18

Ааааааа

преди 3 години

Шалом, цялото човечество има общ произход, така,че е много относително дали сте богоизбрани.

17

Аспарух

преди 3 години

Шаломе, Царство България,спаси своите евреи,но македонските не успя, понеже бяха под немска юрисдикция.Имай го впредвид.

16

До 17

преди 3 години

Шампоане,каква компенсация,искаш за пророка Иса, който го има в Корана, и който е от еврейски произход?!Виж сега, не е хубаво да се подиграваш с никоя религия, дори да не е твоята, още повече,че и Ислям, и Християнство и Юдаизъм са Авраамически религии,тоест имат много общо.

15

Крум

преди 3 години

Евреите са притежавали роби. Кой каза, че не са. В десетте Божи заповеди е записано. В събота да не караш дори роба си да не работи. Българите никога в историята не сме били робовладелци. Напротив.

14

Анонимен

преди 3 години

До 15Израилтянин или евреин е определение за религия като християнин. Самата Библия описва определението по този начин. Израел означава буквално божия народ. Говорим за лексиката на стария завет.Не знам с какво ти пречат тия хора, но не са различни от нас християните. Християнството има даже история на клане на неверници за разлика от евреите, които никога не са поробвали "нисши неверници".

13

Анонимен

преди 3 години

Хората пишат за археологическа находка, дрънкалниците закопаха чак до динозаврите.Ако има какво да кажете за находката, което е интетесно, кажете го.Ако не айде файрум!Анан от празни тенджери...

12

Анонимен

преди 3 години

До 13 Шалом Царство България заедно с германците е пратило от новите територии 11хил.евреи в Германия,а не 15хил.,4хил. са съществена разлика .Ако сме могли ,щяхме да ги спасим както спасихме 50хил.от старите територии.И евреите след като разпнаха Господ Исус Христос не са вече богоизбран народ ,а ДЯВОЛСКОИЗБРАН.Освен това поне 80% от днешните евреи са хазари приели юдаизма през 7век и нямат нищо общо с древните евреи.

11

ПорЦелан

преди 3 години

Евреите са сравнително малко, мисля че 2006-та се изравниха в Израел и по света 4+4 милиона. Китайците обаче са много и са много по-зле. За тях чужденеца е нищо, трябва да се *** и използва без угризения. Между другото пътувах доста с полета събота след 23 часа от София до Бен Гурион още от времето когато затваряха Терминал 1 напълно. С него си в офиса в неделя. Та съм чувал еврейки да си говорят че за тях, неврееите не бива да се говори с пренебрежение и това е сякаш някаква особена човечност.

10

Шалом България

преди 3 години

Антисемитизмът на коментаритe e отблъскващ. Не е за учудване, Царство България изпрати 15 хил. евреи в лагерите на смъртта, а после се бият, че били спасили евреите! Ще си платите за всичко. И да, евреите са богоизбраните хора, всеки който иска може да го прочете в Библията.

9

ПорЦелан

преди 3 години

Евреите много ги боли за цвета на тая боя защото имат някакви специални *** или пояс по която като дойдел страшният щели да ги познаят, пък ако боята е сбъркана това няма да стане. Преди работех в Израел и по едно време намериха някаква купчина с раковини в Цезареа и се убиха да обсъждат колко сини били не не знам си к'ви молюски и пр. Мазоли ми 'фанаха ушите от тези въпроси.

8

До 8

преди 3 години

Юдаизма също е сатанинска религия.

7

Анонимен

преди 3 години

Израел е земята по която е ходил Мойсей, Давид, Соломон и Исус. арабите искат да си я присвоят, понеже нямат нищо свято в тяхната дяволска доктрина.Израел превърна пустинята в градина, а арабите превръщат градината в арабско гeтo.

6

Анонимен

преди 3 години

Това е типичната им пропаганда. Измислят че са открили уж нещо, за да окупират още повече палестински земи. Това ги казват самите израелци, че т.нар. открития, които правят са инсценирани. А вие не трябва да публикувате такива абсолютно пропагандни новини подхвърляни от юдео-ционистки медии и министерства с цел промиване на мозъка

5

Анонимен

преди 3 години

Само Лили Иванова може да потвърди, като свидетел на исторически събития от преди новата ера.

4

Анонимен

преди 3 години

В името на туризЪма евреите ще открият пурпурна боя и от времето на Адам и ***!

3

Анонимен

преди 3 години

А на цар Македон гeгaта кога ще открият?

2

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Хората ги...няма,боята...остава.

1

Код: Маклайн

преди 3 години

Македонка е !Точка.