95

ха ха ха ха

преди 3 години

передьом власти,ама другой путь.Татко ще ми купи кола,ама другой путь.Шри Ланга,Раджу Капур,Слонь мой друзия

94

Джуджи е мъртвец

преди 3 години

Останали са само двойниците ,бе...!Ето , вече и двореца му ремонтират , за новия Джуджи.

93

Поплавски

преди 3 години

Клоунът Зеленски,сънува скачайки на сън,при мисълта,че Путин може да предприеме някакви действия срещу Украйна.Болни мозъци от тази държава,за да се харесат на американците,си смъкнаха гащите до глезените.

92

Ханибал

преди 3 години

До Анонимен Ти сигурен ли си, че това е било джуджето - диктатор или един от десетте му двойници.Аз не съм сигурен.....

91

АЗ НЕ СЪМ...

преди 3 години

ДА ПОПИТАМ ?! - Някой да е видял как се взема кокал от устата на куче?! Аз не съм виждал, но съм чувал: " Не се опитвай, ще те ухапе!". Този, бил болен, нищо ново! Ами да, има хора които си боледуват още от деца, цял живот! Ние, всички сме в божиите ръце, така че светла ни памет в царството небесно! На всеки според заслуженото, както на нас, така и на г-н Путин! Нищо ново под слънцето!

90

Анонимен

преди 3 години

Според укропите, руският президент Владимир Путин има проблеми със здравето. Проблемите му изглежда са такива, че не му попречиха на Богоявление, само преди 10 дни, да се гмурне три пъти в ледените води при минус 25 градуса на въздуха. Укропският президент Зе като е млад и здрав що не се потопи в ледените води? Щото ще му леденясат семитските муди ли?

89

Болни

преди 3 години

са ви мозъците, ще се молите на господ но той няма да ви чуе.

88

ЕЛИ

преди 3 години

УКРАИНСКИ ПРОСТОТИИПУТИН СЕ ПОТОПИ В ЛЕДЕНИТЕ ВОДИ НА МОСКВА ДА ГО НАПРАВЯТ И ТЕЗИ ДРАСКАЧИ ,НАЧЕЛО С ***

87

Анонимен

преди 3 години

Тия "спецчасти" да не са някой събудил се забравен полк от времето на Брежнев?Пази Боже държавата, дето има такива ... части

86

Анонимен

преди 3 години

Гладна кокошка просо сънува.

85

Анонимен

преди 3 години

До Слава Укран БРАТЯSlawa Urina, Slawa Kinieefu, Slawa Piderow i Kritienow UrineAbe kak se straka na kirilica be?

84

Тия така си говорят

преди 3 години

Според тях и Крим е още украински.

83

УСА кукличките

преди 3 години

Урките има да почакат още 4-5 мандата :)Преди седмица показаха Путин на -17C да се топи във ледена вода - по традиция.Едва ли някоя тяхна управленсак дроб-сърма може да направи същото.Сигурно са решили че се простудил .:):)

82

Христо Христов

преди 3 години

Долна лъжа и инсинуация!Хаяско I-ви е здрав като камък!Очакванията са, че ще доживее поне до 120 години, че без него няма Рассия!

81

Анонимен

преди 3 години

Украйна и Доиче 3еле не твърдят ли нещо за здравето на Дядо Бай Дън. Щото беше забравил имено на сина си? Какви са залозите в украйна? колко ще продължи управлението на дядото?

80

Анонимен

преди 3 години

Баба думашеОТ ДВА СТОЛА ЩЕ ПАДНЕШ ЧАДО НА ЗЕМЯТА Туй в пълна сила важи за обърканите Окрайнци. Бъркат се където не им е работата вместо да са неутрални предпочетоха да бършат американски пoдмeтки

79

До 82

преди 3 години

Съветващ да се образоваме от...... ........ Ха...... Ха...... Ха.... от Интернет Ако мама не ти е казала :ВНИМАВАЙ С ИНТЕРНЕТ ТАМ ПИШЕ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ДОРИ ПРОТИВОПОЛОЖНИ ТВЪРДЕНИЯ.

78

Щирлиц

преди 3 години

Не знам дали Путин е болен,но Украйна със сигурност е.

77

Анонимен

преди 3 години

Купони за храна и дават в "развитата" Сащка :)

76

Анонимен

преди 3 години

Немцов беше демократ по душа, затова го и ликвидираха. Навални просто е кандидат да заеме мястото на Путин и войната между двамата е на междуличностна основа а не на идейна основа. Навални сега се бори срещу корупцията на Путин, но ако заеме неговото място след време ще се превърне в същия корупционер. Хитлер в последните дни на жалкия си живот произнася следното пророчество: Ще дойде ден когато комунизма неизбежно ще прегърне идеите на националсоциализма. Този ден вече настъпи в Русия.