16

ИВАНА

преди 3 години

Напълно възможно в ковид отделенията ,сестри и доктори влизат само за системи,инжекции,визитация.През нощта беше спрял кислорода на един от пациентите.И кой видя никой,никой не влиза при пациентите през нощта.Този почина,на друг чашката с вода през която преминава кислорода празна ,той не знае че трябва да се пълни с вода.Резултат никакъв.Този също се влоши.Така че напълно възможно е да са го оставили без кислород,той е доктор и разбира ,щом е споделил че оставен без.

15

Мяу

преди 3 години

Защо все още работи на 70 години??

14

Анонимен

преди 3 години

Белодробната тромбоемболия е едно от основните усложнения при болни с Ковид,защото този вирус възпалява клетките на съдовете из цялото тяло,има васкулит. Затова друга част от болните умират от инсулт т.е. просто възпалението на съдовете и тромбозите при тях са повече в мозъка.Затова и няма нищо общо с обикновения грип, който си е обикновена респираторни инфекция.

13

Анонимен

преди 3 години

Човекът е починал от белодробна емболия т.е.от тромбоза,което е основната причина за смърт при болните от Ковид. Тук кислородът не може нищо да помогне сам по себе си. Ковид всъщност притича като съдова болест и затова не прилича на другите респираторни инфекции.Бог да го прости човекът.

12

Jkl

преди 3 години

Вече в провинцията е така.Старите добри доктори остаряха и умряха.Новите некадърни(ако ги има)и само за пари мислят.Базата амортизирана.Добре дошли в капитализма.

11

Сата НАТО

преди 3 години

Как така умрял през нощта без да го усетят? Дежурни не е ли имало? Или са го вързали и натъпкали с приспивателно, за да не ги буди?

10

Анонимен

преди 3 години

Малеееее, сегашните загубят ли изборите на 4 април - идея си нямате всички вие продажни медии какво ще се случи с вас. Защото само плашите народа с тоя ковид. Ще ви е срам да кажете че работите журналисти еди къде си. Щото аз лично, ако срещна някой като вас, от нова или от днеса - напрао ща го напрая само ковид, казвам ви :D Молете се гербаджиите да изпипат добре работата с фалшифициране и да не се издънят. Че си отивате заедно с тях ...

9

Анонимен

преди 3 години

Що пишете че е починал от ковид? човека е починал от Белодробна Емболия а не от ковид. Или за вас това е ковид????Спомнете си за депутата Пламен Чернев, оня едричкия. Добър човек беше, участва в "Под Прикритие".Той почина от Белодробна емболия преди няколко години. В заведение, казал че не може да диша и ще излезе на въздух. Излиза и пада пред заведението. Е, тогава ковид ли беше? Не, лекарите казаха че е Белодробна Емболия. Като този човек. Това е болест, но пишете ковид. Ай ша ви ***********

8

От Бяла Слатина

преди 3 години

Бог да го прости!Бе прекрасен и сърцат човек и много добър лекар

7

коки

преди 3 години

Стига сте писали и публикували глупости бе. Тая бабка, мед.сестра Милена, си личи, че не е много в час. В същата болница, ми спасиха живота и ме лекуваха 15 дни в Ковид отделението в периода 25.12.2020 - 08.01.2021 г. Не сме оставали без кислород и за секунда. Освен големите бутилки, които седяха в коридор и се наблюдаваха постоянно имаше и достатъчно кислородни концентратори. Искате да си направите репортажчето за сметка на болницата - тъпо е. И е цинично по отношение паметта на доктора.

6

Хм!

преди 3 години

Директорът на болницата отрича пациентът да е оставал без кислород, дори напротив - осигурено му е допълнително количество.Осигурявано допълнително количество кислород с отваряне на прозореца - да влиза чист въздух!

5

Анонимен

преди 3 години

Ами скоро нямаше починали лекари, а пък стадото трябва да се държи под стрес...

4

Дарви

преди 3 години

До Дарвин"просто"

3

Дарвин

преди 3 години

До 2 И накрая ще излезе, че росто дотам му били дните на човека. И, както винаги- *** разбира от всичко! Оставете човъкът да почива в мир!

2

Анонимен

преди 3 години

И то накрая ще излезе, че явно е трябвало да уредят с място някой който си е платил.

1

Сата Н.

преди 3 години

Е, голяма работа, нали трябва да има бройки, с които да плашат хората... Кой знае и той колко народ е зако пал, па сега реве от колегите си! Нищо му нема, сега е на място с мнооого кислород, даже и с доста озон....мухахахаха!