14

Анонимен

преди 3 години

А, правилни... я питайте кибиците от форума да видите колко са правилни.Правилни, щото не сте питали тях, те да ви обЯснят кое как е.Тъй, зер.

13

Колю чарстона

преди 3 години

Решенията на НОЩ трябва да се взимат през деня!

12

Анонимен

преди 3 години

Мутафчийски хубаво цитираше изводите на тексаския институт, а не знаеше разликата между бюфет и ресторант, но ни разказваше надълго и нашироко къде и как било опасно

11

Анонимен

преди 3 години

Местните вестители на апокалипсиса се изчерпаха, телевизиите се ориентират към българи от цял свят, за да въздействат по ефективно. Другият път да потърсят някой българин от полинезийските острови. В Исландия не считат учениците за разпространители(супер), разчитат на хигиена, едва ли там при сегашното време там отварят на 20 минути.

10

KOLT 45

преди 3 години

Най-рисковано за разпространението на COVID-19 е посещението на бар.

9

Батко

преди 3 години

Появи се един германски клакьор - съветвам го да си ***!Преведете си го!Много лакеи се появиха я на властта, я на СЗО!Затвора ви очаква!

8

Ха ха!!!

преди 3 години

Това да не го е писала Пекинската Патица?От кога Берн е в Германия? Дори през Втората Световна Война си бе в Швейцария!

7

Бойха Тулупев

преди 3 години

Навремето и аз кат бех пионерче не спазвах препоръките на даскалята да не си слагам червената връзка под пулоферът, и затова ме наказваха без филия с мас в големото междучасие и 2-3 обиколки на училището. Пионерската връзка требе се носи гордо, тва са ме учили мене, на тва ви уча и вас;))))

6

Веско

преди 3 години

Вчера имаше изказване на д-р Мутафчийски, че текстилните маски не пазели, а само някакви от 6 лева. Определено единия лъже! Вашата работа е да разберете кой и да представите достоверна информация.

5

Таню

преди 3 години

Колкото и да не съм им фен на нощ, гроб и подобия - малко по-адекватно реагират, отколкото баба мъркел... Тая без да и влизат секви десетки хиляди екзотики в държавата на ден, явно не може. Явно само те могат да размъркат старото бабе... И кво? Локдаун като при бубонна чума... С която нейни предшественици (технологични диваци - за сравнение с днес) някак са се справили. Или, пък, холандския, турския и талянския вечерен час... Инак, учениците си ходят на даскало, мачкат се, гонят се, по*бват се.

4

Анонимен

преди 3 години

Позитански форумец в Бяла Слатина:Решенията на НОЩ са грешни.

3

Анонимен

преди 3 години

Сега точно за изборите ще направят големи глупости и имитация на една привидна свобода, която после ще ни посече жестоко под формата на 3-та вълна.

2

Анонимен

преди 3 години

Абе некъв лекар я у лево!Он че ми дава акъл на мене?!Арее пистааа!!!!

1

анонимен

преди 3 години

цъцъцъцъцъц