68

Анонимен

преди 3 години

Младите трябва да са с приоритет даже, а не пенсионерите. Един млад човек може да допринесе много повече за едно общество отколкото един пенсионер. Вместо да се предпазва работоспособното поколение то се пазят тези които вече са си дали вътъка и не им остава много. Въпроса според мен трябва да е Редно ли е да се хабят ваксини за старите хора, а младите да са оставени на произвола на съдбата?.

67

наблюдател

преди 3 години

ами като не са хора какво да правим, да ги срещаме със хляб и сол ли, но не, хора са, просто са болни мозъци за расово превъзходство, най-обикновени подлеци и ***

66

Анонимен

преди 3 години

До военен обвинителНе знаеш колко си прав, това не са хора и никога не са претендирали, че са хора.

65

Анонимен

преди 3 години

Вавилонските извращения продължават.

64

военен обвинител

преди 3 години

Само Нюрнбергски съд за тия престъпници ваксинатори. Това не са хора.

63

Анонимен

преди 3 години

На есен ще пишат,морално ли е да не се ваксинираш.

62

Анонимен

преди 3 години

Пълни глупости! Ужасно НЕМОРАЛНО е да се ползват ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ВАКСИНИ.

61

Анонимен

преди 3 години

ами това е истински фашизъм, сър....

60

Сократис

преди 3 години

На кой му хрумна да определя останалите свободни ваксини като остатъчни и кое е неморалното да се използват, вместо напразно да се унищожат?!Умишлено се подклаждат ненужни спорове!Трябва с предимство да се ваксинира активното население в работна възраст, но изглежда няма чак толкова желаещи.И това е заради некомпетентната и разнопосочна агитация от всевъзможни лекари, специалисти по всичко друго, но не и по Темата. А тези които са точно по темата, не са удобни на общоприетата политика.

59

Анонимен

преди 3 години

Морално ли е млади и здрави хора да се ваксинират с фалшиви ваксини срещу фалшив вирус ?

58

до 59

преди 3 години

Дори ваксиниран, ти може да си преносител. Следователно ваксинираме първо най-рисковите групи, които ако се разболеят, не е ясно дали ще оцелеят. Не си по-умен от топ учените по света, не се тревожи.

57

Анонимен

преди 3 години

Аб3 стига само глупости бе. Младите трябваше първи да получат ваксините . Поради една елементарна причина - те са активните и те разнасят вируса. В момента тв са на ски и на работа всеки ден. Кято цяло концепцията да ваксинират стари хора е грешка. След 6 месеца тяхната ваксина зще е свършила докато си седят у тях. А младите поддържат вируса.

56

Анонимен

преди 3 години

ако не се яви човека а секундите изтичат, да излизат пред болницата и на първия минаващ да му я набият в врата? егати логиката

55

Анонимен

преди 3 години

До SHEFAИзменението на ДНК е постоянен процес, нарича се еволюция и никой не може да го спре. Дали ще се заразиш със вирус и той ще си остави РНК-то си или ще се ваксинираш е едно и също, но едва ли ще ти порастне трети крак на челото поради което.

54

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да има ред и списък с резервни чакащи от същата група.Нормално е да са информирани,че предстои ваксина и да са готови.Не е нормално да се прави урбулешката,без грам мисъл.Явно много поцинковани кофи има в управлението на всички държави.

53

SHEFA

преди 3 години

До Dhalia- ИЗМЕНЯНЕ НА ГЕНИТЕ?! --ТОВА ПИШЕ ЛИ ГО НЯКАДЕ?

52

Анонимен

преди 3 години

Морално е да не се хвърлят ваксини, иначе поради очевидния факт, че колкото си по-възрастен си толкова по-уязвим, говори че първо трябва да се ваксинират по-възрастните хора.

51

Анонимен

преди 3 години

"Морално ли е млади и здрави хора да получават остатъчните дози от ваксините?"Да?!?!??! Какво са тея глупваи въпроси?А морално ли е, че не се продават свободно, за да може да си я слагаме, когато си искаме?

50

Анонимен

преди 3 години

Тези хора би трябвало да са личности, но в противен случай нямат значение.

49

ала бала

преди 3 години

До Dhaliaда така е- в РНК-то няма Ковид 19Има си друг вид мутаген:)