50

Анонимен

преди 3 години

Ако днес не намерим сили да подкрепим Тайван значи от нас не става нищо.Елементарно е-просто избягвайте да купувате китайски стоки.Като видите надписа"Мade in China",не купвайте този продукт.Поне това можем да направим-бойкот на китайските стоки.Руснаците си имат добра поговорка-"Поломка без причини-признак маде ин Чини!Крайно време е да спрем да купуваме китаиски стоки!

49

Анонимен

преди 3 години

ще има Шекспир,Набуко,Травиата, у Китай

48

Мяу

преди 3 години

Щом не крадат управляващите, няма да има външен дълг

47

Кон фуции

преди 3 години

Китай е велика нация,и велика армия,велик е техния войник

46

Мао Дзън Дум

преди 3 години

ще гледаме шоу кунг фу

45

ГосТ

преди 3 години

В Пекин може да се види всичко - небостъргачи, лимузини и натокани китайки, масивни комунистически сдания, панелни блокове и долнопробни кръчми и имперския комплекс със събрана хилядолетна история. Китай е велика държава.

44

У

преди 3 години

И аз съм бил и в Тайван и в Китай и даже в северната му част. Тайван много прилича на Япония лятно време. Хората са много позитивни, не крадат чужденците, даже върнаха загубен портфейл с пари на колега- дойде полицията и го върнаха! Жалко, че малко пътуваме, да видите колко е модерно всичко. Китай има много да наваксва, особено като манталитет, да не пикаят и плюят навсякъде, да научат езици...Тайван е лидер в 10ки области в електрониката и външен дълг=0. Само няколко държави нямат дълг

43

ГосТ

преди 3 години

Те Виетнам им биха шута на анаболните клоуни, какво остава за Китай. Хахахахаха И добре за Виетнам, защото къде е сега Виетнам, къде Ирак и Афганистан ?

42

Джо

преди 3 години

Боби, гнидичка червена, *** си ти. Ако трябва, САЩ ще ги нюкнат, после и господарите ти руски и толкова. Огромна грешка беше, че не ги насметоха 45 година!

41

Джо

преди 3 години

Бил съм и в Тайван и в комунистически Китай. Тайван показва, колко по добре биха живяли без комунистите останалите на материка. Ботовете, няма какво да се пънете, лъжите ви не минават!

40

Джо

преди 3 години

Боби, доста лъжлив руски бот си! Гнусен си като господарите си комунягии!

39

Малко за политика

преди 3 години

Защо всъщност Тайван нарича себе си "държава под официалното си име Република Китай"? Разчитат на американска подкрепа, но съотношението на силите между САЩ и Китай се променя (макар и бавно) в полза на Китай.

38

ГосТ

преди 3 години

Китай е създаден 7000 - 8000 години преди новата ера. А кой е този кисинджър, всъщност ?

37

Анонимен

преди 3 години

Реално никой не се стреми към война и незасимост, просто се търсят възможности за политически натиск и това може да стане само чрез Тайланд и Хонконг, защото континентален Китай е затворен за чужди влияние.

36

Анонимен

преди 3 години

няма да се стигне до война по скоро това е тест до каква степен САЩ са готови да оказват съдействие на партньорите си.

35

Анонимен

преди 3 години

До Бобислед 30 мин Конвенционални ДФ-21 ще се стоварят върху всички САЩ корабиверно ли бе? А след още 30мин янките дали няма да им стоварят неконвенционални ракети и бомби?Май много гледаш *** клипчета.

34

Анонимен

преди 3 години

Кисинджър също предупреди за възможна война и ми се струва ,че китайците ще се уловят на въдицата.А това ще е края на КНР..Кисинджър умишлено ги заблуждава ,че са кой знае какъв фактор.Ще ги окуражи да направят атака и после ще им гледаме сеира.

33

Анонимен

преди 3 години

До ДжоСигурен съм, че си в състояние до ги нариташ всичките ... само с едно натискане на левия бутон на мишката.

32

Анонимен

преди 3 години

Ако размера нямаше значение - едва ли щеше да се коментира :):)

31

ГосТ

преди 3 години

Отделно, селяните никога не са били военна сила и военната им техника винаги е била посредствена. Просто се възползват като чакали от истинските битки и се появяват накрая за да оберат кокалите. Но това вече също е известно на всички.