134

spoko!

преди 3 години

Не санкциите и дипломацията ще пуснат Навални на свобода, това ще стане чрез световни събития. На пилешките мозъци не им е ясно, че светът е пред космическа война...

133

Анонимен

преди 3 години

Време е Джуджарик да си ходи

132

Опитващ се да мисли

преди 3 години

До АнонименТова е голяма игра, на високо ниво. Навални е удобен за Путин, защото е ясен, предвидим, и след всичко това ще залезе. Затова не го убиха, и няма да го убият. Убиват се само силните и много опасни, непредвидими опоненти. Явно е разработван отдавна от руското разузнаване, за да се видят пътищата, методите и прийомите на съвременното действие на подкрепените отвън "вътрешни мирни революции". Просто светът се развива, службите и контрамерките също.

131

Анонимен

преди 3 години

Е, няма да е вечно. За сега само 3.5 години в затвора а после ще видим. Следващото дело е на път. Руснаците вземат пример от американците как се разправиха с Асанж. 9 години затворен в посолството и 1 година в затвора. Никой не си спомня вече за тоя побелял дядка.

130

русия

преди 3 години

СЛУГА НА ЗАПАДА ... ДАНО ИЗГНИЕШ В ЗАТВОРА.

129

Анонимен

преди 3 години

А за арестите на нахлулите в Капитолия от ФБР няма ли да напишат? Някой от тях изведнъж се самоубиха.

128

I'm

преди 3 години

Навални ще го освободят, за да му дадат възможност да се спъне по стълбите...и така няколко пъти. А че ограбват Русия и крадат от народа една шепа олигарси...така е!

127

Анонимен

преди 3 години

Айде и нашите власти цяло лято ги разнасяха по чуждестранните вестници, за едни побойща, а сега се правят на ощипани кокошки. Чак се възмощават от Русия. А вие намерих те ли си репортерка за едни хора питам. Не исках те да напишете, че ваши репортери са помели

126

Гост

преди 3 години

Ще излъчат ли разследванията срещу Навални за корупция с дървен материал? Ще излъчат ли как Навални се е сдобил с адвокатски лиценз - чрез "работа" като юрист в личната си фирма, която няма дейност? Ще излъчат ли видеото, на което живеещият във Великобритания Владимир Ашурков, помощник на Навални, моли британския разузнавач Джеймс Форд за 10-20 млн. долара, за да разгърнат по-масови протести, а той го препраща да иска пари от НПО Трансперънси интернешънъл, финансирана от британското правителство

125

Анонимен

преди 3 години

Тази компютърна анимация с фалшивия интериор и изрязани и залепени снимки на Путин продължават да ни я пробутват "журналисти" и "медии" като реален факт след като беше опровергана. Сградата е на груб строеж и милиардерът Аркадий Ротенберг оповести, че е негова. Ще се ИЗВИНЯТ ли медиите и журналистите, които не провериха истинността на информацията и излъчиха анимацията, интервюирайки само едната страна в спора - клеветниците? Ще отделят ли същото ефирно време на истината според другата страна?

124

ТИ ДА ВИДИШ

преди 3 години

Филмът на Алексей Навални за "двореца на Путин" е крупна операция на ЦРУ. Тази теза разви в предаването "Неделята на Нова"

123

Не е нужно да е...

преди 3 години

...вечно, важното е да е достатъчно!

122

Путин

преди 3 години

Абсолютно си прав !Няма да те търпя вечно !

121

1234

преди 3 години

Сащ искат точно такъв бобклук да управлява Русия, ще я разпродаде за 1 г на сащ

120

1234

преди 3 години

За това го върнаха цру за да трови Русия.... Време му е за Гулаг и от там да изчезва...

119

Анонимен

преди 3 години

Платен агент-провокатор. Разкриха всичко за неговия филм как е направен първо на английски и след това преведен на руски... Продажник, и при нас ги има много, за съжаление.

118

Анонимен

преди 3 години

До Боби .НЕКАДЪРНИЦИ ....ПОЗЛАТЕНАТА БИБЛИОТЕКА ОТ ЧЕШКИ МАНАСТИР, И ,,ЦАРСКАТА ,,ВРАТАТА С ГЕРБА НА ЧЕРНА ГОРА ...НЕКАДЪРНИТЕ ДЕМОКРАТИ ,ЕДНА ЛЪЖА НЕ МОГАТ ДА СТРЕТНАТ ,БЕЗ ДА СЕ ИЗДЪНЯТ !

117

Анонимен

преди 3 години

Не е нужно да продължава вечно - 20-30 години са достатъчни за да му оври мозъка на този...

116

Има...

преди 3 години

...много начини да извадиш руската мечка от бърлогата и, но нито един познат да я върнеш обратно. Интерсено ми е Путин до кога ще ги търпи. Остава да изгледаме представлението до край.

115

Анонимен

преди 3 години

Долу Путин! Долу Ердо! Долу Борисов! Няма да ги търпим 50 години да мачкат демокрацията