16

И какво излиза,

преди 3 години

че няма никаква полза от тези фалшиви уж ваксини, от какво ни пазят, щом пак можем да се разболеем!? Естественият имунинет е по сигурен, изкуственият само ни вреди!

15

Случаен минувач

преди 3 години

Накратко: В близките 3 години, няма да заживеем нормално. Все повече експерти казват това. Чак през 2024 ще има нормализиране на живота. Но ще започне страшна икономическа криза, и най-богатите държави ще обеднеят. Ето това са ни приготвили силите, които имат претенции да управляват света.

14

Анонимен

преди 3 години

Я кажете пак за оня, дето се заразил с два щама едновременно.

13

Анонимен

преди 3 години

И?човек повторно се зараяза в с настинка, да не сте един път боледуване и тва е... постоянно сме под атака, кой вирус или бактерия точно ти е бутнал имунитета е малко от кое зърно боб ще пpъднеш...

12

Анонимен

преди 3 години

Не зная защо,но масмедиите посочват тази ваксина като лекарство което ще ни излекува,а не като средство за предпазване от усложнения в случай на заразяване.Истината е че ваксината не е нито лекарство,нито средство за по-леко прекарване в случай на заразяване,защото още никой не знае какъв ще е ефектът в/у организма във времето.

11

11

преди 3 години

Веднага да се затворят всички имунолози! Щом в 21-ви век ша ми дрънкат глупости и не са намерили лечение, значи нищо не става от тях и са абсолютно безполезни.

10

Анонимен

преди 3 години

То с всички видове грип е така.Затова хората не се ваксинират.

9

анонимен

преди 3 години

Препоръчва се за за безсимптомно изкаран КОВИД и/или тежък махмурлук на сутринта една топла шкембе чорбичка с чесънче, оцет и суха люта чушка! Действа и на НОЩ-ни енергийни вампири!

8

да,да ама не

преди 3 години

Има дълъг списък с около 200 такива вируси / грипни, парагрипни тип 1и2, респираторно-синцитиалният вирус, метапневмовирусът, адено-, рино-, корона- и бокавирусите/!Справка:интервю за ОВИ и ОРЗ от 03.04.2018г. на Проф. *** Корсунзавеждащ Националната референтна лаборатория Грип и ОРЗ към Националния център по заразни и паразитни болести (НЦЗПБ), София.Досега са изкарали противогрипни и противокоронни ваксини и то не за всички видове, щамове...все тая! "Дебело и дълго" ваксиниране идва!

7

Анонимен

преди 3 години

човек след като се нахрани може пак да огладнее.

6

Сата НАТО

преди 3 години

Е, и какво като може да се зарази? Всяка година като съм се заразявал с грип, та какво? Ето че сега ни грип, ни ковид ме лови. Човек колкото повече се стерилизира и дезинфекцира, толкова повече му се изнежва имунната система.

5

Анонимен

преди 3 години

РНК ДНК и ей тия неща обикновенно са нужни хилядолетия за да еволюират, мутират и каквото искате тоя вирус без човешка намеса не може да мутира за 1-2 месеца. То ако ставало тъй значи и хората утре можем да мутираме и да се превърнем в маймуни и после пак в хора.

4

Някой

преди 3 години

Може и да се зарази човек повторно, но може и да се спре тази лудост!

3

Анонимен

преди 3 години

Човек може да се зарази с всички варианти на вируса едновременно, но ваксината е ефикасна срещу всички.

2

Анонимен

преди 3 години

Вируса не мутира, някой го пуска за последните 2 000 год не е имало случай на заразен човек с Ковид, изведнъж станаха 3 вида. Това не e обикновен вирус, а РНК вирус разликата е огромна, един имунолог би трябвало да знае какво е РНК и какво е патоген. Всяко човешко тяло съдържа РНК да се надяваш че иммунтата ти система ще разпозна е РНК е глупост ако го разпознае и цитокиновата буря ще те инищожи на място като се включи срещу всички твои клетки.

1

Анонимен

преди 3 години

Доктора си е плюл на честта. Имунната система няма да се справи, а след "ваксина" ще се справи? Това вече не е медицина, това е панаир, и от сергиите продавачите се надвикват да си рекламират стоката.