112

abc

преди 16 години

КОЙТО ИМА ВРЕМЕ ДА ПИШЕ КОМЕНТАРИ НА ТОПЛО В ОФИСЧЕТО, НО НЯМА ДУПЕ ДА ОТИДЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА СЛЕД РАБОТА И В ДУХ НА РЕД И ЗАКОННОСТ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ БУНАЦИТЕ, ДЕТО МРЪЗНАТ ЗАРАДИ НЕГО! СЪБУДИ СЕ, БЕ НЕЩАСТНИКО, НАПРАВИ НЕЩО И ТИ ЗА ДРУГИТЕ, ВЕДНЪЖ СПРИ ДА БЪДЕШ ЕГОИСТ И МАШИНА ЗА ЕСТЕСТВЕНИ ОТПАДЪЦИ! ДНЕС ТИ СИ ОВЦА, УТРЕ ДЕЦАТА ТИ ЩЕ СА КУРБАН НА НЯКОЙ БАЙРАМ! БЪДИ ЧОВЕК, БЪДИ СОЛИДАРЕН С МАЛКОТО ЧОВЕЦИ, КОИТО ВИЖДАМЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА, АКО НЕ СИ СЪГЛАСЕН В СПОМЕНИТЕ ЗА БИВШАТА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 10 ГОДИНИ ДА ПИШЕ, ЧЕ В ТАЗИ ХУБАВА ЗЕМЯ Е ЖИВЯЛ НЯКОГА НЕ НАРОД , А ***!

111

преди 16 години

mdaaa 6e ima perdah...tiq oby4eni pseta, do6li ot selata 4e gi murzi da kopaqt....ohraneni po nad 120 kg deto sa policai....te samo za tova stavat pudari i biq4i...a dokolkoto znam imat da pokrivat fizi4eski testove...izvinete no edna 120 kg. torba pulna s ***, moje da poti4a sled men ne-pove4e ot 10 metra......hahahaa kakvo zna4i tova, 4e tam se vzimat na rabota-6yreqt, badjanaka, kyma, bradov4eda.....

110

знайко

преди 16 години

Ето какво ще Ви кажа на всички:Протест: Ок това не е лошо като и дея,Но протест на хора със затворени уста-това нее протест.На трибуните ще се изказват единици-хора на Власта-оп извинявайте опозицията.Множеството ще скандира безмълвно-както винаги е ставало досега.Истинския протест е когато абсолютно всеки може да си изкаже мнението-в противен случай всичко е игра и манипулация.Власта остава сменят се само имена.трябва истинска революция хора!!.Иначе Те юе си гледат от парламента на топло и ще се смеят на мирните протестчета смешни.знаменца и манипулация- и това да не можеш да излезеш да си кажеш мнението-това е истината.Трябва друг подход.а не власта да се прави на опозиция и пак манипулация - нали 20 години е така ..Други личности-а не старите и една партия ЛЕВСКИ напримеер само една партия и да се оправя това положение.Инацхе 30 партии и пак ще Ви гледат от парламента.Това Е от мен.Успех.ПС. За мен единицата протестиращ гражданин е като глас в пустиня. само един образ.

109

преди 16 години

Няма да изляза сега на площада. Първо имам работа. Второ категорично смятам поводите за този "протест" за смехотворни и изградени върху една голяма ЛЪЖА!Ако толкова искате протести за здравеопазване, образование и прочие - да, ще изляза на площада. Но един по един. Иначе се размива смисъла на протеста. Не може да се протестира и за това, и за второ, и за трето и т.н. накуп. Просто, за да се създава напрежение! Категорично съм против подобно поведение.

108

преди 16 години

СЪБУДИ СЕ НАРОДЕ! ЕЛАТЕ ВСИЧКИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И ПОКАЖЕТЕ СВОЯТА ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ, А НЕ СИ ЧЕШЕТЕ САМО ЕЗИЦИТЕ ПО ФОРУМА. ВСИЧКО ПОСКЪПНА ДВОЙНО,ДЪРЖАВАТА Е АБДИКИРАЛА ОТ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И ОБРАЗОВАНИЕТО, А НИЕ СИ МЪЛЧИМ. ДОКОГА? НОЖЪТ ВЕЧЕ Е ОПРЯЛ ДО КОКАЛА. ДА СЕ ВДИГНЕМ И ДА ИЗМЕТЕМ ЦЕЛИЯ *** ОТ ПАРЛАМЕНТА!!! ДА СТАНЕМ НАЙ-НАКРАЯ НАРОД, А НЕ СТАДО!

107

KoMBaT

преди 16 години

Ура! Значи *** викачи ще се бият с *** полицаи! Това не е за изпускане! Страшно реалити с елементи на екшън комедия.Не подкрепям нито едните(полиция и правителство) нито другите(опозиция и протестираши).Жалко е, че има и свястни хора, които ще пострадат повлечени с надежда за промяна.ВСИТЕ СА МАСКАРИ!

