151

ЕЛИ

преди 3 години

РАЗРЕШЕНО Е ИЗУЧАВАНЕТО НА ЕЗИК ПО ИЗБОРЗА КАКВО РЕВЕМ, ВСЕ ЕДНО РУСИЯ ДА ПРОТЕСТИРА ЗАЩО ИМАМЕ ПРАВО ДА УЧИМ И ТО ПО ИЗБОР,АНГЛИИСКИ ИЛИ НЕМСКИ ТЕ НЕ УЧАТ БЪЛГАРСКИ ЗАЩОТО ГО ЗНАЯТ-ПОЛОВИН МАКЕДОНИЯ ГОВОРИ БЪЛГАРСКИ

150

Анонимен

преди 3 години

Макетата ще изчакат сърбите да влязът в ЕС, тогава ще направят един референдум за пресъдинявъне към Сърбия.

149

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБелград си е Белград. не си измисляйте глупости. В традицията на Дунавска България (белите Българи) от памтивека е традиция да кръщават столиците на граничните си провинции с имена чиито корен е думата бял, бел, бели и т.н. Този корен винаги присъства при определяне на граничните предели. Бяло море, Беласица, Белиград (столица на провинция и епархия на Долна земя в първото царство дбе Берат в Албания), Бела Морава, Българска Морава, Белград, в Румъния са много и Белгород-днестровски.

148

Loyko

преди 3 години

Ще се припомни ли окупацията на Вардарска Македония от Кралство Сърбия?

147

Bul gur

преди 3 години

Не. Ще си припомни окупацията от царство България.

146

Анонимен

преди 3 години

стига се занасяхте със Северна Македония.тя избра пътя да стане част от велика Албания!

145

Па ща си ти?

преди 3 години

"Па шта си ти? - такъв въпрос задаваВъв твоя дом безочлив чужденец."Па шта си ти? - с такваз псувня смущавадушата ти неканен чужденец."Па шта си ти?" - туй питане навредпри Дрин,при Шар,при Вардар,Преспа драгаО,Българино сърбин ти полагаи чака с начумерен лик ответ......И така нататък.Това е стихотворение на Народния поет Иван Вазов,написано по повод случката на каменния мост на Вардар.Там сръбския престолонаследник Александър Караджорджевич удря шамар на 6 годишната Васка Зойчева,.

144

Каракачанов

преди 3 години

Тогава Каракачанов,ще каже че Заев си е научил урока,заради него. Ще каже ,че Заев има малък напредък и когато признае,че е Българин,тогава Македония ще влезне в ЕС. Но след изборите Слави Трифонов ,ще е Фактор ,а не Каракачнов.И тигаеа Заев ,ще направи нови избори. Абе ще,стане като в латиноамерикански сериал.Обаче и ДА България ще бъдат там и ще покажат,че имало различни политици. Ще стане весело като дойде и третата вълна.

143

До Нямам

преди 3 години

Абсолютно си прав. По този повод прочетох един много точен коментар: "Клозетът ми на село е по-стар от тая държава". Ама се смях...

142

Заев

преди 3 години

Заев е политик ,както и Каракачанов. Аз не харесвам политици и поради това не гласувам.По всичко си личи,че в Македония скоро ще има избори,след нашите,въпреки че скоро имаха избори. Всичко това са политически кампании.Заев иска да привлече максимално избиратели и за това се подмазва на всички. На 3 март,ще направи нещо подобно и към нас,т.е ще поздрави България и ще сподели какво е направил за българите в Македония,тогава обаче не знам какво ще каже Каракачанов.Заев е много хитър.

141

Южният

преди 3 години

сърбин Заю Баю , ще преподава сръбски взик в училищата на РСМ.Явно макетата толкова много мразат България и Българите, че са намразили и собсвеното си македонско наречие , та сега се обръщат към сръбския. Ами РСМ да ходят в Белград и да молят Вучич да им подпише за нова Югославия, вместо за "Еуроската Уния"

140

Кънчо Мисирков

преди 3 години

Как България ще признае Македонско малцинство? Ами нали Каракачанов трябва да върне всичко откраднато от Македонските дружества под прикритието на ВМРО. Всички знаят,че той няма нищо общо с мекедонците,а само като ченге пишман-историк псевдо патриот е завъртял далавери за да заграби и окраде всичко създадено и закупено с дарения и труд от македонците в България.

139

Бунгар

преди 3 години

Каракачанов по-добре да каже какво е заграбил и откраднал от Македонските дружества в България.След 1989 година всички ченгета доносници хукнаха да правят партии и да заграбват къде какво имаше за крадене.ВМРО няма нищо общо с Каракачанов и подобни шматки около него.Стига сме се лъгали в борбата за Велика България и да прикриваме откраднатото.Прокуратурата е крайно време да се задейства.Всичко построено и закупено с дарения от македонците в България трябва да се върне.

138

Анонимен

преди 3 години

Сърбите се опитват да ги вкарат в беля срещу албанците и най-вероятно да успеят. Едно време така са ги набутали в гражданската война в Гърция.

137

Анонимен

преди 3 години

До 144 Бунгаркак кой е каракачанов ! Не го ли виждаш ? Едно самозабравило се от комисионните надуто л..но мислещо се за фактор в международните отношенияу

136

Бунгар

преди 3 години

Кой е Каракачанов,че да осъжда и да дава акъл на една Независима съседна държава.Това ,какво прави Македониа, си е тяхна вътрешна работа. Продължава да мисли като ченге псевдо патриот/платен историк/ служещ на измислен,, национален идеал,,. Продължаваме да затъваме и да се оплитаме в собствените си мрежи.Докато,той и подобни на него се отнасят така с Македониа,не очаквайте да ни заобичат.Даже,напротив.

135

Анонимен

преди 3 години

Малко като оплаквачка звучи, не че не е истина...

134

Как да приемем

преди 3 години

Македонците за наши братя,като не са Българи.Тия са еднакви със различните племена населяващи в нашата страна които приютихме,въпреки турдкото робство ги възпроизвеждаме и субсидирваме.Правят си джамии и фондовете ни взимат за тях и данъци не плащат,ток,вода,по цял ден чака-рака.Какъв брат може да ми е тия майчини .

133

Пиндорски Заева

преди 3 години

От толкова грабители,пердон туристи,че да ме разберете нали сега така се казва на пътуващите.Идва *** гледа и вика: Това е мое,онова е мое и това за тебе?От такива нашествевици останахме без територия.Справка 927г.Цар Симеон Велики.И колкото по назад във времето се връщаме увеличават,но тогава туристите,пердон,нашествениците(бандюгите),като днешните невежи вождове са яли калая.

132

Нямам

преди 3 години

нищо против да плеснем с ръце и да се прегърнем с македонците. Но какви ще са последиците от това? Веднага ще започнат с "призиви" за обединение на македонската нация, с нагли претенции да присъединят нашия Пирински район. Вече започнаха да искат признаването на "македонско малцинство" в България. Огънем ли се сега, ще стигнат много по-далече. А истината е, че държавата им съществува от 1945 г., при това не самостоятелно, а в състава и СФРЮ. Преди това Македония е била само географска област.