо сме много зле с историята!Арабите били избили персите ,такова нещо няма и в националистическите арабски форуми!Истината е ,че персите оказват огромно влияние над арабският свят,цялата арабска култура е всъщност персийска!Персите са първите които се отцепват от арабският халифат и връзките с халифата са символични!Персите винаги са били различни от арабите,персийският ислям ,е различен от арабският!Няма в света персиец атентатор ,защото шиитският ислям забранява самоубийството!

17

Анонимен

преди 3 години

На човек доказал се като специалист и със заслуги към бг здравеопазване няма гражданство!А,на хора плюещи по България и всичко българско има бг паспорти!Освен това получили един път паспортите тичат в македонски медии да се оплакват на какви "унижения" били подложени за да получат паспорта!Все едно ние на сила сме ги накаралали да кандидатстват за бг гражданство!

16

22

преди 3 години

Пуснете го, после пуснете и родата му.И на родата родата итн.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14 Персийците са живеели на територията на Иран, но след разпадането на Персия, биват завладени от арабите, територията е ислямизирана, като по-голямата част от населението бива избито или се разселва, малка част от Иранците са наследници на "арийци" и перси. За това и иранците като цяло приличат на араби, просто са такива.

14

Анонимен

преди 3 години

По логиката на неоосманистките *** в сайта управител може да е и магаре.Да, ама не може.

13

Анонимен

преди 3 години

8 години го държат да е временен управител? Защо?!? Защо и той ги чака тези 8г на временен пост? 7000 подписа говорят достатъчно че си върши работата, а това не може фа се каже за доста хора с гражданство по болниците или други общински/държавни учреждения, така че за мен е ясна работата

12

Анонимен

преди 3 години

То в този Исперих българите са в червената книга, ако купуваш хляб в магазина, ще ти трябва преводач.До това дередже ни докара демокрацията на Костов-Стоянов.Целта е изличаване на българското население и заместеанетп му с турско, която е почти постигната.

11

кръпел

преди 3 години

това е един от най добрите лекари в региона .....как не ви е срам

10

Анонимен

преди 3 години

Ботокса да сенамеси не само да ходи на разкрасителни процедури.

9

Анонимен

преди 3 години

Какъв е проблема с българското му гражданството.

8

Анонимен

преди 3 години

Ами като са отстранили от поста,поне да го оставят да работи в болницата,нали уж имаме нужда от медицински кадри?

7

Анонимен

преди 3 години

Не трябваше да се дава гражданство на жанraсapckoтурски макepетa!!!

6

Анонимен

преди 3 години

А какво ни интересува това нас НОРМАЛНИТЕ ХОРА???

5

Активист на БСП

преди 3 години

Кой го е назначил ? Кой ??? ГЕРБ естествено!!!

4

Анонимен

преди 3 години

АМИ ДА МУ ДАДАТ ГРАЖДАНСТВО.ХОРАТА ГО ИСКАТ.И за боко се споменава,че има две гражданства,но е премиер.