106

anonimen

преди 16 години

Аз лично ще ходя да протестирам,защото ми омръзна да робувам в собствената си държава.Всички плюем,когато вдигат цени,данъци електроенергия и т.н.Но това е лесно --да си чешем езиците по форумите.А от кого зависи нормалния живот,като в белите страни?Точно от правителството,което нехае за народа.Не,че желая да подкрепя определена партия или личност,но не желая да сависи живота ми и тоя на децата ми от корумпирани министри,който работят за джоба си.Кой ще дойде?Мисля ,че в България има кадърни хора,които могат да мислят за народа.

105

KKK

преди 16 години

Вашето време другарю червен *** няма как да дойде освен ако еволюцията започне отново от нула и преминем отново стадия на амебата. Но и тогава вероятността другаря Ленин да се роди отново със сифилис (третичен) и болния му мозък да роди комунистически идеи се равнява на вероятността марсианци да развият социализма преди вас.

104

Дежурния антрополог

преди 16 години

У глупците езикът изпреварва мисълта. Сократ

103

ДРУГАР

преди 16 години

Повечето в този форум плюят така,понеже не са вкусили от благините на комунизма.Защото тогава България с подкрепата на братския СССР беше във възход на който завиждаха всички от така наречения западнал Запад!Нищо,колелото на историята се върти неуморно - ще дойде отново нашето време по силно от всякога,сополивците да му мислят тогава!

102

преди 16 години

Знам,че бленуваш за безплатен секс, наркотици и германски марки и че сега се налага да си ги купуваш, но и ние тогава не знаехме, че с нас се мъкнат лапачи и използвачи. Ако знаехме щеше да видищ не женски тела , а букет космати мъжки чепове от палатките за теб.

101

Помнещ

преди 16 години

Първите "всенародни протести" и "Града на истината" срещу мавзолея. Нощем там изскачаха хубави женски тела само по бикини от една палатка в друга. Сутрин на "гражданите" раздаваха по 20 марки. Спомням си студентските протести. Там пък в СУ раздаваха освен долари, виски на корем и чай с наркотик. Спомням си палежа на Партийния дом, който сега дупедатите много харесват. Там се изхвърляха компютри и мебели през прозорците, а едно момченце, което завърши неща в САЩ (на свои разноски, предполагам), крещеще от третия етаж "Не хвърляйте, долу са нашите!". Защо ли това ми напомня с нещо на 3-ти март? Спомням си и палежа на Парламента. Там пък едни юначаги с левски скок и с удари на носители на черен пояс по карате разбиваха прозорците и с движения на ръцете приканваха тълпата да ги последва. От всичко това не последва нищо добро нито за България, нито за обикновените българи. И така нататък...

100

Бърза помощ

преди 16 години

Другарю къде така с тези две патерици. Стой си при другарката да не даваш и ти 60 лева за анестезиолог.

99

ДРУГАР

преди 16 години

ТОЧНО ТАКА РУМБА - НАЛОЖИ МОЩНА АНТИФАШИСКА ВОЛЯ!

98

преди 16 години

PISNA MI DA JIVEYA VSE S TAPI PRAVITELSTVA,KOITO SE NAGU6VAT S PARI I GI SMENYAT DRUGI-O6TE PO-HUBAVI...STANI6EV I BSP E KRAINO VREME DA SI HODYAT,ZA6TOTO SAMO LAJAT I PAPKAT PARITE NA HORATA.

97

преди 16 години

Ако бяхме 1908 година, щяха да го отнесат албанците, но понеже сме в 2008 година, нека го отнесат албанските помагачи и национални предатели тук

96

KKK

преди 16 години

Явно освен редовна войска другаря Р. Петков е мобилизирал и башибозука на коалиционния партньор.

95

Готин пич

преди 16 години

Много интересно - полицаите на практика ще бият свои познати, роднини и цивилни приятели. Много умни са, няма що.

94

преди 16 години

Утре ще преброим колко *** безработни има в таз държава. Ако нарушат реда и създават безредици - трябва да бъдат излекувани. А това означава бой, поливане с маркучи и т.н. Крайно време е да се покаже, че *** трябва да си стоят в кочинката.

93

KKK

преди 16 години

Абе, ченгета вас са ви поставили да слухтите по форумите , а не да връщате *** коментари на участниците . Айде не си превишавайте правата. И освен това колкото и да лижете на червените си господари пак утре ще си измият ръцете с вашите действия и пак ще го духате морно. И не забравяйте , че парите не ги дава банкомата, а данъкоплатеца,който утре ще излезе да ви каже УВОЛНЕНИ СТЕ !