16

Владо

преди 3 години

Тези шлемове не предпазват, нито който ги носи, нито околните. По-добре изобщо да ги спрат, защото много хора си ги слагат без маска и се правят на умни в магазините. Най-смешни са едни малки, които ги слагат пред устата, вместо маска. Е това вече е подигравка, но не само с околните, а и със себе си :)

15

Анонимен

преди 3 години

Браво на тази фирма!Вместо да уволнят персонала да стоят "цяла година на улицата и да им умират от глад децата, и да протестират,е някой от светлия бизнес им бил длъжен да им плаща помощи", тези хора се борят за тази криза.Търсят начини да се адаптират, доволни са, че има една (само 1) мярка, която ги подпомага, разширяват производството си и не се оплакват!Подчертават, че има фалшиви производства, които държавата би трябвало да не търпи, а да санкционира! Но, ...това го няма!

14

Мен

преди 3 години

О ужасът, потресен съм. Сега как ще се предпазя от смъртоноснио вирОс? А маски може ли? Или направо по един чифт чорапи да си набута народа в Остата? Вярвам че има вирус, вярвам че е опасен. Но Бога ми, докато хората измират (кой от глад, кой от вирус, кой от хилядите други болести), вие сте тръгнали да сертифицирате шлемове, маски, гелове, спрейове и т.н. простащини. Аман от алчни фармацевтични компанийки и платени специалисти. Ай със здраве!

13

Анонимен

преди 3 години

A за тия пластмасови маски, дет се закачат на брадичката - хората мязят на мааймуни с тях. Даже пошлошо. Мааймуната е по-красива от тия дет носят тези подобия на не знам какво. Маска било то. Ква маска е, след като ти е открито отвсякъде около устата, да не говорим за носа. Всички тарикатчета като тоя, почнаха да произвеждат маски от пластмаса и лемове, само и само да грабят пара, да праят пара. А това че от тия неща няма никаква полза - никой не му дреме. Важното е пара да се прай. Дано фалират

12

Анонимен

преди 3 години

Щом тия с шлемовете взеха да се оплакват,утре ще са тия с маските и лекарствата!За едните дето хич не работят и нямат за парче хляб е разбираемо,но и тия щом взеха да реват....

11

Анонимен

преди 3 години

Да продава червила, много се харчат под шлемовете ха ха ха...

10

Анонимен

преди 3 години

Да се ама нали шлемовете отпадат от февруари, а маските са един геноцид и трябва да бъдат отхвърлени както и останалите ограничения тоже.

9

Анонимен

преди 3 години

Шлемовете са защитни средства, които подлежат на много строги изисквания.-------Пожелавам му да фалира и да проси на кръстовище заради тези думи

8

Анонимен

преди 3 години

Какво има да се сртифицира една пласмаса с 2 ремъка?!? Аман от глупости!

7

Анонимен

преди 3 години

Че кво може да му е сертифицираното на един шлем? Така или иначе нито сертифицираните, нито несертифицираните пазят от вируси! Те маските не пазят, пък шлем!

6

Анонимен

преди 3 години

То и Боинг 737 има СЕ сертификат, а една Лада няма СЕ сертификат, кое е по-вероятно да гръмне във въздуха ?

5

SS

преди 3 години

Глупости !!! Сертифициране ? Сладък бизнес за едни наши хора.Като курсовете за оръжие !Предпазен шлем мога да си направя от бутилка РВЦ.И него ли да сертифицирам?

4

Анонимен

преди 3 години

Що реват не можах да разбера, домакините не искат да носят сертифицирани дамски чанти в къщи по време наЛокдауна. Лоши домакини ей. Тоя има сертификат бе, ако трябва със чантите ще спите, а държавата ще го спасява. Като минавате пред офиса му оставяйте по някоя стотинка.

3

Анонимен

преди 3 години

Щом е опрял до 60 на 40 да затваря.

2

Анонимен

преди 3 години

Тоя реве че някой не си бил сертифицирал парче пластмаса... което има функция близка до нулевата. Да се смея ли, да плача ли?Истината е че който може да вади пари - вади двойно в кризата. Останалите са мрънкачи.

1

Лошо, Седларов

преди 3 години

Куче-касичка, зайче-касичка.....