138

Анонимен

преди 3 години

Круела написах долу!

137

Анонимен

преди 3 години

Тоя си написа кратка автобиография - "Малко медицина, много политика!"Вируса щеше да изчезва до есента, той дипломи щеше да къса!С наглостта и амнезията, какво е говорил вчера, точно си улучи партията. И с *** биха си били лика-прилика.

136

Зозо

преди 3 години

Тоя пак ли го активираха от партия АБВ? Пълен резил. Депутат щял да става?!? :)))))))))))

135

Анонимен

преди 3 години

Тия ще ме накарат накрая да гласувам за Мангъров!!!Проблемът с пандемията според мен е достатъчно тежък и сериозен.Наложените насилствени "мерки" срещу пандемията обаче още повече утежняват ситуацията!!!

134

Анонимен

преди 3 години

До 143 и какво точно развенчаваш с тази информация?

133

Анонимен

преди 3 години

Има една болест която развенчава всички схващания на Мангъровци,това е ,,испанският грип" от 1918-20 год.Испански е защото Испания е неутрална по времето на ПСВ няма цензура и медийте информират за огромната опасност.В България умират 80хил. души в Сърбия над 180хил.Гърция 120хил. ,Китай (от където най-вероятно е тръгнал вируса)9млн. и т.н.За сведение на ,,Мангъровци" в САЩ за не носенето на маски на обществени места е струвало глоба от 100долара,за онова време това са много пари.

132

Анонимен

преди 3 години

Последната политическа мода да станеш политик,задължително управляващ е да си тотално против всичко което прави правителството,да не оценяваш труда на другите,дори положителното,да обиждаш презрително,да унижаваш,да чертаеш черни краски,на бялото черно,подигравателно и злобно,компромати и да не предлагаш нищо.Ей това е новия кандидат политик или партия от бившите отвън,че и нови лакомници.Пробват ни,колко ни е,колко са рибите и заблудените.Че и Мънгата!

131

Анонимен

преди 3 години

Лъжец,мискин!През цялото време прави политика и дрънка небивалици.Не бил ляв,дръжки,важното е има изява,да е ултра контра без оценява труда на другите вкл.и на колегите си които се молеха хората да спазват мерките,защото изнемогват и няма места.Сега стана реклмално лице на руската ваксина,до вчера беше против ваксините.И руската и на Астра Зеника са почти идентични,но и затова лъже.

130

Анонимен

преди 3 години

Защо несвързаните приказки на Мангъров пак се отразяват?

129

Солюшън

преди 3 години

Има, бабо Гице и за васМента, глог и валериан.

128

Баба Гицка

преди 3 години

Мангърче, имаш ли някое чайче да ми дадеш против вируса, че моите свършиха, баби.

127

Сата НАТО

преди 3 години

не може да опровергае факта,че вирус има и че хората се разболяват често доста тежко или губят най-ценното- живота си------ Ти също не можеш да докажеш твоята теза.Даже на момента виждам лъжа в това, което си написал.

126

ПАНДЕМИЯТА

преди 3 години

Изкара наяве такива като тоя, които за власт, пари и слава биха минали и през трупове.

125

Анонимен

преди 3 години

"Винаги съм бил много десен човек, не съм ляв. В АБВ съм.............Взаимно изключващи се твърдения.

124

Отврат

преди 3 години

Поне стана ясно кой е!!!! АБВ! Нямам повече коментар! Един обикновен русофил е докторчето ... затова и Спутника му е в главата и е част от дезинформационната кампания

123

Анонимен

преди 3 години

Микой не ти налага нищо, човекът е дипломиран медик и освен това е гражданин с право на мнение.

122

нямам думи

преди 3 години

Не може личното мнение на един некомпетентен човек като него да се налага на хората.Да си мисли каквото иска, не може да опровергае факта,че вирус има и че хората се разболяват често доста тежко или губят най-ценното- живота си. Това е гав*ра с тези хора.А ваксините още от много отдавна са спасили хиляди човешки животи, това не може да се опровергае с никакви мангърски доводи.Много епидемии е имало и са преборени точно с ваксините,не с чай или супа.А колко много хора е можело да бъдат спасени?

121

да,да

преди 3 години

Не може човек,който изобщо не е наясно какво говори да определя какво и колко знаят учените в световен мащаб.Не всички като него гонят политическа кариера на гърба на хората, а напротив, правят всичко възможно,за да откриват новости и да помагат на хората.Има ли представа колко труд и знания от хиляди хора по цял свят е създаването на една ваксина? Лесно е да дрънкаш какво ли не на всеослушание и да извличаш лична полза.Тези,които отричаха вируса, го преболедуваха, други умряха невярвайки в него

120

Анонимен

преди 3 години

Аз като бях болен и едвам прескочих трапа сега на Мангъров ли да вярвм,че вирусчето е безобидно или на мен си да вярвам. Щото в дните когато едвам дишах не ми беше никак смешно.

119

9К51

преди 3 години

Мангърката и той по обичайната схема .... използва кризата с короната, тичаше по студиата, направи си добра безплатна реклама .. и сега се кандидатира за депутат .... те това бил зорът!!!