57

Анонимен

преди 3 години

Ако Бойко наистина го е грижа за здравето и живота на деца, родители и учители и отмени безумията с присъствените занятия в училищата от 4-ти ,много хора отново ще му повярват и ще гласуват за него!

56

БАНко

преди 3 години

ПРЕДИ ЗАТВАРЯНЕТО НА БЪЛГАРИЯ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ УСПЯ ДА ДОКАРА СМЪРТНОСТ #1 В СВЕТА !!!ЗА ЕДИН МЕСЕЦ НЕ ИЗПУСНА ВОДАЧЕСТВОТО , СРЪДНЯТА !!!

55

Анонимен

преди 3 години

ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА БОЙКО ....САМО ТОЙ Е НОМЕР 1 .

54

селянин

преди 3 години

Ей един да се загрижи за мен да не пукна на стоте дето ги наближам!

53

Анонимен

преди 3 години

До ...Ох боже, още се сравняват с Швеция. Още не са разбрали разликата между мината и космоса...!

52

ира

преди 3 години

До ...Пак ли се сравнявате с Швеция, направо съм изумена. Една година питат за Швеция. Първо, страната е голямя и рехаво населена. Не е Неапол, не е София. Второ, много хора живеят в къщи. Трето, много хора живеят сами. И после, като те видят, ти оставят лично пространство, било в магазин, било на улица. В България, двама души да има в метрото, единия като *** ще се лепне за другия. Не се тъпчат на тумби в кръчми и кафенета. Имат индивидуални занимания, четене, шах, слушане на музика...

51

Анонимен

преди 3 години

До ДимитърНе е министър Ангелов този, който раздава помощи. Освен вида на отворените заведения има значение и броят им. Това кое да се отвори и кое не е политическо решение, т.е. факторът там не е министър Ангелов.

50

123

преди 3 години

Бойко от кога ти пука за хората,нали са некачествен материал.

49

Анонимен

преди 3 години

До ...Швеция е много по-зле от България... Всеизвестен факт.

48

Анонимен

преди 3 години

Кръчмарите искат кинти и слабо се интересуват, колко народ ще се разболее или измре...

47

Димитър

преди 3 години

-0 ПриветЩе ме извинят медицинските организации,Ицо каза една истина която на много други хора премълчават.Политика на инат и на лична основа не се прави а точно това прави министър Ангелов ,не може 1 година да няма ясна програма при създалата се ситуация а именно да се оставят хиляди хора без препитание тези хора имат семейства деца-но по думите на въпросния министър Ангелов те не са му приоритет,приоритет са му JUMBO,PRAKTIKER, PRAKTICE, HOMEMAX, да не говорим за Кауфланд, Лидл ,където мерките всички виждаме как се спазват-едни маски и това е .Но те са му приоритет защото си плащат там

46

Анонимен

преди 3 години

Спокойно, що се пените толкова?! Сед изборите никой нищо няма да може да затвори, защото няма да има правителство. Дори и да направят някаква коалицийка,тя няма да смее да пипа твърдо.Новите депутати ще се страхуват от следващите избори. И... мечтата на Мангъров ще се сбъдне: стаден имунитет до дупка! Кой оживял оживял...

45

Активист на БСП

преди 3 години

Не се притеснявай,Чекмеджане! Всичко си изчислил! За изборите сме под карантина...

44

Анонимен

преди 3 години

Достатъчно е Каракачанов да бъде изведен на фронтовата линия с платформа. Ако се изпърди само веднъж, противникът ще бъде разгромен и отвеян!

43

Б.Б.

преди 3 години

Разбирам ви, ама нали знаете, че съм корумпиран и трябва да ми платите рекет.

42

Анонимен

преди 3 години

https://afera.bg/%d0%bf%d0%be%d0%b7%d0%be%d1%80%d0%b5%d0%bd-%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d0%bb-%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%b0%d0%ba%d0%b0%d1%87%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2-%d0%bc%d1%81-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b8/

41

Анонимен

преди 3 години

При 4000 болни работеха, при 400 - забранено им е

40

Анонимен

преди 3 години

Гербери ,вървете си,искаме БСП,АБВ да се връща на власт!

39

Анонимен

преди 3 години

При бойко всичко е майсторско! Майсторски дупки и ремонти на ремонти, майсторски кражби и корупция, майсорско озверяване, оглупяване и озлобяване на народа. Майсторско презастрояване, липса на зелени площи и липса на обществен транспорт.

38

Анонимен

преди 3 години

Кажете ми с кого заменяметози сносен и добър човек Бойко? С Радев ,който е зависим от три жени.С Корнелия ,която е уволнена за корупция в МС през2007.За проваления крадец Костов,или за социопата теоцкист Дайнов.С отровното трио страдащо от психически проблеми и дубайски зависимости.Мислете и на 4 април на Великден да кажем на Борисов,баце голям човек си,Човек преди всичко!