12

Нанди

преди 3 години

Не повече автобуси, а повече лифтове й трябват на Витоша. Лифтовете са най-екологичния начин за транспорт в планината, но вместо това Столична община решава да замърсява още повече природния парк със стари автобуси.

11

Кармен Златарева

преди 3 години

Аз съм против транспорта с автобуси по Витоша!? От сп.Лагера,Овча купел,Княжево и Хладилника да пуснат лифтове - така по малко ще се унищожава Природа.

10

Анонимен

преди 3 години

Факт е, че най-хубавото нещо на София си е планината Витоша. За жалост и там нещата са изтървани и не отиват на добре.

9

Анонимен

преди 3 години

ХАХАХАХАХХААХ ГОЛУЕМО УВЕЛИЧЕНИЙЕЕЕЕЕ ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

8

мен

преди 3 години

допуснахме ги да дойдат и унищожат София. Сега ще им правим път да унищожат и планината. Докога простащината ще властва в тая дръжава!?

7

ГосТ

преди 3 години

Всъщност, по времето на добрия стар Комунизъм, простата *** сега кмет на столицата, щеше да има достъп до столицата само уикенда ;)

6

ГосТ

преди 3 години

Понеже съм трето поколение софиянец и имам спомен от добрия стар комунизъм, за това говоря, че простата *** заля прекрасната електротрансртна инфраструктура в София с асфалт. И понеже съм работил и на запад и на изток, знам че София наистина имаше прекрасна електротрансртна инфраструктура. Относно Витоша, явно селянката иска да замени прекрасната инфраструктура на Витоша оставена от комунистите с асфалт и автобуси. Но трябват и жипове и атевета. Иначе, до Черни връх ли ще асфалтира ?

5

фигурант

преди 3 години

Гостите на столицата и софияниците отскоро моля да нямат мнение относно кмета и как се управлява голям град. Под секрет ви казвам, че не е като козите от селото ви!

4

Фанка

преди 3 години

Браво. Това е грижа за хората в локдаун поне до планината да могат да пътуват

3

Анонимен

преди 3 години

Това е нещо добро. Добро начало, но е малко.

2

Анонимен

преди 3 години

С по един повече...

1

ГосТ

преди 3 години

Простата *** сложена за кмет на столицата продължава да лее асфалт, бетон и да насърчава използването на ДВГ в един от европейските градове с отлична електротрансртна мрежа, планина и лифтове.