62

Кина

преди 3 години

За радиацията по дрехите нито дума естествено. Да не говорим за другите странности. Пак ни мятат по върбите, ама тоя път по швейцарски: с анимацийки.

61

Женско Йети

преди 3 години

Помирисала миризмата на бекон,млада Йетица,загоряла за секс(мъжкия умрял наскоро от мрънкането й),надникнала в палатката и предложила да си направят купон.Всички били съгласни,до момента,когато саскуочката нагънала мъжете.Ревността на рускините им дала свръх сили и те нападнали конкурентката. Ала не знаели с кого си имат работа...Бой,извращения и бягане голи постигнало експедицията.Никой не се спасил...Радиацията е от циферблата на часовниците и компаса,ако е сериозна,нямаше да има снимки!

60

колдун

преди 3 години

колдуни или манси, а може и иноземци! сбили горките туристи!

59

Влад

преди 3 години

В тази държава истината никога не излиза наяве. На хората се втълпява това, което е удобно на властта.

58

мдаа

преди 3 години

Чел съм много по-просто обяснение на събитието.групата попада в секретна военна зона и е третирана като диверсанти и за маскировка инсценрана смърт от измръзване

57

Анонимен

преди 3 години

Почему свердловчане смеются над сериалом Перевал Дятлова - помислете в/у тва!

56

Обективно

преди 3 години

По вашата тв България он ер имаше цяло предаване за Дятлов в Операция История преди около година...не е нужно да преписвате чужди сайтове...Можеше просто да преразкажете предаването , гост беше Петя Минкова

55

Анонимен

преди 3 години

в свердловска област се добиват 11т. злато годишно, по онова време контрабандно. официално не е населено, но лагерите на ГУлаг са били доста нагъсто и все още пълни и действащи чак до 1968 г. ГУлаг е мощна структура в икономиката на ссср с голям дял в добива на редки метали, дърводобив и т.н., фактически единствените, които контролират района на трагедията! помислете в/у това!

54

Анонимен

преди 3 години

До Шикългрубер Ко каиш, знайко?

53

дедо Ташунко

преди 3 години

Много несвързан превод, измъчи ме. А вас?

52

Зозо

преди 3 години

Типично по руски са се напили и са се избили като животни. Не са извънземните :)))))))))

51

Анонимен

преди 3 години

Най-вероярно читатели на днес.бг ще го разрешат:)

50

Странджата

преди 3 години

Гледайте филма не е лош !

49

Анонимен

преди 3 години

Особеностите на руската баня....

48

Чернишевски

преди 3 години

РОССИЯ - ЭТО МРАК!!!!!!!!!!!!!!!!!!

47

Анонимен

преди 3 години

Убити са от атомна бомба,която са изпитвали съветските власти.Била е хвърлена в тоя район, защото там не живеят хора и те са очаквали да има туристи. Затова има и радиация по телата и такива тежки наранявания. След това атомните бомби се тестват на остров Нова земя,където не живеят хора.

46

Анонимен

преди 3 години

Няма нужда от тия швейцардки учени.На всеки е ясно че са починали от препиване.

45

Шикългрубер

преди 3 години

Прохода Дятлов за руснаците е любима дъвка, каквато е за американците "Зона 51".Веднага след случая в Урал, от Москва изпращат екип от най-кадърните ченгета на КГБ, защото в КПСС се страхуват от американска диверсия. Те докладват директно в Москва, ежедневно и всеки един от тях по отделно. Случаят е затворен за руските служби, но го оставят на медиите за примамка на простолюдието....всичко останало са просто глупости.

44

IQ 3.14

преди 3 години

До Обективнокое е достоверното, при положение, че в книгата се обсъждат версии?

43

Анонимен

преди 3 години

Ескимоси има ли с такива травми?Няма. Да се учат от ескимосите, те имат стотици думи за сняг, а и как не, като там има само сняг. Мокър сняг, сух сняг, слегнат сняг, сняг с ледена ***, прогизнал сняг, прогизнал замръзнал сняг и Бог знае още колко...