34

Като Багдад

преди 3 години

Багдад ли е на снимката

33

ivanbolgrado123

преди 3 години

Анисия Иванова от Страната на Чудесата.

32

Коптор сити

преди 3 години

Коптор сити от снимката за тва пари да ми дават не бих се заврял. Тия искат някой да купи.

31

И двустайни

преди 3 години

Абе нали най много се търсеха тристайните !! Сега брокери те кандисаха и на двустайни !! Хахааха

30

Fax from Kazan

преди 3 години

Брокерите отчитат силен летен сезон, а дори не е лято.

29

Банскалия

преди 3 години

Хора проса със шапка на улицата ... казвам се Седларов още известен като Каракольо от инвестирският форум , имам биполярно разтройство Продавам коптор у Банско кой колко даде че за 3 петилетки отписвам всичко тухлата се оказа пясъчник плаващ и потъващ.

28

Анонимен

преди 3 години

"бягаме от пандемията в имоти по морето" -- това шега ли е ? затова ли по сайтовете има повече обяви отколкото население по морето ???

27

Депутата

преди 3 години

Какви са тия думи за апартамент, хиляди евра за една две стаи, при тези заплати, вие нормални ли сте?!А брокерите са пълни мошеници.Нищо не произвеждат, не работят и пари получават от високите проценти?! Аз лично знам, че никой не плаща данъци върху сделките.Купувайте без брокери!!Това са пиявици, които бездействат по цял ден,!!

26

XuTbP5bP

преди 3 години

Не сте ли длъжни да обявите, че е реклама нещо, което представяте като "новина"?

25

Гладен брокер

преди 3 години

Хаха Пародия кви сделки кви пет лева през ден статия за тухлите хаха , Каврък Празнувай пророчеството ти се сбъдна Твоят Антипод Банскалията фалира яко е у киреча. Брокерите след 4.4.2020 ще бият канчета като ресторантьорите

24

Анонимен

преди 3 години

Хол, кухня, трапезария-3х1=20м2.Да не се разкарваш излишно насам-натам. Спалня-12 м2, да е уютна и да се топли лесно. Баня и тоалетна 2х1 -2м2 -нема да играеш хоро...Плюс 30 м2 общи части-да се събираш с комшиите и общувай. Дай сега 100 х евро и целувай ръка и не питай много-много....Ко не ти е ясно.....

23

Анонимен

преди 3 години

Пак имоткаджийска статия, 4-5-та за последните 3 дни... ще се разплача.

22

Анонимен

преди 3 години

След като "брокерите" отчитат "силен летен сезон", защо НАП не провери дали са платени и повече данъци от агенциите за имоти

21

Ной

преди 3 години

Оказва се че сутрешните морски йодни изпарения убиват Ковида пък и куп други вируси...дишайте с пълни гърди на брега на морето сутрешния морски бриз и ще бъдете здрави...!!!

20

Анонимен

преди 3 години

Плетачки на чорапи, наричащи се "брокери", правят анализ на имотния пазар ай сиктир

19

123

преди 3 години

Новото строителство има срок на експлоатация 30 години. Който не вярва, да провери сам качеството на материалите с които се градят кутийките. Ето защо за покупка остават стара тухла, ЕПК и панел. Последните две нямат проблем да издържат и 100 години.

18

Qwerty

преди 3 години

Може ли някой да ми обясни какво значи 2стаен и 3 стаен? Чувал съм за 1 спалня и 2 спални, но не ми е ясно какво е 2стаен? Кухня, хол и спалня вече стават 3 стаи, това 3стаен ли е? Питам напълно сериозно.

17

%

преди 3 години

бягаме най много от "брокерите". какви са тия комисионни равни на цената на малък апартамент в провинцията ?

16

Анонимен

преди 3 години

а бе тия брокери плащат ли данъци ?

15

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

до *** даИма етажи/апартаменти в продажба в градчето, с изглед към морето.Въздуха в градчето е чист, можеш да рибаруваш с малка(голяма) лодка ... ахх ...морето ...