156

kitaj

преди 3 години

а китайският вирус вече умори 9000

155

Щирлиц

преди 3 години

Вирусът на герберас.тията е най опасен.

154

След

преди 3 години

Африканския идва бразилския американския и китайския го видяхме. След това идва от южния полюс.Театър до безкрай.

153

Анонимен

преди 3 години

Тия времена, да си в борда на някоя от тези фирми на които ББ така щедро раздава поръчки за десетки милиони без търгове или прозрачност.Няма значение, държавна/общинска/частна оставаш под пари, месечната заплата 10-20к дори не я броиш за доход!

152

Waffen SS

преди 3 години

"Аз се притеснявам повече от южноафриканския щам на коронавируса, отколкото от британския. Той е по-неприятен, тъй като предизвиква по-тежко заболяване, има по-голяма смъртност и при него намалява средната възраст на смъртността"" Е,втасахме го.Като се знае какво е нивото на здравеопазването в България,както и дисциплината на българите ще бъде сериозно.Българина много обича мерките и ограниченията,но за него да се прави едно приятно галещо егото му изключение

151

Shark

преди 3 години

Аз най-много се притеснявам от българският щам. Той се нарича безочие, наглост, лъжа ..... . Ей този щам е най-опасен!

150

Анонимен

преди 3 години

Вече заразените с британския мутант не са 8, а 33.

149

Анонимен

преди 3 години

Кунчев, не си пипай маската отвън с ръце! Това е свръх опасно. Даваш лош пример..

148

Ричард Алибегов

преди 3 години

Заклевам се в брадата на пророка, ако не дадете да отворим кръчми, чалгаджийници, дюнерджиниците с наргиле на Витошка и всички долнопробни кемизарници в студентския град, ви обещавам такива протести и гражданско неподчинение, че ще виете като ходжата от джамията на Башъ Баня! Алла ху акбар!

147

Анонимен

преди 3 години

В Танзания няма вирус така че Кунчев по спокойно не се претеснявам.

146

до 140

преди 3 години

какво да измисли" другаря Кунчев",абе вие защо мислите ,че всичко започва от тук ,тук се "измисля",няма медицинска информация за новите щамове,всичко е "ограничено" в нашите граници.Може ли такава инфантилност?Този вирус непрекъснато мутира,не се спира,по заразни са новите щамове, ограниченията са нужни за да предпазят хората,нищо повече от това!

145

Анонимен

преди 3 години

Ресторантите не са за подценяване всички клиенти са без маски,разговарят,смеят се,кашлят,както се случи и дори и на два метра между маса,въздуха няма как да се пречисти,а дали масите след клиенти се дезинфекцират правилно е сложен въпрос до преди затварянето беше под всякаква критика,с някои изключения.И не се стои кратко,а доста,поне 2 часа,като изключим закусвалните на крак за кратко.

144

Щирлиц

преди 3 години

Британският капер капитен Кид, има интересна и поучителна съдба...И у нас има кандидати да го последват.

143

Анонимен

преди 3 години

кунчев, чака те трибунал(ако не го изпревари народната "любов")

142

Анонимен

преди 3 години

Космическият щам пък е с най-висока смъртност.Всички от утре с космически костюми да пият вода от ледници и да си бият по 1 спринцовка азот за да изградим СТАДЕН имунитет . И в галактиката само с отрицателен PCR да се влиза.МКЦ затваря шлюзите до второ нареждане. БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

141

Зоро

преди 3 години

Не е вярно, че от малките ученици нищо не се е случило. Имаше дни, в които бройките заразени беше паднала около 90, а починалите бяха 9!Сега са отново около 400-600 заразени и 30-60 починали.Това ако не е нищо, значи министъра няма никаква идея.

140

Шешо от шоплука

преди 3 години

До Анонимен 132:Ами сигурно не е администратор, ами администраторка, и е от Кьрджали и има мрьсно подсъзнание.

139

Handel

преди 3 години

До INFOРазплаках се! На мен пък ми разказаха точно обратното, но явно е ставало въпрос за някоя друга Южна Африка, а твойте е Южната Африка на DW, нали?

138

Анонимен

преди 3 години

"Шоуто трябва да продължи !" Плашенето -също ! Тъй като закъснението на ваксините създава опасност от още антивъксъри - ето ви и поредното плашило , та да не се успокоите случайно !Това ли измислихте , другарю Кунчев , утре западно-азиатския щам ли да чакаме докато дойдат ваксините ?!

137

...

преди 3 години

Аз не казвам, че са добре...но със сигурност не са по зле от редица европейски държави, които последната година разбиха психиката на населението си..а уж те трябваше да са доста по зле..нищо такова не виждаме...